Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

8 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Μαλαγουζιά Μπουτάρη
    Μαλαγουζιά Μπουτάρη 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Μία βορειοελλαδίτικη έκφραση της ποικιλίας που αποδεικνύει πως η Μαλαγουζιά μπορεί να είναι φινετσάτη και πολύπλοκη. Κύριο χαρακτηριστικό της το εκφραστικό και τυπικό ήπιας έντασης άρωμα που μπορεί να συνοδεύσει ευχάριστα πολύπλοκα πιάτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Ξινόμαυρο Boutari Naturally
    Ξινόμαυρο Boutari Naturally 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Υπέροχο Ξινόμαυρο από την σειρά ‘Χωρίς Θειώδη Μπουτάρη’ που ακολουθεί την νέα τάση της αγοράς για μονοποικιλιακά κρασιά με ελάχιστες οινολογικές παρεμβάσεις. Το Ξινόμαυρο προέρχεται από αμπελώνα στην περιοχή της Νάουσας με κλίματα ηλικίας μεγαλύτερης των 40 ετών. Το στυλ του κρασιού που εστιάζει στην φρεσκάδα, στο ζωηρό φρούτο και στις μαλακές τανίνες μας επιτρέπει να το απολαύσουμε νεαρό σε αντίθεση με πολλά άλλα κρασιά από Ξινόμαυρο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Syrah Boutari
    Syrah Boutari 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Εντυπωσιακό πορφυρό χρώμα, πλούσιο άρωμα από κόκκινα φρούτα του δάσους, με κύρια το βατόμουρο και το αγριοκέρασο, και με πικάντικο χαρακτήρα, όπου κυριαρχούν αρώματα ξύλου, πιπεριού και καπνού. Εξαιρετική δομή, με πλούσιο σώμα, έντονες τανίνες και επίγευση που διαρκεί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Boutari Merlot
    Boutari Merlot 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Δημιουργία των επιλεγμένων αμπελώνων Μπουτάρη στο πλαίσιο της ευρύτερης διερεύνησης σχετικά με το ποιοτικό δυναμικό του εγκλιματισμού των παγκοσμίως γνωστών ξένων ποικιλιών στον ελληνικό αμπελώνα. Ένα Merlot τυπικό της ποικιλίας αλλά και της περιοχής από την οποία προέρχεται.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Νάουσα Μαρκοβίτης
    Νάουσα Μαρκοβίτης 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    82%
    Ο Μάρκος Μαρκοβίτης, που κρατάει τα ηνία του ομώνυμου οινοποιείου, κουβαλάει βαριά ιστορία στις πλάτες του, αυτή του Chateau Πήγασος ένα από τα πρώτα οινοποιεία της Νάουσας. Ο Μάρκος εστιάζει στο Ξινόμαυρο και την ανάδειξη του, έχοντας γερές βάσεις αλλά βάζοντας την δική του σφραγίδα παράγοντας μόνο αυτή την ετικέτα, σε στυλ που ακροβατεί ανάμεσα στις παραδοσιακές και τις μοντέρνες Νάουσσες. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην γη, αφήνοντας την να ‘κάνει’ την δουλειά της, χωρίς πολλές επεμβάσεις αξιοποιώντας τον οικογενειακό αμπελώνα που είναι πιστοποιημένος βιολογικός αμπελώνας από το 1992, πολύ πριν εξοικειωθούμε με αυτή την έννοια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Ναουσαία
    Ναουσαία 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Παραδοσιακό στυλ Νάουσας από τους αμπελώνες της περιοχής της Ράμνιστας, με σχετικά ελαφρύ χρώμα, ζωικά αρώματα, ντομάτα και μπαχαρένιο χαρακτήρα, να πλαισιώνουν το κόκκινο φρούτο που βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο. Παλαιάς κοπής, απολαυστικό Ξινόμαυρο με τυπικότητα, προσωπικότητα και δυνατότητες παλαίωσης. Ένα κρασί το οποίο υποδηλώνει ξεκάθαρα στο ποτήρι, την προέλευση του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Κατώγι Αβέρωφ Inima Ξινόμαυρο
    Κατώγι Αβέρωφ Inima Ξινόμαυρο 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    To Κατώγι Αβέρωφ αν και βρίσκεται αρκετά μακριά από την Νάουσα καταφέρνει να φέρνει στα ποτήρια μας μία εξαιρετική έκφραση της ποικιλίας με λαμπερό φρούτο και βοτανικά στοιχεία, ζωηρή οξύτητα και αισθητές τανίνες. Χρησιμοποιεί φρούτο από επιλεγμένο αμπελοτόπι στην περιοχή και το οινοποιεί υποδειγματικά, αποτυπώνοντας όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά των ΠΟΠ Νάουσσα κρασιών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Alta Νάουσα
    Alta Νάουσα 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    70%
    14,60 €
    Αν έπρεπε να ταυτίσουμε τον Απόστολο Θυμιόπουλο με μία μόνο ποικιλία, τότε σίγουρα αυτή θα ήταν το Ξινόμαυρο καθώς την γνωρίζει όσο λίγοι! Εδώ επανέρχεται και μας συστήνει ένα νέο πρόσωπο του Ξινόμαυρου, αυτό με το ζωηρό φρούτο και τις μαλακές τανίνες. Ένα Ξινόμαυρο φτιαγμένο για να το απολαύσουμε φρέσκο, χωρίς να πρέπει να περιμένουμε μία δεκαετία για να μαλακώσουν οι τανίνες, που δεν υστερεί σε τυπικότητα. Ένα Ξινόμαυρο που δεν πρέπει να επιστρατεύουμε τα πιο πλούσια κόκκινα κρέατα για να το ευχαριστηθούμε.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί