Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Καπνίας Λευκός
    Καπνίας Λευκός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Από τις πιο γνωστές και ποιοτικές Ελληνικές ετικέτες βαρελάτου Chardonnay. Υποδειγματικά οινοποιημένο, παρουσιάζει σωστή ισορροπία ανάμεσα στα πρωτογενή αρώματα της ποικιλίας και στα πιο καπνιστά που δίνει το βαρέλι, με την υποστήριξη της τονισμένης οξύτητας και της όμορφης, πικάντικης επίγευσής του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Σαντορίνη Νυχτέρι
    Σαντορίνη Νυχτέρι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    27,30 €
    Καλοφτιαγμένο Νυχτέρι της Santo Wines που θα εκτιμήσουν οι φίλοι του πληθωρικού αυτού στυλ κρασιών. Η ποιότητα αλλά και η τυπικότητα του κρασιού αυτού δεν πέρασε απαρατήρητη από την ομάδα των ειδικών του κορυφαίου περιοδικού κρασιού Decanter που εκφράστηκε για αυτό με τα κολακευτικότερα λόγια!
  3. Jim Barry Assyrtiko
    Jim Barry Assyrtiko 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    29,10 €
    Το πρώτο εκτός Ελλάδας Ασύρτικο προέκυψε από τον κεραυνοβόλο «έρωτα» του Peter Barry με το Ασύρτικο το 2006 όταν είχε έρθει για διακοπές. Φλούδες εσπεριδοειδών, lime, γκρέιπφρουτ, πεπόνι αλλά και κάποιες νότες ορυκτότητας συνθέτουν ένα αρωματικό προφίλ που εμφανίζει τα στοιχεία της ποικιλίας αλλά και την επιρροή του Riesling που κυριαρχεί στο οινοποιείο, καθώς και του terroir της περιοχής. Πολύ ισορροπημένο στο στόμα, με μέτριο σώμα και τραγανή οξύτητα, με ορυκτότητα και νύξεις αλμύρας να συνοδεύουν τις γεύσεις του φρούτου, και με λεμονοπράσινο χρώμα και μακρά και λεμονάτη επίγευση
  4. Ύλη 35
    Ύλη 35 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12,5% alc.
    28,40 €
    Το Ασύρτικο σε μία ωραία ‘orange’ εκδοχή που παράγεται από καρπό που συλλέγεται όψιμα και προέρχεται από αμπελώνες στα 800 μέτρα υψόμετρο στην ορεινή Κορινθία. Το κρασί ζυμώνει με τις αυτόχθονες ζύμες, παραμένει για 35 ημέρες με τα στέμφυλα και στην συνέχεια ωριμάζει για 15 μήνες σε βαρέλια 500lt. Το υψηλό αλκοόλ και ο πληθωρικός και ώριμος χαρακτήρας δεν μας κάνει εντύπωση, καθώς αυτό είναι το στυλ των κρασιών του Γιάννη Παπαργυρίου, που έχει κερδίσει φανατικούς φίλους.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί