Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 63

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Σαμπάνια Billecart-Salmon
    Billecart-Salmon Brut Reserve
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    Φίνα Σαμπάνια που χαρακτηρίζεται από τα πεντακάθαρα καλοκαιρινά αρώματα που αναδύει στη μύτη και τη βελούδινη αίσθηση που χαρίζει στο στόμα. Μια ετικέτα-έκπληξη για όσους αποζητούν το καλύτερο στη Σαμπάνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Τρια Αμπέλια
    Τρια Αμπέλια 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    70,70 €
    Αυτό είναι το πρώτο κρασί από το νέο εγχείρημα της πιο εμβληματικής προσωπικότητας της Σαντορίνης, του Πάρι Σιγάλα. Ένα Ασύρτικο ασύλληπτης καθαρότητας και πολυπλοκότητας, με λιπαρότητα που εκπλήσσει, ορυκτότητα και λεμονάτα στοιχεία και μία υπέροχα αλμυρή επίγευση. Κορυφαίος συνδυασμός δύναμης και κομψότητας!
  3. Whispering Angel Magnum - Rose
    Whispering Angel Magnum - Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Mourverde, Rolle, Syrah, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    98%
    Μη σας ξεγελάει το αγγλικό του όνομα, που επιλέχτηκε για λόγους καθαρά εμπορικούς. To Whispering Angel είναι ένα καθαρόαιμο ροζέ από την Προβηγγία, κι αυτό αποδεικνύεται τόσο από την ποικιλιακή του σύνθεση, όσο και από το γενικότερο προφίλ του. Είναι φρέσκο και ζωντανό, με όμορφο αρωματικό χαρακτήρα που παραπέμπει σε φράουλες και αγριολούλουδα, με δυνατή οξύτητα που ξεδιψάει και φρεσκάρει. Ένα κρασί για όλες τις ώρες, που θα στολίσει το τραπέζι σας και θα ταιριάξει τέλεια με κάθε όμορφο πιάτο που θα σερβίρετε δίπλα του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Κτήμα Αβαντίς - Syrah Συλλογή
    Κτήμα Αβαντίς - Syrah Συλλογή 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Κορυφαίο Syrah για πολύ ιδιαίτερες στιγμές. Προκύπτει από σταφύλια επιλεγμένου αμπελιού του Κτήματος, με ιδιαίτερα χαμηλή στρεμματική απόδοση, μακρά και περίτεχνη οινοποίηση και μεγάλη παλαίωση πριν καν διατεθεί στο εμπόριο. Αν είστε πολύ φανατικοί φίλοι του Syrah ή ξέρετε κάποιον που είναι, τότε αυτό το κρασί είναι το ιδανικό δώρο! Πρόκειται για ένα πολύ εκλεκτό ερυθρό κρασί που έχει υποστεί όλες τις διαδικασίες που αρμόζουν σε ένα μεγάλο Γαλλικό Syrah μέχρι να έρθει στα χέρια σας. Διατίθεται σε ξύλινη συσκευασία 6 φιαλών
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Κτήμα Αβαντίς - Άγιος Χρόνος Magnum
    Κτήμα Αβαντίς - Άγιος Χρόνος Magnum 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Viognier, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    69,40 €
    Το πάντρεμα του δυνατού ερυθρού Syrah (92%) με το λευκό και αρωματικό Viognier (8%) είναι μία πρακτική που ξεκίνησε στα οινοποιεία του Ροδανού στη Γαλλία και τελειοποιήθηκε από τους πιο νεωτεριστές Αυστραλούς οινοποιούς. Ο στόχος είναι η καλύτερη δυνατή προσέγγιση στην ισορροπία μεταξύ δύναμης και κομψότητας. Δοκιμάστε την ετικέτα Άγιος Χρόνος από το Κτήμα Αβαντίς, για να διαπιστώσετε από πρώτο χέρι την επίτευξη του απολαυστικού αυτού στόχου.
    * Διατίθεται σε ξύλινη συσκευασία 6 φιαλών
  6. Cote Rotie Bassenon
    Cote Rotie Bassenon 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Το να είναι ένας παραγωγός από τους πιο δυναμικούς και πρωτοπόρους, σε μία κορυφαία Ονομασία Προέλευσης για την παραγωγή κρασιών από μία κορυφαία ποικιλία, σημαίνει ότι και τα κρασιά του δεν θα είναι κάτι λιγότερο από κορυφαία. Ο Yves Cuilleron μεγαλουργεί στον Βόρειο Ροδανό, δημιουργώντας κάποια από τα καλύτερα Syrah του πλανήτη. Στο Bassenon το Syrah συνοινοποιείται με 10% Viognier και παραμένουν για 18 μήνες σε δρύινα βαρέλια με το 50% αυτών να είναι καινούρια. Πιο φινετσάτη έκφραση του Syrah δύσκολα θα βρούμε!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. UP Ultimate Provence Magnum
    UP Ultimate Provence Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Rolle, Syrah, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    61,90 €
    Ελκυστικό, δροσερό, με άφθονο κόκκινο και πυρηνόκαρπο φρούτο και πικάντικες πινελιές, ροζέ κρασί από την Προβηγκία. Ένας όμορφος συνδυασμός Grenache, Syrah και Rolle (Vermentino) που δεν αφήνει περιθώρια αντίστασης.
  8. Solare
    Solare 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malvasia Nera, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Ενα από τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της κατηγορίας κρασιών που ο Robert Parker χαρακτήρισε Super Tuscans, το Solare 2001 συνδυάζει την παράδοση των κρασιών της Τοσκάνης με την τόλμη και το "μεράκι" των σύγχρονων οινοποιών σε ένα εξαιρετικό, μεγάλο κρασί που μεγάλωσε στη ζεστή και βανιλάτη αγκαλιά του δρύινου βαρελιού που το φιλοξένησε κατά την 24μηνη παλαίωσή του. Ποιοτική ετικέτα για μεγάλα φαγοπότια ή εκλεκτά κελάρια, που εγγυάται μεγάλες απολαύσεις σε εξ' ίσου μεγάλες κρεοφαγίες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Chateau Prieure Lichine
    Chateau Prieure Lichine 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Ένα φίνο ερυθρό κρασί από ένα από τα κορυφαία οινοποιεία του Margaux, στο Bordeaux. Αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το στυλ της περιοχής, χαρίζοντάς μας γλυκιά και πικάντικη μύτη, πλούσιο και ισορροπημένο στόμα, και μακρά και ευχάριστη διάρκεια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Brunello di Montalcino
    Brunello di Montalcino - Casanova di Neri 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Δυνατό και τανικό ερυθρό κρασί, έτσι όπως πρέπει να είναι ένα καλό Brunello. Πικάντικο στη μύτη και γεμάτο στο στόμα με εξαιρετική διάρκεια, δεσπόζει στο τραπέζι δίπλα σε "δύσκολους αντιπάλους", δηλαδή αντίστοιχα πλούσια πιάτα με έντονα κρέατα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Λούροι Πλατια
    Λούροι Πλατια 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    60,80 €
    Από ένα αμπελοτόπι στον Πύργο, που ονομάζεται Λούροι Πλατιά, με κλίματα ηλικίας μεγαλύτερης των 150 ετών παράγεται μία συγκλονιστική Σαντορίνη που ωριμάζει για σχεδόν ένα χρόνο πάνω στις οινολάσπες του αποκτώντας εξαιρετικά σύνθετο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Ένα ακόμα κρασί από το οινοποιειο του Αρτέμη Καραμολέγκου, ωδή στο Ασύρτικο της Σαντορίνης, που κερδίζει διθυραμβικές κριτικές και σπουδαίες διακρίσεις από όλο τον οινικό κόσμο.
  12. Emphasis - Syrah Magnum
    Emphasis - Syrah Magnum 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    58,30 €
    Ένα πολύ καλό Syrah που θα ενθουσιάσει τους φίλους της ποικιλίας. Πικάντικο στη μύτη και απολαυστικά δυνατό στο στόμα, με καλή ισορροπία τανινών και οξύτητας και τσιμπημένο αλκοόλ, που όμως δεν προβληματίζει. Χωρίς αμφιβολία, είναι Syrah παλαίωσης.
  13. Condrieu
    Condrieu 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    69,40 €
    Υπέρ-κομψο λευκό από την κοιλάδα του Ροδανού, που αποτυπώνει όλη τη φινέτσα αλλά και την πολυπλοκότητα της ευγενούς ποικιλίας του Viognier. Όταν μάλιστα μας έρχεται από τα επιδέξια χέρια ενός από τους πιο φτασμένους οινοποιούς της περιοχής, η επιλογή του είναι απλά… μονόδρομος.
  14. /
    Champagne Pierre Gimonnet & Fils Rose de Blancs
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    86%
    59,50 €
    Με 90% από Chardonnay και μια μικρή προσθήκη 10% Pinot Noir από τα καλύτερα χωριά της Καμπανίας, η Rose de Blancs είναι μια απολαυστική ροζέ σαμπάνια για την οποία δε χρειάζεται κάποιος να ξοδέψει μια περιουσία. Σταθερές, επίμονες, μικροσκοπικές φυσαλίδες, αρωματική ένταση και κρεμώδης υφή στο στόμα συντελούν σε ένα ακαταμάχητο χαρακτήρα.
  15. Barolo Ceretto
    Barolo Ceretto 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Nebbiolo, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Ένα δυνατό και πολύ πλούσιο ερυθρό κρασί που θα γοητεύσει τους φίλους των κρασιών του Barolo, αλλά και κάθε οινόφιλο που αγαπάει τα πλούσια και δυνατά ερυθρά κρασιά. Αρώματα φρούτων βουτηγμένων σε μπράντυ, τανίνες που γοητεύουν και μία πολύ ευχάριστη οξύτητα συνθέτουν ένα κρασί για πολύ ειδικές περιπτώσεις...
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί