Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Sandhi Central Coast Chardonnay
    Sandhi Central Coast Chardonnay 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Αν έως τώρα είχαμε συνηθίσει τα Καλιφορνέζικα Chardonnay να είναι υψηλόβαθμα, σούπερ πληθωρικά με έντονα στοιχεία βαρελιού, ήρθε η ώρα να ‘δοκιμάσουμε’ και την άλλη πλευρά! Αυτή που κλείνει το μάτι προς την Βουργουνδία, με ιδιαίτερα κομψά κρασιά που οδηγούν σε συναρπαστικά οινικά μονοπάτια! Οι επιλεγμένοι παλαιοί αμπελώνες, η αυθόρμητη ζύμωση (χωρίς προσθήκη ζυμών εμπορίου) αλλά και η υποδειγματική χρήση βαρελιού εγγυώνται την φινέτσα και την πολυπλοκότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  2. Blanc des Coteaux
    Blanc des Coteaux 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Ασύρτικο, Βιδιανό, Μαλαγουζιά, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    32,20 €
    Τέσσερις ελληνικές ποικιλίες (Μαλαγουζιά 50%, Βιδιανό 20% και Αηδάνι 5% σε αμφορέα και Ασύρτικο 25% σε γαλλική δρυ για ένα χρόνο) συνθέτουν το νέο λευκό fine wine Απόστολου Θυμιόπουλου. Το Λευκό των Πλαγιών θα σας εντυπωσιάζει με τη δομή του, την αρωματική πολυπλοκότητα και την κλάση του.
  3. Χατζηβαρύτη - Mus
    Χατζηβαρύτη - Mus 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    50%
    28,70 €
    Το Mus είναι το τρίτο κρασί της σειράς minimus της Χλόης Χατζηβαρύτη που παράγονται με ‘φυσικές προσεγγίσεις’. Η νεαρή οινοποιός πειραματίζεται συνεχώς και μας προτείνει κρασιά ελάχιστων παρεμβάσεων με έντονη προσωπικότητα. Εδώ έχουμε ένα κρασί με χαρακτηριστική φρεσκάδα και βάθος φρούτου από 100% Ξινόμαυρο από τον αμπελώνα της Φιλυριάς στην Γουμένισσα που καλλιεργείται βιολογικά, ζυμώνει με τις αυτόχθονες ζύμες και ωριμάζει για 4 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Αν θέλετε να μπείτε στον κόσμο των ‘φυσικών κρασιών’ αυτό είναι μία ωραία αρχή!
  4. Anhydrous Santorini
    Anhydrous Santorini 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Νέα σοδειά τον Μάιο του 2024
    Το Anhydrous του Απόστολου Μούντριχα φέρνει μία καινούρια ματιά στην απόδοση του μεγαλειώδους terroir της Σαντορίνης. Τα μοναδικά χαρίσματα του, που δημιουργούν η γη, το ηφαίστειο και η θαλάσσια αύρα αποτυπώνονται εξαιρετικά , με το φρούτο να συναντάει την καπνιστή ορυκτότητα, τα απίστευτα επίπεδα οξύτητας και την στιβαρή δομή.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί