Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-29 από 29

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Dehesa Gago
    Dehesa Gago 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Tinto de Toro, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Μία αναπάντεχα κομψή έκφραση των κρασιών του Toro, με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας που φέρει την υπογραφή ενός από τους πιο σημαντικούς οινοποιούς της Ισπανίας και πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας. Η οινοποίηση και η ωρίμαση σε ανοξείδωτες και τσιμεντένιες δεξαμενές του Tinta de Toro (Tempranillo) οδηγούν σε ένα κρασί με γοητευτικό φρουτώδες προφίλ, ευγενικές τανίνες και πολύ φρεσκάδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  2. Ξινόμαυρο Akrathos
    Ξινόμαυρο Akrathos 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.7% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Στο οινοποιείο Άκραθος στην Χαλκιδική, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις Ελληνικές ποικιλίες, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το πορτφόλιο τους το Ξινόμαυρο, η σπουδαιότερη ερυθρή ποικιλία της Βορείου Ελλάδος. Εδώ έχουμε μία πολύ προσιτή διάσταση της ποικιλίας που εστιάζει στο φρούτο και τις καλοδουλεμένες τανίνες. Ένα ζουμερό Ξινόμαυρο που μπορούμε να το απολαύσουμε φρέσκο αλλά έχει και την δυνατότητα να παλαιώσει για πολλά χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Sole Pinot Noir
    Sole Pinot Noir 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση
    22,90 €
    Μία σχετικά πρόσφατη δημιουργία του Κτήματος Βιβλία Χώρα στη Καβάλα, ένα Pinot Noir πλούσιο με ώριμο φρούτο και μεγάλη επίγευση. Στη γεύση ευχάριστο, με βελούδινες τανίνες, καλή οξύτητα και μακρά επίγευση. Στη μύτη αρώματα κόκκινων φρούτων με έμφαση στο κεράσι και το μούρο, συνδυάζονται με αρώματα μπαχαρικών και βανίλιας. Ελάχιστες φιάλες διατίθενται στην Ελληνική αγορά.
  4. Black Cottage
    Black Cottage 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    16,70 €
    Αυτό το Sauvignon Blanc έχει μια εκφραστική μύτη γεμάτη από εσπεριδοειδή. Ακτινίδιο, φραγκοστάφυλο και μίσχο ντομάτας. Ο ουρανίσκος είναι γεμάτος γεύσεις φύλλων μαύρου φραγκοστάφυλου, και καρπουζιού με ένα δροσερό τελείωμα.
  5. /
    Massolino Barolo 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Nebbiolo, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    87%
    47,10 €
    Το Nebbiolo είναι το καμάρι του Piemonte και μια ποικιλία με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το δικό μας Ξινόμαυρο. Άγρια, επιθετική, τανική, χωρίς ιδιαίτερο φρουτώδη χαρακτήρα, αλλά ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία και ιδιαίτερο αρωματικό προφίλ που χρειάζεται χρόνο στη φιάλη. Το Barolo του Massolino αποτελεί μια τυπική έκφραση του παραδοσιακού στυλ της περιοχής, ένα κρασί πραγματικός δυναμίτης σε όλα τα επίπεδα.
  6. /
    Casanuova di Nittardi Chianti Classico 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    31,00 €
    Μια ετικέτα που φιλοτεχνείται κάθε χρόνο από ένα σπουδαίο καλλιτέχνη στα πρότυπα του Mouton Rothchild και μια κορυφαία έκφραση της ποικιλίας Sangiovese από την κλασική περιοχή της Τοσκάνης. Αρώματα κόκκινων φρούτων, βιολέτας και πικάντικο βαρέλι που συνοδεύονται από ζωηρή οξύτητα και εξαιρετικής ποιότητας τανίνες σε μια φιάλη πραγματικό έργο τέχνης.
  7. Ψίθυρος Ερυθρός
    Ψίθυρος Ερυθρός 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Λιάτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    13,00 €
    Πολύ ενδιαφέρον χαρμάνι από την κρητική ποικιλία Λιάτικο μαζί με το διεθνές Merlot και το οινοποιείο της Silva Δασκαλάκη. Ώριμα αρώματα κερασιού και βύσσινου στη μύτη σε σχεδόν μορφή μαρμελάδας οδηγούν σε ένα πλούσιο στόμα με μαλακές αν και άφθονες τανίνες. Χωρίς να έχει την ένταση του Ένστικτου, ο Ψίθυρος χαρίζει απόλαυση σε εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.
  8. Resonance Vineyards Pinot Noir
    Resonance Vineyards Pinot Noir 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση
    49,40 €
    Μπορεί η πατρίδα του Pinot Noir να είναι η Βουργουνδία, όμως παράγονται εξαιρετικά παραδείγματα της ποικιλίας και στον Νέο Κόσμο. Μία από τις περιοχές που φημίζεται για τα υπέροχα Pinot Noir είναι το Oregon! Όταν το κρασί φέρει και την υπογραφή ενός σπουδαίου Βουργουνδού οινοποιού και το terroir της Willamette Valley τότε αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από συναρπαστικό.
  9. Beaune Premier Cru “Clos des Ursules”
    Beaune Premier Cru “Clos des Ursules” 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση
    83,00 €
    Ο αμπελώνας από όπου προέρχεται το κρασί είναι ένα περιτειχισμένο μέρος του Premier Cru αμπελώνα Vignes Franches, που αγοράστηκε το 1826 και παραμένει έκτοτε αποκλειστική ιδιοκτησία της οικογένειας Jadot. Ακόμα και τα δρύινα βαρέλια μέσα στα οποία ωριμάζει το κρασί, κατασκευάζονται στο δικό τους βαρελοποιείο. Μία σπουδαία ερυθρή Βουργουνδία που συνδυάζει άριστα την δύναμη με την κομψότητα και μπορεί να εξελιχθεί πολύ όμορφα στον χρόνο και να βγάλει ιδιαίτερα πολύπλοκο χαρακτήρα.
  10. Ναουσαία Magnum
    Ναουσαία Magnum 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    48,20 €
    Παραδοσιακό στυλ Νάουσας από τους αμπελώνες της περιοχής της Ράμνιστας, με σχετικά ελαφρύ χρώμα, ζωικά αρώματα, ντομάτα και μπαχαρένιο χαρακτήρα, να πλαισιώνουν το κόκκινο φρούτο που βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο. Παλαιάς κοπής, απολαυστικό Ξινόμαυρο με τυπικότητα, προσωπικότητα και δυνατότητες παλαίωσης. Ένα κρασί το οποίο υποδηλώνει ξεκάθαρα στο ποτήρι, την προέλευση του.
  11. Ναουσαία Επετειακή
    Ναουσαία Επετειακή 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    24,10 €
    Το Κτήμα Φουντή συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής και για να το γιορτάσει κυκλοφορεί την επετειακή εμφιάλωση της θρυλικής Ναουσαίας. Για το λόγο αυτό επιστρατεύει μία κορυφαία για την περιοχή εσοδεία, αυτή του 2019, την κυκλοφορεί νωρίτερα από την συνηθισμένη 5ετία και προτρέπει τους οινόφιλους να ‘φυλάξουν’ για να τις απολαύσουν λίγο αργότερα, όσες περισσότερες φιάλες μπορούν.
  12. Klima Klima Organic Cabernet Sauvignon
    Klima Klima Organic Cabernet Sauvignon 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    75%
    Βιολογικό Cabernet Sauvignon από την Χαλκιδική, που παλαιώνει για 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια 300 lt αποκτώντας πολύ διακριτικές νότες δρυός που αγκαλιάζουν τα έντονα φρουτώδη χαρακτηριστικά. Ένα γοητευτικότατο σύνολο που μας θυμίζει Cabernet του Νέου Κόσμου και έχει πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας.
  13. Cocoon Zinfandel
    Cocoon Zinfandel 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Zinfandel, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    85%
    9,40 €
    Το Zinfadel είναι ένα σταφύλι που έχει ταυτιστεί με την Καλιφόρνια. Εδώ έχουμε ένα καλοφτιαγμένο δείγμα της ποικιλίας με πικάντικο προφίλ, ιδανικό για το καθημερινό μας τραπέζι.
  14. Henri Boillot Bourgogne Pinot Noir
    Henri Boillot Bourgogne Pinot Noir 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση
    61,40 €
    Η ιστορία της οικογένειας Boillot πάει πολύ πίσω στον χρόνο ξεκινώντας από το 1885, παράγοντας ξεχωριστά κρασιά για πολλές δεκαετίες. Το οινοποιείο βρίσκεται στο Mersault ανάμεσα στο Puligny-Montrachet και το Volnay, με στόχο του Henri και του υιού του Guillaume, να είναι η αποτύπωση αυτού του σπουδαίο terroir στα κρασιά τους. Σε αυτό το κρασί χρησιμοποιείται φρούτο από διάφορα cru της Βουργουνδίας και εκφράζει όλο το μεγαλείο της περιοχής.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί