Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 258

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ορεινός Ήλιος - Ερυθρός
    Ορεινός Ήλιος - Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Φρέσκο και ευχάριστο, το κρασί αυτό είναι ένα εύκολο ερυθρό για το τραπέζι, αλλά και για κάθε στιγμή. Πίνεται σκέτο, για όσους αγαπούν το ερυθρό κρασί σε ποτήρι, ακόμα και ελαφρώς δροσερό, μία ζεστή καλοκαιρινή βραδιά. Χαρακτηρίζεται, μεταξύ άλλων, από πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Cordon Negro 0.2lt
    Cordon Negro 0.2lt
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Parellada, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ευχάριστο αφρώδες κρασί από γηγενείς Ισπανικές ποικιλίες, οινοποιημένες με την παραδοσιακή μέθοδο της Σαμπάνιας. Έχει λεπτά, τυπικά αρώματα και καλό αφρισμό που ξεδιψάει και δροσίζει τέλεια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  3. Κτήμα ΑΛΦΑ - Pinot Noir
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Pinot Noir 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Αν το Pinot Noir γεννήθηκε και μεγάλωσε στις κρύες, βόρειες παρυφές του Γαλλικού αμπελώνα (Βουργουνδία, Αλσατία), τότε δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι στο Αμύνταιο έχει εγκλιματισθεί τόσο καλά. Το Pinot Noir του Κτήματος Άλφα είναι ένα μοντέρνο, κομψό κρασί με όμορφα αρώματα και τονισμένη οξύτητα. Οι φίλοι της φημισμένης Βουργουνδέζικης ποικιλίας, αλλά και του καλού κόκκινου κρασιού, δεν πρέπει να παραλείψουν να το δοκιμάσουν.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Freixenet Ice Rose Cuvee
    Freixenet Ice Rose Cuvee
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Garnacha, Pinot Noir, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Λεπτές φυσαλίδες σε συνδυασμό με αρώματα φράουλας, ώριμων κερασιών, φραγκοστάφυλου και λουλουδιών. Κρεμώδες, γλυκό και με κομψή επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Μαλαγουζιά Single Vineyard Μπάρα
    Μαλαγουζιά Single Vineyard Μπάρα 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Το Kτήμα Κυρ-Γιάννη προσθέτει στη single vineyard συλλογή του, την πιο αναγνωρισμένη “βασίλισσα” του ελληνικού αμπελώνα, τη Μαλαγουζιά. Ο καρπός που συλλέγεται από ένα μοναδικό αμπελοτόπι 8στρ. σε υψόμετρο 720μ. στο Αμύνταιο προσδίδει στο τελικό καλλίγραμμο αλλά και πολύπλοκο αποτέλεσμα τις χάρες του δροσερού κλίματος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Freixenet Ice Cuvee
    Freixenet Ice Cuvee
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Λευκός, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    90%
    Λεπτές φυσαλίδες σε συνδυασμό με αρώματα ροδάκινου, ώριμων αχλαδιών, λουλουδιών και τροπικών φρούτων. Κρεμμώδες, γλυκό και με μεγάλη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Apus Ρωμέικο
    Apus Ρωμέικο 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρωμαίικο , Πιείτε το τώρα
    Ευχάριστο, νόστιμο και κομψό λευκό κρασί φτιαγμένο από μία ερυθρή κρητική ποικιλία, το Ρωμέικο, που όπως δείχνει εκφράζεται πολύ όμορφα όταν ‘ντύνεται στα λευκά’. Το Οινοποιείο Ντουράκη φέρνει στο ποτήρι μας μία πολύ πρωτότυπη πρόταση με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας και γεύση που κερδίζει από την πρώτη γουλιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Μυλωνάς - Ασύρτικο
    Μυλωνάς - Ασύρτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Με περισσότερο φρούτο από μία κλασική Σαντορίνη, αλλά διατηρώντας κάτω από τον Αττικό ήλιο τα επίπεδα οξύτητας και μέρος του ορυκτού χαρακτήρα της ποικιλίας, το Ασύρτικο Μυλωνά αποδεικνύει την προσαρμοστικότητα του σταφυλιού σε διαφορετικά εδάφη και κλίματα. Φλούδες εσπεριδοειδών, σε συνδυασμό με αρώματα μήλου, ώριμου ροδάκινου και τσακμακόπετρας σε ένα εντυπωσιακό, εκτός Σαντορίνης, Ασύρτικο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  9. Carta Nevada - 200ml
    Carta Nevada - 200ml
     
    Ημίξηρος, Αφρώδης, Λευκός, Parellada, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Ευχάριστο αφρώδες κρασί με χαρακτηριστική αλλά διακριτική γλυκύτητα, καθώς είναι ημίξηρο. Δροσίζει και γλυκαίνει μαζί, και συνοδεύει τυριά ή ελαφριά επιδόρπια με φρούτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  10. San Gerasimo
    San Gerasimo 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρομπόλα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ο συνεταιρισμός Ορεάλιος Γη στην Κεφαλλονιά συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους της Ελλάδας, με την παραγωγή εξαιρετικών κρασιών που αποτυπώνουν τα χαρακτηριστικά του ανερχόμενου terroir του νησιού! Το San Gerasimo, που παράγεται από ορεινούς αμπελώνες, είναι μία πολύ καλή επιλογή για να γνωρίσει κάποιος τα χαρίσματα αλλά και τις δυνατότητες της Ρομπόλας, μιας ποικιλία που ξεχωρίσει για την ζωντάνια της, το λεμονάτο προφίλ αλλά και την δυνατότητα να εξελίσσεται για μερικά χρόνια στην φιάλη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. IÓ Rosé
    IÓ Rosé 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Λημνιώνα, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Ελαφρύ και δροσιστικό ροζέ κρασί με φρέσκα αρώματα φρούτων και λουλουδιών ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου και όλες τις ώρες της ημέρας. Το Ξινόμαυρο, η Λημνιώνα και το Syrah συνδυάζονται πολύ όμορφα οδηγώντας σε ευχάριστα αρώματα και απολαυστική γεύση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Zelos - Malvasia
    Zelos - Malvasia 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Malvasia, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    85%
    Από τους πιο αρωματικούς κλώνους της Malvasia, αυτός της Candia Aromatica, αποτελεί μιας από τις πιο κομψές και αρωματικές ποικιλίες της Κρήτης. Με σαγηνευτικά αρώματα που φέρνουν στο μυαλό το Μοσχάτο το Zelos του Ντουράκη αποτελεί μια εξαιρετική ξηρή έκφραση της ποικιλίας που μπορεί να σας ξεμυαλίσει με τη φινέτσα και την κομψή αρωματική του έκφραση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. /
    Ροζ Βότσαλο 2022
     
    Ημίγλυκος, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Ξεμυαλιστικό ημίγλυκο ροζέ κρασί από Grenache Rouge, με ευχάριστα αρώματα φρούτων και λουλουδιών που θα συνεπάρει το οινόφιλο κοινό όλων των ηλικιών και ειδικά όσους τους αρέσει η γλυκύτητα στο ποτήρι τους. Είναι η κατάλληλη επιλογή για το πάρτυ, για την παραλία, για το μπαλκόνι, για τα φρούτα, για τα γλυκά, για τα τυριά αλλά και για τα πικάντικα αλμυρά φαγητά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Τέσσερις Λίμνες
    Τέσσερις Λίμνες 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Gewurztraminer, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ιδιαίτερο λευκό κρασί με αρώματα και οξύτητα που σαγηνεύουν. Το χαρμάνι των ποικιλιών που το σχηματίζουν αλλά και η ειδική οινοποίηση υπόσχεται εξωτικά γευστικά ταξίδια σε κάθε γουλιά…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός
    Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ειδική Τιμή 13,77 € Κανονική τιμή 15,30 €
    Αγαπημένο λευκό κρασί με εξωτικά χαρακτηριστικά που του δίνουν ένα νεοκοσμίτικο προφίλ.Εξαιρετικό λευκό κρασί για ουρανίσκους που αγαπούν την κομψότητα και αποφεύγουν τις ακρότητες. Πίνεται μόνο του με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά συντροφεύει και τέλεια πολλά από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της καλής Ελληνικής κουζίνας.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί