Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 91

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Μετόχι Χρωμίτσας - Λευκός
    Μετόχι Χρωμίτσας - Λευκός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Λαμπερό λεμονί χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Στη μύτη αρώματα εσπεριδοειδών και λευκόσαρκων φρούτων. Στο στόμα πλούσιο και κρεμώδες και οξύτητα που προσδίδει φρεσκάδα. Μακρύ τελείωμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. A.muse Blanc
    A.muse Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    14,30 €
    Υπέροχα αρωματική και πικάντικη Μαλαγουζιά από το Κτήμα Μουσών με άφθονα αρώματα εσπεριδοειδών και λευκόσαρκων φρούτων. Μια δροσερή πρόταση που μπορεί να απογειώσει όλα τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό απεριτίφ.
  3. Μονεμβάσιος Ερυθρός
    Μονεμβάσιος Ερυθρός 2014
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Μαυρούδι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Όμορφος συνδυασμός του Αγιωργίτικου με το Μαυρούδι σε ένα κρασί από την Λακωνία, που στηρίζει την γοητεία του στην ωριμότητα και στην φινέτσα που του χαρίζει ο χρόνος, καθώς κυκλοφορεί στην αγορά με ήδη πολλά χρόνια στην πλάτη του. Η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τα ‘παλαιωμένα’ κρασιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Μικρή Στροφιλιά Ερυθρή 187ml
    Μικρή Στροφιλιά Ερυθρή 187ml 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    1,90 €
    Όμορφο καθημερινό ερυθρό κρασί που διακρίνεται από εξαιρετική ευκρίνεια γεύσεων και αρωμάτων, καθώς και φινέτσα. Κομψό στο στόμα και ευχάριστο, προσφέρεται για το καθημερινό τραπέζι, καθώς συνδυάζεται εύκολα με την κλασική Ελληνική κουζίνα.
  5. Οινάρι
    Οινάρι 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    9,90 €
    Ερυθρό κρασί που είναι τόσο ευχάριστο και ευκολόπιοτο, ώστε μπορεί να γίνει μία όμορφη συνήθεια. Γλυκά αρώματα μαρμελάδας σκούρων φρούτων κυριαρχούν σε μύτη και στόμα, ενώ όμορφη οξύτητα και μετρημένες τανίνες συνθέτουν την καλά ισορροπημένη δομή του.
  6. Κτήμα Δρυόπη Νεμέα - Classic
    Κτήμα Δρυόπη Νεμέα - Classic 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Τα όμορφα αρώματα μπαχαρικών, σκούρων φρούτων και σοκολάτας στη μύτη, οι ευχάριστες τανίνες, η σωστή οξύτητα στο στόμα και η καλή επίγευση συνθέτουν ένα από τα πολύ τυπικά και αγαπητά κρασιά της Νεμέας που πίνεται ευχάριστα φρέσκο ή μπορεί να εξελιχθεί για 4-5 χρόνια στην φιάλη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Ψηλές Κορφές
    Ψηλές Κορφές 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Σάμου, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    9,10 €
    Όμορφο αρωματικό λευκό από το εκλεκτό Μοσχάτο της Σάμου. Ένα πολύ αγαπητό κρασί που χαρακτηρίζεται από φίνα λουλουδένια αρώματα και όμορφη οξύτητα που δροσίζει. Όσοι αγαπούν τα αρωματικά κρασιά δεν γίνεται να μη δοκιμάσουν το όμορφο αυτό προϊόν του Σαμιώτικου αμπελώνα.
  8. 100% Crispy Assyrtiko
    100% Crispy Assyrtiko 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    15,30 €
    Είναι όλα όσα λέει το πλήρες όνομά του: 100% Crispy Assyrtiko Old Bush Vines Wild Fermented. Το Κτήμα Μουσών καταφέρνει να δώσει σε ένα ηπειρωτικό Ασύρτικο, νησιωτικό νεύρο και βορειοελλαδίτικη σπιρτάδα. Πλούσιο και παιχνιδιάρικο, καλοδουλεμένο και ξεμυαλιστικό θα γίνει μία από τις πιο value επιλογές της ποικιλίας.
  9. V for Vostilidi
    V for Vostilidi 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Βοστιλίδι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    18,60 €
    Η σπάνια λευκή ποικιλία Βοστιλίδι σε μία εκπληκτική έκφραση από το Ληξούρι της Κεφαλονιάς με πλούσια γεύση και σαγηνευτικά αρώματα. Η Αυθόρμητη ζύμωση και η ωρίμαση σε μεγάλο δρύινο βαρέλι έχουν αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του σταφυλιού, που διακρίνεται για τα έντονα αρώματα ώριμων εσπεριδοειδών, τα ορυκτά στοιχεία αλλά και τις διακριτικές τανίνες.
  10. Χρυσός Λέων - Cabernet Sauvignon
    Χρυσός Λέων - Cabernet Sauvignon 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Δυνατό και στιβαρό ερυθρό κρασί από έναν αποδεδειγμένα δεινό "χειριστή" αλλά και λάτρη του Cabernet Sauvignon. Όμορφα τυπικά φρουτώδη αρώματα, σωστή χρήση του βαρελιού και ευγενικές αλλά αισθητές τανίνες συνθέτουν μία πολύ αξιόλογη ερυθρή επιλογή που δεν απογοητεύει ποτέ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. F Foivos Papastratis
    F Foivos Papastratis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μοσχάτο Λευκό, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    13,40 €
    Ο Φοίβος Παπαστρατής είναι ένας νέος οινοποιός που επέλεξε να φτιάχνει κρασιά, περνώντας τα καλοκαίρια των εφηβικών και παιδικών του χρόνο στην Εύβοια, στην περιοχή Αμπέλια, εκεί που βρισκόταν ο ιστορικός Ευβοϊκός αμπελώνας. Επιλέγει τις ποικιλίες Ασύρτικο και Μοσχάτο σε ίσες αναλογίες, σε ένα blend που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Δροσερό, νεανικό, νόστιμο, ευχάριστο αλλά και με χαρακτήρα είναι σίγουρα από τα κρασιά που πίνονται με της ίδια ευκολία σαν απεριτίφ ή συνοδεύοντας φαγητό.
  12. Emigre
    Emigre 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    100%
    14,90 €
    Το Ασύρτικο βάζει το νεύρο και την δομή και η Κυδωνίτσα τονακαταμάχητο χαρακτήρα της σε ένα υπέροχο χαρμάνι, με ζουμερά αρώματα και γεύσεις φρούτων, φρεσκάδα και απίστευτα νόστιμη γεύση. Μπορεί με την ίδια ευκολία να συνοδεύσει θαλασσινά, λαχανικά και λευκά κρέατα αλλά και να καταναλωθεί σκέτο σαν απεριτίφ.
  13. Vorinos Λευκός
    Vorinos Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    11,40 €
    Μία εκπληκτική έκφραση του Βιδιανού με ελκυστικό φρουτώδη χαρακτήρα, στρογγυλή και κομψή γεύση αλλά και διάρκεια, που μπορεί να συνοδεύσει όλα τα πιάτα με λευκές σάλτσες, είτε βασίζονται στα θαλασσινά, είτε στα λαχανικά είτε στα κρέατα.
  14. Οινότρια Γη Cabernet Sauvignon Agiorgitiko
    Οινότρια Γη - Cabernet Sauvignon & Agiorgitiko 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    Πλούσιο ερυθρό κρασί για βαρύ χειμώνα και καλό φαγητό. Τα αρώματα στη μύτη παραπέμπουν στο πικάντικο ψητό κρέας, ενώ στο στόμα είναι πληθωρικό, με σφιχτές τανίνες και μακρά επίγευση. Ενδείκνυται για… δυνατούς κρεατοφάγους!...
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Rossiu di Munte Pinot Noir
    Rossiu di Munte Pinot Noir 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    68%
    Όλοι ξέρουμε ότι το Pinot Noir χρειάζεται ψυχρό κλίμα και υψόμετρο για να αποδώσει τα δέοντα. Καταλαβαίνετε ότι σε έναν από τους αμπελώνες με το υψηλότερο υψόμετρο στην Ελλάδα, το σταφύλι (και κατ' επέκταση το κρασί) "ζωγραφίζει"! Αφεθείτε στην κομψότητά του και δεν θα το μετανιώσετε.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί