Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 87

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Amalia Brut 375ml
    Amalia Brut 375ml
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    9,90 €
    Δημοφιλές αφρώδες κρασί από Μοσχοφίλερο με πάρα πολλού φίλους. Η δροσιστική του αρωματικότητα το έχει κάνει ιδιαίτερα γνωστό και αγαπημένο. Μπορείτε να το απολαύσετε ως απεριτίφ, αξίζει ωστόσο τον κόπο να ψάξετε τους συνδυασμούς με φαγητά που θα ταιριάξουν με τα λεπτά του αρώματα.
  2. Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve
    Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Η Σεμέλη είναι ένα από τα πιο ιστορικά οινοποιεία της Νεμέας και το Grande Reserve είναι το κορυφαίο Αγιωργίτικο της. Παράγεται από τα ιδιόκτητα αμπέλια στο Κούτσι σε υψόμετρο 650, παλαιώνει για 18 μήνες σε καινούρια δρύινα βαρέλια και ωριμάζει για τουλάχιστον 24 μήνες στην φιάλη. Μία σπουδαία Νεμέα παλαίωσης που συνδυάζει πολύ όμορφα τα ώριμα στοιχεία με την φρεσκάδα του φρούτου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Μετόχι Χρωμίτσας - Λευκός
    Μετόχι Χρωμίτσας - Λευκός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Λαμπερό λεμονί χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Στη μύτη αρώματα εσπεριδοειδών και λευκόσαρκων φρούτων. Στο στόμα πλούσιο και κρεμώδες και οξύτητα που προσδίδει φρεσκάδα. Μακρύ τελείωμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Κλέφτες Σαββατιανό
    Κλέφτες Σαββατιανό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    55%
    12,30 €
    Οι ‘κλέφτες’ είναι ένα από τα πρώτα κρασιά που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα χωρίς θειώδες, ήδη από το 2009, πολύ πριν αρχίσει η κουβέντα για τα φυσικά κρασιά στην χώρα μας. Παραμένει ένας από τους πιο αξιόλογους εκπροσώπους αυτού του στιλ κρασιού, με ζωηρό φρούτο και ορυκτά στοιχεία, αλλά και αποδεδειγμένη δυνατότητα εξέλιξης στον χρόνο. Το Σαββατιανό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι σπουδαία ποικιλία, ακόμα και μέσα από αυτόν τον απαιτητικό και ριψοκίνδυνο τρόπο οινοποίησης.
  5. Syrah Boutari
    Syrah Boutari 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Εντυπωσιακό πορφυρό χρώμα, πλούσιο άρωμα από κόκκινα φρούτα του δάσους, με κύρια το βατόμουρο και το αγριοκέρασο, και με πικάντικο χαρακτήρα, όπου κυριαρχούν αρώματα ξύλου, πιπεριού και καπνού. Εξαιρετική δομή, με πλούσιο σώμα, έντονες τανίνες και επίγευση που διαρκεί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Syrah Boutari Naturally
    Syrah Boutari Naturally 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    79%
    Η εταιρεία Μπουτάρη δεν σταματάει του πειραματισμούς ποτέ και ευτυχώς για εμάς, γιατί φτάνουν στην κάβα μας εξαιρετικά και πολύ ενδιαφέροντα κρασιά! Ένα από αυτά είναι και αυτό το εκπληκτικό και ιδιαίτερα απολαυστικό Syrah διά χειρός της σπουδαίας Ρωξάνης Μάτσα, που έχει παραχθεί χωρίς την προσθήκη θειώδους και χωρίς ωρίμαση σε βαρέλι. Ένα απίστευτα κομψό και ‘ατόφιο’ Syrah, που εστιάζει στο φρούτο και κλείνει το μάτι στα κρασιά του Βόρειου Ροδανού!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Μονεμβάσιος Ερυθρός
    Μονεμβάσιος Ερυθρός 2014
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Μαυρούδι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Όμορφος συνδυασμός του Αγιωργίτικου με το Μαυρούδι σε ένα κρασί από την Λακωνία, που στηρίζει την γοητεία του στην ωριμότητα και στην φινέτσα που του χαρίζει ο χρόνος, καθώς κυκλοφορεί στην αγορά με ήδη πολλά χρόνια στην πλάτη του. Η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τα ‘παλαιωμένα’ κρασιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Τσάνταλη Μαυρούδι
    Τσάνταλη Μαυρούδι 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυρούδι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12,65% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Το Μαυρούδι, μια από τις αρχαιότερες Ελληνικές ποικιλίες αποτελεί ήδη από το 1995 πεδίο μελέτης για τη οικογένεια Τσάνταλη η οποία αναγνωρίζοντας το ποιοτικό της δυναμικό, αναβιώνει το σταφύλι στο Μαρωνίτικο αμπελώνα. Ο Αδάμαστος αποτελεί μια σπάνια μονοποικιλιακή έκφραση της ποικιλίας με έμφαση στο κόκκινο φρούτο, τα γλυκά μπαχαρικά και το μαλακό, σχεδόν βελούδινο στόμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Κτήμα Σπυροπούλου - Νεμέα
    Κτήμα Σπυροπούλου - Νεμέα 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Ζουμερό με πολύ ωραίο κερασένιο φρούτο και γοητευτικά στοιχεία δρυός Αγιωργίτικο, από τα βιολογικά καλλιεργούμενα ιδιόκτητα αμπέλια του Κτήματος Σπυρόπουλου στην Αρχαία Νεμέα. Ώριμο και μαλακό μπορεί να σταθεί στο τραπέζι μας δίπλα σε όλα τα πιάτα λευκών και κόκκινων κρεάτων αλλά και να συνοδεύσει ποικιλίες αλλαντικών και τυριών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  10. Μικρή Στροφιλιά Ερυθρή 187ml
    Μικρή Στροφιλιά Ερυθρή 187ml 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    1,90 €
    Όμορφο καθημερινό ερυθρό κρασί που διακρίνεται από εξαιρετική ευκρίνεια γεύσεων και αρωμάτων, καθώς και φινέτσα. Κομψό στο στόμα και ευχάριστο, προσφέρεται για το καθημερινό τραπέζι, καθώς συνδυάζεται εύκολα με την κλασική Ελληνική κουζίνα.
  11. Οινάρι
    Οινάρι 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    9,90 €
    Ερυθρό κρασί που είναι τόσο ευχάριστο και ευκολόπιοτο, ώστε μπορεί να γίνει μία όμορφη συνήθεια. Γλυκά αρώματα μαρμελάδας σκούρων φρούτων κυριαρχούν σε μύτη και στόμα, ενώ όμορφη οξύτητα και μετρημένες τανίνες συνθέτουν την καλά ισορροπημένη δομή του.
  12. Κτήμα Δρυόπη Νεμέα - Classic
    Κτήμα Δρυόπη Νεμέα - Classic 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Τα όμορφα αρώματα μπαχαρικών, σκούρων φρούτων και σοκολάτας στη μύτη, οι ευχάριστες τανίνες, η σωστή οξύτητα στο στόμα και η καλή επίγευση συνθέτουν ένα από τα πολύ τυπικά και αγαπητά κρασιά της Νεμέας που πίνεται ευχάριστα φρέσκο ή μπορεί να εξελιχθεί για 4-5 χρόνια στην φιάλη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Ψηλές Κορφές
    Ψηλές Κορφές 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Σάμου, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    9,10 €
    Όμορφο αρωματικό λευκό από το εκλεκτό Μοσχάτο της Σάμου. Ένα πολύ αγαπητό κρασί που χαρακτηρίζεται από φίνα λουλουδένια αρώματα και όμορφη οξύτητα που δροσίζει. Όσοι αγαπούν τα αρωματικά κρασιά δεν γίνεται να μη δοκιμάσουν το όμορφο αυτό προϊόν του Σαμιώτικου αμπελώνα.
  14. V for Vostilidi
    V for Vostilidi 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Βοστιλίδι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    18,60 €
    Η σπάνια λευκή ποικιλία Βοστιλίδι σε μία εκπληκτική έκφραση από το Ληξούρι της Κεφαλονιάς με πλούσια γεύση και σαγηνευτικά αρώματα. Η Αυθόρμητη ζύμωση και η ωρίμαση σε μεγάλο δρύινο βαρέλι έχουν αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του σταφυλιού, που διακρίνεται για τα έντονα αρώματα ώριμων εσπεριδοειδών, τα ορυκτά στοιχεία αλλά και τις διακριτικές τανίνες.
  15. Χρυσός Λέων - Cabernet Sauvignon
    Χρυσός Λέων - Cabernet Sauvignon 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Δυνατό και στιβαρό ερυθρό κρασί από έναν αποδεδειγμένα δεινό "χειριστή" αλλά και λάτρη του Cabernet Sauvignon. Όμορφα τυπικά φρουτώδη αρώματα, σωστή χρήση του βαρελιού και ευγενικές αλλά αισθητές τανίνες συνθέτουν μία πολύ αξιόλογη ερυθρή επιλογή που δεν απογοητεύει ποτέ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί