You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
Κτήμα Αβαντίς - Άγιος Χρόνος Magnum 2019
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Viognier, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
69,40 €Το πάντρεμα του δυνατού ερυθρού Syrah (92%) με το λευκό και αρωματικό Viognier (8%) είναι μία πρακτική που ξεκίνησε στα οινοποιεία του Ροδανού στη Γαλλία και τελειοποιήθηκε από τους πιο νεωτεριστές Αυστραλούς οινοποιούς. Ο στόχος είναι η καλύτερη δυνατή προσέγγιση στην ισορροπία μεταξύ δύναμης και κομψότητας. Δοκιμάστε την ετικέτα Άγιος Χρόνος από το Κτήμα Αβαντίς, για να διαπιστώσετε από πρώτο χέρι την επίτευξη του απολαυστικού αυτού στόχου.
* Διατίθεται σε ξύλινη συσκευασία 6 φιαλών -
Emphasis - Syrah Magnum 2019
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
58,30 €Ένα πολύ καλό Syrah που θα ενθουσιάσει τους φίλους της ποικιλίας. Πικάντικο στη μύτη και απολαυστικά δυνατό στο στόμα, με καλή ισορροπία τανινών και οξύτητας και τσιμπημένο αλκοόλ, που όμως δεν προβληματίζει. Χωρίς αμφιβολία, είναι Syrah παλαίωσης. -
Brunello di Montalcino - Casanova di Neri 2018
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
61,70 € Φτάνει μέχρι 56,76 €Δυνατό και τανικό ερυθρό κρασί, έτσι όπως πρέπει να είναι ένα καλό Brunello. Πικάντικο στη μύτη και γεμάτο στο στόμα με εξαιρετική διάρκεια, δεσπόζει στο τραπέζι δίπλα σε "δύσκολους αντιπάλους", δηλαδή αντίστοιχα πλούσια πιάτα με έντονα κρέατα. -
Cuvee Evdemon 2019 (Old Vintage)
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
68,00 € Φτάνει μέχρι 47,93 €Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητεςΣπάνιο κρασί από το Κτήμα Αργυρού που παράγεται από αυστηρά επιλεγμένους αμπελώνες Ασύρτικου ηλικίας άνω των 150 ετών που καλλιεργούνται στην περιοχή του Πύργου σύμφωνα με τις αρχές τις βιοδυναμικής καλλιέργειας. Οι ελάχιστες φιάλες ‘κυκλοφορούν’ έχοντας ωριμάσει για μερικά χρόνια στο οινοποιείο. Το 25% του κρασιού ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο ποσοστό για τουλάχιστον 30 μήνες πάνω στις οινολάσπες του. Ένα κρασί με εξαιρετική δομή και τεράστια δυνατότητα εξέλιξης που αναμένεται να επαναπροσδιορίσει το Ασύρτικο της Σαντορίνης.Για Exclusive Μέλη