You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
Condrieu 2020
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
69,40 €Υπέρ-κομψο λευκό από την κοιλάδα του Ροδανού, που αποτυπώνει όλη τη φινέτσα αλλά και την πολυπλοκότητα της ευγενούς ποικιλίας του Viognier. Όταν μάλιστα μας έρχεται από τα επιδέξια χέρια ενός από τους πιο φτασμένους οινοποιούς της περιοχής, η επιλογή του είναι απλά… μονόδρομος. -
Pintia 2019
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Tempranillo, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
75,60 € Φτάνει μέχρι 69,55 €Πλούσιο, δυνατό Ισπανικό ερυθρό από… τζάκι. Θέρμη, συμπύκνωση, πλούσια αρώματα και γεμάτες τανίνες. Με λίγα λόγια, το Tempranillo στα καλύτερά του! -
Cuvee Evdemon 2019 (Old Vintage)
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
68,00 € Φτάνει μέχρι 47,93 €Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητεςΣπάνιο κρασί από το Κτήμα Αργυρού που παράγεται από αυστηρά επιλεγμένους αμπελώνες Ασύρτικου ηλικίας άνω των 150 ετών που καλλιεργούνται στην περιοχή του Πύργου σύμφωνα με τις αρχές τις βιοδυναμικής καλλιέργειας. Οι ελάχιστες φιάλες ‘κυκλοφορούν’ έχοντας ωριμάσει για μερικά χρόνια στο οινοποιείο. Το 25% του κρασιού ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο ποσοστό για τουλάχιστον 30 μήνες πάνω στις οινολάσπες του. Ένα κρασί με εξαιρετική δομή και τεράστια δυνατότητα εξέλιξης που αναμένεται να επαναπροσδιορίσει το Ασύρτικο της Σαντορίνης.Για Exclusive Μέλη -
Ραμπελιά 2021
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
68,20 €Εξαιρετικά περιορισμένη διαθεσιμότηταΗ νέα γενιά του οινοποιείου Χατζηδάκη δε σταματά να δημιουργεί συστήνοντας μία ξεχωριστή single vineyard Σαντορίνη από 100% Ασύρτικο που ωριμάζει κατά το μεγαλύτερο μέρος του με φίνες οινολάσπες για 12 μήνες ενώ το 30% ξεκουράζεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. H Αριάδνη Χατζηδάκη φιλοτεχνεί την ετικέτα ενώ οι φιάλες είναι μόλις 1700.Εξαντλημένο