Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 70

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα ΑΛΦΑ - Syrah Χελώνες Magnum
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Syrah Χελώνες Magnum 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    41,70 €
    Το προνομιούχο terroir του Αμυνταίου μας χαρίζει μία single-vineyard οινοποίηση Syrah που κερδίζει με την τυπικότητα και την έμφαση που δίνει στην ποιότητα. Μία πολύ αξιόλογη ετικέτα από το Κτήμα ΑΛΦΑ, με εμέτρητες διακρίσεις που δεν πρέπει να χάσετε!
  2. Σιγάλας - Σαντορίνη Βαρέλι
    Σιγάλας - Σαντορίνη Βαρέλι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Ένα λευκό κρασί φτιαγμένο για το καλοκαιρινό Ελληνικό τραπέζι. Η λεμονάτη μεταλλικότητα του Ασύρτικου αποκτά καπνιστές νότες από το δρύινο βαρέλι και απογειώνει κάθε καλοκαιρινό θαλασσινό έδεσμα που ψήνεται στα κάρβουνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Τέσσερις Λίμνες Magnum
    Τέσσερις Λίμνες Magnum 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Gewurztraminer, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    39,70 €
    Ιδιαίτερο λευκό κρασί με αρώματα και οξύτητα που σαγηνεύουν. Το χαρμάνι των ποικιλιών που το σχηματίζουν αλλά και η ειδική οινοποίηση υπόσχεται εξωτικά γευστικά ταξίδια σε κάθε γουλιά…
  4. Cloudy Bay - Chardonnay
    Cloudy Bay - Chardonnay 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    50%
    Μονοποικιλιακό Chardonnay απο ένα εκ των κορυφαίνων οινοποιείων του Νέου Κόσμου
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Idylle d'Achinos Magnum
    Idylle d'Achinos Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Syrah, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Ειδική Τιμή 39,02 € Κανονική τιμή 45,90 €
    Όταν το Αγιωργίτικο συναντά το Syrah και το Grenache Rouge, το φρούτο έρχεται από παλαιούς αμπελώνες, η δουλειά που γίνεται στο αμπελώνα είναι σχολαστική και η φροντίδα στο οινοποιείο ζηλευτή, τότε σίγουρα μιλάμε για ένα εξαιρετικό ροζέ κρασί.
  6. Merlot "Αμπελοτόπι Αλαργινό"
    Merlot "Αμπελοτόπι Αλαργινό" 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Ένα κομψό Ελληνικό Merlot που εκφράζει όμορφα την δημοφιλή Γαλλική ποικιλία. Ισορροπημένο και στρογγυλό στο στόμα, αναδεικνύει τυπικά αρώματα σκουρόχρωμων φρούτων, πάνω σε ένα προσεγμένο φόντο από καλοδουλεμένες τανίνες και ευχάριστη διάρκεια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Illivio
    Illivio 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Pinot Bianco, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Άλλη μια ευφάνταστη δημιουργία του Livio Felluga, που συγκεντρώνει διαφορικές ποικιλίες σε ένα σύνολο ενορχηστρωμένο με εξαιρετική μαεστρία. Εδώ έχουμε το Pinot Bianco, με διαφορά το πιο αδικημένο μέλος της οικογένειας των Pinot, το απανταχού παρών Chardonnay και το σπάνιο Picolit, που συνήθως το βρίσκουμε σε ελάχιστες ετικέτες γλυκών κρασιών. Το αποτέλεσμα θέλει τουλάχιστον τέσσερα χρόνια στο μπουκάλι για να αρχίσει να ξεδιπλώνει το ποιοτικό του δυναμικό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Riesling Spatlese
    Riesling Spatlese 2022
     
    Ημίγλυκος, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 8.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Κάποια από τα Riesling του Rheingau της Γερμανίας, συγκαταλέγονται ανάμεσα στα καλύτερα λευκά κρασιά του πλανήτη και όταν πρόκειται για κρασιά από το Weingut Robert Weil, ένα από τα πιο σημαντικά οινοποιεία της περιοχής, που διαθέτεις 90 εκτάρια αμπελώνων, όλα φυτεμένα με Riesling, τότε σίγουρα μιλάμε για σπουδαία κρασιά! Πολλοί στο άκουσμα της λέξεις ‘ημίγλυκο’, κρατάνε αρνητική στάση! Όταν όμως έχουμε ένα Riesling Spatlese, που σημαίνει ότι τα σταφύλια έχουν τρυγηθεί όψιμα, τα δεδομένα ανατρέπονται! Έντονα αρωματικό αλλά εντυπωσιακά κομψό με το χαμηλό αλκοόλ, την μέτρια γλυκύτητα και την τραγανή οξύτητα να δημιουργούν ένα ιντριγκαδόρικο σύνολο που θα λυγίσει όλους τους εχθρούς της γλυκύτητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Χατζηδάκη - Σαντορίνη Νυχτέρι
    Χατζηδάκη - Σαντορίνη Νυχτέρι 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Εξελιγμένο λευκό κρασί με βάση το Ασύρτικο της Σαντορίνης. Οινοποιημένο σε ξύλινες δεξαμενές και παλαιωμένο για ένα χρόνο στο βαρέλι, μας δίνει μία πιο πικάντικη διάσταση του λευκού της Σαντορίνης που έχει τεράστιο ενδιαφέρον και μας προσφέρει αμέτρητες επιλογές συνδυασμών στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Piodilei Chardonnay
    Piodilei Chardonnay 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    66%
    Οι οινοποιοί είναι περίεργα πλάσματα. Ακόμη και αν έχεις γεννηθεί σε μια από τις πιο κλασσικές περιοχές του πλανήτη, όπως είναι το Piemonte, θέλεις να φυτέψεις μια άλλη ποικιλία, ξενική για εσένα, μόνο και μόνο για να αποδείξεις ότι μπορείς να τους κερδίσεις στο δικό τους γήπεδο. Στο Piodilei, ένα από τα καλύτερα Chardonnay της περιοχής που προσεγγίζει απειλητικά τον χαρακτήρα και την ποιότητα των μεγάλων λευκών Βουργουνδιών, δεν μπορούμε παρά να βγάλουμε το καπέλο μας…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Βίβλινος Ροζέ Magnum
    Βίβλινος Ροζέ Magnum 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    40,30 €
    Αναβίωση τοπικής ποικιλίας που βρέθηκε στην περιοχή του Παγγαίου και δίνει ένα εξαιρετικό ροζέ κρασί το οποίο το κτήμα Βιβλία χώρα εμφιάλωσε σε magnum φιάλη. Πολύ τραγανό, φρέσκο κόκκινο φρούτο στη μύτη, φυτικότητα και φρεσκάδα που απέχει από τα κλασικά ελληνικά ροζέ και στόμα γεμάτο ενέργεια, ένταση και διάρκεια.
  12. Chateau Fuisse Tete de Cuvee
    Chateau Fuisse Tete de Cuvee 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Για όσους αναζητούν Chardonnay από την Βουργουνδία, σε λογική τιμή και εξαιρετική ποιότητα, πρέπει να κάνουν στάση στην Ονομασία Προέλευσης Pouilly Fuisse και στο Chateau Fuisse, έναν από τους καλύτερους παραγωγούς της περιοχής. Το κλίμα στο Macon είναι λίγο πιο ζεστό σε σχέση με αυτό, του Cote ‘d Or με τα κρασιά να εμφανίζονται πιο ώριμα, λιγότερο αυστηρά και έτοιμα να τα απολαύσουμε σε συντομότερο διάστημα. Το συγκεκριμένο κρασί προέρχεται από επιλογή τουλάχιστον 20 αμπελοτοπίων με μέσο όρο ηλικίας τα 30 χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Silphium
    Silphium 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Noir, Μονεμβασιά, Φωκιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    39,70 €
    Πήρε το όνομά του από το εξαιρετικά σπάνιο άνθος Σίλφιο υποδηλώνοντας τον επίσης σπάνιο χαρακτήρα και ταπεραμέντο του. Ένα απολαυστικό ροζέ στις προδιαγραφές μιας ‘ βαρελάτης’ Προβηγκίας με την υπογραφή του μαέστρου Κύρου Μελά από Grenache Noir 15%, Φωκιανό 70%, Μονεμβασιάς 10% και Άσπρο Ποταμίσι 5% παλαιών κλημάτων στον Αχινό Φθιώτιδας.
  14. Δύο Ελιές Magnum
    Δύο Ελιές Magnum 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Δημοφιλές πολυποικιλιακό ερυθρό κρασί με εκλεπτυσμένο ύφος που κερδίζει τις εντυπώσεις. Είναι κρασί φαγητού που πίνεται εύκολα και ευχάριστα, ωστόσο, η αναμονή της παλαίωσης αξίζει τον κόπο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Διάπορος
    Διάπορος 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Πήρε τη θέση του ανάμεσα στα μεγάλα Ελληνικά ερυθρά αμέσως μόλις βγήκε στην αγορά...και συνεχίζει αφού τον Αύγουστο 2016 πήρε την κορυφαία βαθμολογία 95/100 από το eRobertParker.com! Ένα δυνατό κόκκινο κρασί για πολύ ιδιαίτερες στιγμές, αλλά και για πολύ εκλεκτές γεύσεις.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί