Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 93

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Φτέρη Τρουπή Ροζέ
    Φτέρη Τρουπή Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    8,30 €
    Η Φτέρη παντρεύει πολύ επιτυχημένα τις δυο βασικές ποικιλίες της Πελοποννήσου το Αγιωργίτικο και το Μοσχοφίλερο. Ένα φρέσκο, απλό, αλλά απολαυστικό κρασί που δίνει απλόχερα αρώματα κόκκινων φρούτων και ανθικές νύξεις, συνδυασμένα με δροσιστική οξύτητα και κομψό χαρακτήρα στο στόμα. Ότι πρέπει για ένα ωραίο ζυμαρικό με κιμά ή μια αρωματική σάλτσα ντομάτας.
  2. Alamos Malbec
    Alamos Malbec 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malbec, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    90%
    H ερυθρή ποικιλία Malbec που έχει ταυτιστεί με την Αργεντινή, σε μία πολύ ευχάριστη και με καλή σχέση τιμής ποιότητας, εκδοχή. Καλλιεργημένο στο υψηλό υψόμετρο της Mendoza εμφανίζει ένα πολύ ωραίο φρουτώδες προφίλ με τα χαρακτηριστικά αρώματα και γεύσεις μαύρων φρούτων. Ο βελούδινος και εκφραστικός χαρακτήρας σε συνδυασμό με την φρεσκάδα το καθιστούν ένα πολύπλευρο κρασί στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Παράγκα - Ερυθρός
    Παράγκα - Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    3ο Ερυθρό κρασί σε πωλήσεις του House of Wine το 2020! Ευγενές ερυθρό σύντομης κατανάλωσης από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη. Το Merlot και το Syrah "στρογγυλεύουν" το άγριο Ξινόμαυρο της Μακεδονίας, δημιουργώντας ένα κρασί εξαιρετικά φιλικό και εύκολο να σταθεί σε οποιοδήποτε τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  4. The Fallen Oak Magnum
    The Fallen Oak Magnum 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    34,70 €
    Το Γιαννακοχώρι είναι πλέον παρελθόν και η ιστορία του σπουδαίου αυτού ελληνικού κρασιού συνεχίζει μέσα από την ετικέτα Κτήμα κυρ-Γιάννη 2012. Με ελαφρώς διαφοροποιημένο χαρμάνι αφού πλέον στο blend έχει προστεθεί και το Syrah, το νέο ερυθρό του κτήματος είναι άξιος διάδοχος της ιστορικής ετικέτας, με πυκνό φρούτο, στιβαρές αλλά ώριμες τανίνες και μακρά επίγευση.
  5. Μικρή Στροφιλιά Ερυθρή 187ml
    Μικρή Στροφιλιά Ερυθρή 187ml 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    1,90 €
    Όμορφο καθημερινό ερυθρό κρασί που διακρίνεται από εξαιρετική ευκρίνεια γεύσεων και αρωμάτων, καθώς και φινέτσα. Κομψό στο στόμα και ευχάριστο, προσφέρεται για το καθημερινό τραπέζι, καθώς συνδυάζεται εύκολα με την κλασική Ελληνική κουζίνα.
  6. Κτήμα Βιβλία Χώρα - Ερυθρός
    Κτήμα Βιβλία Χώρα - Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    18,50 €
    Το ερυθρό κρασί-σημαία ενός από τα πιο δημοφιλή κτήματα στην Ελλάδα. Πίσω από το επιτυχημένο brand, όμως, βρίσκονται δύο κορυφαίοι οινοποιοί (Γεροβασιλείου και Τσακτσαρλής) και ένα κρασί αντάξιο του ονόματος και της επιτυχίας του.
  7. Οινάρι
    Οινάρι 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    9,90 €
    Ερυθρό κρασί που είναι τόσο ευχάριστο και ευκολόπιοτο, ώστε μπορεί να γίνει μία όμορφη συνήθεια. Γλυκά αρώματα μαρμελάδας σκούρων φρούτων κυριαρχούν σε μύτη και στόμα, ενώ όμορφη οξύτητα και μετρημένες τανίνες συνθέτουν την καλά ισορροπημένη δομή του.
  8. Paros Ερυθρός
    Paros Ερυθρός 2021
     
    Ξηρός, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Μονεμβασιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    66%
    Η ΠΟΠ Πάρος είναι η μοναδική ζώνη Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, όπου η επιτρέπεται η ανάμιξη ερυθρών και λευκών σταφυλιών, για την παραγωγή ερυθρών κρασιών. Η πληθωρική Μανδηλαριά, που καλλιεργείται στους άγονους αμπελώνες του νησιού, αναμιγνύεται και τιθασεύεται από την λευκή Μονεμβασιά, σε ένα άκρως δροσερό και ζουμερό ερυθρό κρασί, με βελούδινες τανίνες και πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  9. Κτήμα Βιβλία Χώρα - Ερυθρός
    Κτήμα Βιβλία Χώρα - Ερυθρός Magnum 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    42,80 €
    Το ερυθρό κρασί-σημαία ενός από τα πιο δημοφιλή κτήματα στην Ελλάδα. Πίσω από το επιτυχημένο brand, όμως, βρίσκονται δύο κορυφαίοι οινοποιοί (Γεροβασιλείου και Τσακτσαρλής) και ένα κρασί αντάξιο του ονόματος και της επιτυχίας του.
  10. Κτήμα Βιβλία Χώρα - Αρετή Ερυθρός
    Κτήμα Βιβλία Χώρα - Αρετή Ερυθρός 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    19,80 €
    Αν κάποιος αναρωτιέται πως εκφράζεται το Αγιωργίτικο έξω από την πατρίδα του, τη Νεμέα, η Αρετή έχει την απάντηση: καταπληκτικά! Πρόκειται για κρασί που χτίζει πάνω στα πολλά αρωματικά και γευστικά πλεονεκτήματα της αγαπημένης ποικιλίας, προσθέτοντας και μία πιο… Ευρωπαϊκή διάσταση λόγω ψυχρότερου κλίματος και διαφορετικού terroir. Αξίζει!
  11. Laura Nobile
    Laura Nobile 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση
    Εκπληκτική, περιορισμένης παραγωγής, ξηρή έκφραση της Μαυροδάφνης από το σπουδαίο terroir της Αιγιαλείας που ανεβάζει την ποικιλία πολλά επίπεδα. Το βάθος φρούτου, η ζωηρή οξύτητα και οι βελούδινες τανίνες συνθέτουν ένα εξαιρετικό και πολυεπίπεδο ερυθρό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Cyrus One
    Cyrus One 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    71%
    Latour χωρίς δεύτερη ετικέτα δεν νοείται, έτσι λοιπόν ο Κύρος Μελάς πιστός στα πρότυπα του Bordeaux δημιουργεί για το δικό του Latour Μελάς μια δεύτερη ετικέτα με το όνομα Cyrus One από τα νεαρότερα αμπέλια. Μια περισσότερο προσιτή έκφραση των ποικιλιών της δεξιάς όχθης του Bordeaux με δαμάσκηνο, γλυκά μπαχαρικά, ήδη προσβάσιμες τανίνες και μια όμορφη αίσθηση φρεσκάδας στο στόμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Emphasis - Tempranillo
    Emphasis - Tempranillo 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Tempranillo, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ένα ερυθρό κρασί με ιδιαίτερο ενδοαφέρον σε μύτη και στόμα. Χαρακτηρίζεται από ψημένα, πλούσια αρώματα με πικάντικες εξάρσεις, έντονες τανίνες και καλή οξύτητα. Θα εξελίσσεται όμορφα όσο μένει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Ορεινό Eρυθρό
    Ορεινό Eρυθρό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    Για όσους τα πολύπλοκα, αλκοολικά, ερυθρά κρασιά είναι ‘κουραστικά’, το Ορεινό του Σπυρόπουλου θα ενθουσιάσει με το σχετικά ελαφρύ του σώμα και τον ευχάριστο φρουτώδη χαρακτήρα. Σε αυτό το κρασί η εποχή του χρόνου δεν παίζει ρόλο, μιας που πίνεται εύκολα τόσο το καλοκαίρι, με τις θερμοκρασίες να χτυπάνε ‘κόκκινο’, αλλά και το χειμώνα, όταν το χαρμάνι του από Syrah-Αγιωργίτικο αναλαμβάνουν να σας ‘ζεστάνουν’.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  15. Λημνιώνα Young Vineyards
    Λημνιώνα Young Vineyards 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα
    Βαθμολογία:
    70%
    Ένα κρασί απο τους αμπελώνες του κτήματος Ζαφειράκη με συνολική έκταση 30 στρέμματα και μέσο όρο ηλικίας 10 ετών. Έντονο κόκκινο χρώμα, αρώματα κόκκινων φρούτων όπως κεράσι, βύσσινο και δαμάσκηνο με διακριτική βοτανικότητα. Σώμα ισορροπημένο, γεμάτο με καλή οξύτητα και μεταξένιες τανίνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί