Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-25 από 25

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Οινότρια Γη Cabernet Sauvignon Agiorgitiko
    Οινότρια Γη - Cabernet Sauvignon & Agiorgitiko 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    Πλούσιο ερυθρό κρασί για βαρύ χειμώνα και καλό φαγητό. Τα αρώματα στη μύτη παραπέμπουν στο πικάντικο ψητό κρέας, ενώ στο στόμα είναι πληθωρικό, με σφιχτές τανίνες και μακρά επίγευση. Ενδείκνυται για… δυνατούς κρεατοφάγους!...
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Philosopher
    Philosopher 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.3% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Επενδύοντας στις Ελληνικές ποικιλίες, το οινοποιείο Άκραθος φέρνει το Αγιωργίτικο στους ιδιόκτητους βιολογικούς αμπελώνες του στην Χαλκιδική, σε υψόμετρο 550 μέτρων και συγκεκριμένα στην περιοχή όπου γεννήθηκε ο σπουδαίος φιλόσοφος Αριστοτέλης. Με την προσθήκη μόλις 10% Ξινόμαυρου έχουμε ένα γοητευτικότατο ερυθρό με πυκνό φρούτο και φινέτσα που θα το λατρέψετε από την πρώτη γουλιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Νεμέα Old Vines
    Νεμέα Old Vines 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Ένα κρασί ορόσημο για την Νεμέα και μια από τις κορυφαίες εκφράσεις του Αγιωργίτικου. Η απίστευτη συμπύκνωση, οι ραφιναρισμένες τανίνες, ο πλούτος, η οξύτητα και η δυνατότητα να παλαιώνει για πολλά χρόνια είναι μόνο κάποια από τα χαρίσματα του. Προέρχεται από ιδιόκτητα αμπέλια ηλικίας μεγαλύτερης των 60 ετών και φέρει την υπογραφή ενός από τα παλαιότερα οινοποιεία της Νεμέας, του Κτήματος Μητραβέλα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Emphasis - Αγιωργίτικο
    Emphasis - Αγιωργίτικο 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Ζουμερό και γοητευτικό Αγιωργίτικο από την Δράμα. Ναι! Καλά διαβάσατε. Το πολυδυναμικό Αγιωργίτικο ξεδιπλώνει τις χάρες και στον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα με το Κτήμα Παυλίδη να φέρνει στα ποτήρια μας ένα single vineyard κρασί με άφθονο φρούτο, πολυπλοκότητα και μία βελούδινη γεύση που ξεμυαλίζει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Αγιωργίτικο Boutari Naturally
    Αγιωργίτικο Boutari Naturally 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    85%
    Περιορισμένης παραγωγής κρασί από την ποικιλία Αγιωργίτικο που παράγεται χωρίς την προσθήκη θειώδους με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Ένα πολύ κομψό και βελούδινο ερυθρό κρασί από αμπελώνες στην Νεμέα που διακρίνεται για την καθαρότητα του φρούτου και το φρέσκο χαρακτήρα του. Ταιριάζει τόσο σε χειμωνιάτικα όσο και σε καλοκαιρινά γεύματα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Classic 35
    Classic 35 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Οι αμπελώνες στο οροπέδιο της Στυμφαλίας στην ορεινή Κορινθία δίνουν εκπληκτικό φρούτο και ένα πληθωρικό κρασί, όπου το Αγιωργίτικο βάζει την εξωστρέφεια του και τον φρουτώδη χαρακτήρα του και το Cabernet Sauvignon την δύναμη και την δομή. Το κρασί ωριμάζει για αρκετούς μήνες σε δρύινα βαρέλια και έχοντας αποκτήσει έξτρα πολυπλοκότητα έρχεται στο τραπέζι μας για να απογειώσει οποιοδήποτε κρεατοφαγικό γεύμα. Είναι όμως και από τα κρασιά που μπορούν να εξελιχθούν στην φιάλη για χρόνια και να μας ανταμείψει για την υπομονή μας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Αρμακάς
    Αρμακάς 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    124,00 €
    Ένα εμβληματικό κρασί της Πελοποννήσου, από τον αριστοτεχνικό συνδυασμό των ποικιλιών Syrah, Αγιωργίτικο, Merlot, και Malbec με την υπογραφή του αντισυμβατικού Χρήστου Αιβαλή. Αυτό το κρασί τα έχει όλα ‘πολλά’! 28 μήνες παλαίωση σε δρύινα βαρέλια, ασύλληπτη συμπύκνωση, υψηλό αλκοόλ και μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης. Ένα διαμάντι για την κάβα κάθε οινόφιλου. Παράγεται σε περιορισμένη ποσότητα.
  8. La Tour Melas Παλιές Ρίζες
    La Tour Melas Παλιές Ρίζες 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    83%
    174,10 €
    Ένα συγκλονιστικό και σπάνιο Αγιωργίτικο με φρούτο που προέρχεται από αμπέλι με αυτόρριζα κλίματα ηλικίας άνω των 100 ετών στην περιοχή της Νεμέας, οινοποιήμένα από το La tour Melas στην Φθοιώτιδα. Αν έπρεπε να ορίσουμε τον πλούτο και την συμπύκνωση με ένα μόνο κρασί οι Παλιές Ρίζες θα μπορούσαν να είναι ορισμός! Αν κάποιος έχει αμφιβολία ότι το Αγιωργίτικο είναι σπουδαίο σταφύλι ας δοκιμάσει αυτό το κρασί!
  9. Λαμπαδίας
    Λαμπαδίας 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    68%
    Όμορφο ροδί χρώμα, διακριτικά αρώματα φρούτων πασπαλισμένων με γλυκά μπαχαρικά στη μύτη και στο στόμα, καθώς και σωστή οξύτητα, είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά του. Στο παρελθόν έχει βραβευτεί ως "Το Ροζέ της Χρονιάς" - με την πρώτη γουλιά θα καταλάβετε γιατί.
  10. Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve Magnum
    Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve Magnum 2014
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    55,80 €
    Η Σεμέλη είναι ένα από τα πιο ιστορικά οινοποιεία της Νεμέας και το Grande Reserve είναι το κορυφαίο Αγιωργίτικο της. Παράγεται από τα ιδιόκτητα αμπέλια στο Κούτσι σε υψόμετρο 650, παλαιώνει για 18 μήνες σε καινούρια δρύινα βαρέλια και ωριμάζει για τουλάχιστον 24 μήνες στην φιάλη. Μία σπουδαία Νεμέα παλαίωσης που συνδυάζει πολύ όμορφα τα ώριμα στοιχεία με την φρεσκάδα του φρούτου. Η magnum φιάλη το βοηθά να εξελιχθεί πιο αργά στον χρόνο, αποκτώντας ιδαίτερα σύνθετο χαρακτήρα.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί