Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 53

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Cote Rotie Bassenon
    Cote Rotie Bassenon 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Το να είναι ένας παραγωγός από τους πιο δυναμικούς και πρωτοπόρους, σε μία κορυφαία Ονομασία Προέλευσης για την παραγωγή κρασιών από μία κορυφαία ποικιλία, σημαίνει ότι και τα κρασιά του δεν θα είναι κάτι λιγότερο από κορυφαία. Ο Yves Cuilleron μεγαλουργεί στον Βόρειο Ροδανό, δημιουργώντας κάποια από τα καλύτερα Syrah του πλανήτη. Στο Bassenon το Syrah συνοινοποιείται με 10% Viognier και παραμένουν για 18 μήνες σε δρύινα βαρέλια με το 50% αυτών να είναι καινούρια. Πιο φινετσάτη έκφραση του Syrah δύσκολα θα βρούμε!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. UP Ultimate Provence Magnum
    UP Ultimate Provence Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Rolle, Syrah, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    61,90 €
    Ελκυστικό, δροσερό, με άφθονο κόκκινο και πυρηνόκαρπο φρούτο και πικάντικες πινελιές, ροζέ κρασί από την Προβηγκία. Ένας όμορφος συνδυασμός Grenache, Syrah και Rolle (Vermentino) που δεν αφήνει περιθώρια αντίστασης.
  3. Solare
    Solare 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malvasia Nera, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Ενα από τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της κατηγορίας κρασιών που ο Robert Parker χαρακτήρισε Super Tuscans, το Solare 2001 συνδυάζει την παράδοση των κρασιών της Τοσκάνης με την τόλμη και το "μεράκι" των σύγχρονων οινοποιών σε ένα εξαιρετικό, μεγάλο κρασί που μεγάλωσε στη ζεστή και βανιλάτη αγκαλιά του δρύινου βαρελιού που το φιλοξένησε κατά την 24μηνη παλαίωσή του. Ποιοτική ετικέτα για μεγάλα φαγοπότια ή εκλεκτά κελάρια, που εγγυάται μεγάλες απολαύσεις σε εξ' ίσου μεγάλες κρεοφαγίες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Chateau Prieure Lichine
    Chateau Prieure Lichine 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Ένα φίνο ερυθρό κρασί από ένα από τα κορυφαία οινοποιεία του Margaux, στο Bordeaux. Αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το στυλ της περιοχής, χαρίζοντάς μας γλυκιά και πικάντικη μύτη, πλούσιο και ισορροπημένο στόμα, και μακρά και ευχάριστη διάρκεια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Brunello di Montalcino
    Brunello di Montalcino - Casanova di Neri 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Δυνατό και τανικό ερυθρό κρασί, έτσι όπως πρέπει να είναι ένα καλό Brunello. Πικάντικο στη μύτη και γεμάτο στο στόμα με εξαιρετική διάρκεια, δεσπόζει στο τραπέζι δίπλα σε "δύσκολους αντιπάλους", δηλαδή αντίστοιχα πλούσια πιάτα με έντονα κρέατα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Κτήμα Αργυρού - Vinsanto Late Release
    Κτήμα Αργυρού - Vinsanto Late Release 2002
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    74,40 €
    1ο σε βαθμολογία κρασί (98/100) ανάμεσα στα 18.093 του Διαγωνισμού Decanter 2021! Ένα από τα σπουδαιότερα γλυκά κρασιά, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά όλης της Ευρώπης. Ένα Vinsanto που έχει παλαιώσει για τουλάχιστον 16 χρόνια στα κελάρια του Κτήματος Αργυρού στην Σαντορίνη με ασύλληπτη πολυπλοκότητα και πολύ όμορφα ισορροπημένη γλύκα που προέρχεται από αμπέλια ηλικίας μεγαλύτερης των 200 ετών. Αξίζει κάθε ευρώ που θα ξοδέψετε για να το αποκτήσετε!
  7. Condrieu
    Condrieu 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    69,40 €
    Υπέρ-κομψο λευκό από την κοιλάδα του Ροδανού, που αποτυπώνει όλη τη φινέτσα αλλά και την πολυπλοκότητα της ευγενούς ποικιλίας του Viognier. Όταν μάλιστα μας έρχεται από τα επιδέξια χέρια ενός από τους πιο φτασμένους οινοποιούς της περιοχής, η επιλογή του είναι απλά… μονόδρομος.
  8. Barolo Ceretto
    Barolo Ceretto 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Nebbiolo, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Ένα δυνατό και πολύ πλούσιο ερυθρό κρασί που θα γοητεύσει τους φίλους των κρασιών του Barolo, αλλά και κάθε οινόφιλο που αγαπάει τα πλούσια και δυνατά ερυθρά κρασιά. Αρώματα φρούτων βουτηγμένων σε μπράντυ, τανίνες που γοητεύουν και μία πολύ ευχάριστη οξύτητα συνθέτουν ένα κρασί για πολύ ειδικές περιπτώσεις...
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Louis Roederer Collection 244
    Louis Roederer Collection 244
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    66,30 €
    Κορυφαία πρωτοποριακή ‘multi vintage’ ετικέτα σαμπάνιας από έναν από τους πιο σπουδαίους οίκους της Καμπανίας. Μπορεί η Louis Roederer Collection 244 να είναι το "μικρό αδερφάκι" της μυθικής Cristal, είναι όμως από μόνη της μία ‘μεγάλη’ με όλη τη σημασία της λέξεως, σαμπάνια. Τα πολύπλοκα αρώματα, ο τέλειος αφρισμός, η ισορροπία και η εκρηκτική δροσιά δικαιολογούν τη φήμη της και τη θέση της στο παγκόσμιο οινικό στερέωμα.
  10. Σαντορίνη Terrasea
    Σαντορίνη Terrasea 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    61,90 €
    Το Terrasea είναι το πρώτο κρασί ΠΟΠ Σαντορίνη που παράγεται αποκλειστικά από σταφύλια της Θηρασιάς. Πίσω από αυτό βρίσκονται ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου και ο Βασίλης Τσακτσαρλής που ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Ιωάννα Βαμβακούρη έχοντας μεγάλη εμπειρία στην οινοποίηση του Ασύρτικου της Σαντορίνης. Ο αμπελώνας, που καλλιεργείται βιολογικά, αυξάνεται συνεχώς και αναμένεται να δούμε συναρπαστικά κρασιά όπως θα διαπιστώσετε μόλις δοκιμάσετε το Terrasea.
  11. /
    Pommery Brut Rose
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    70,00 €
    Φανταστική έκφραση ροζέ σαμπάνιας από έναν από τους πιο ιστορικούς οίκους της Καμπανίας, με φινέτσα, πολύ ωραία έκφραση φρούτων και κρεμώδη υφή. To Chardonnay, το Pinot Noir και το Pinot Meunier έχουν συνδυαστεί αριστοτεχνικά χαρίζοντας μας ένα κρασί που θα δώσει υπεραξία στο τραπέζι απογειώνοντας οποιοδήποτε εκλεκτό έδεσμα. Θα προσφέρει συγκινήσεις και σαν απεριτίφ.
  12. Laurent Perrier La Cuvée Brut
    Laurent Perrier La Cuvée Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    61,80 €
    Εκλεκτή λευκή Σαμπάνια από έναν εκ των πλέον φημισμένων οίκων της περιοχής. Η έμφαση στο Chardonnay χαρίζει φρέσκα λεμονάτα αρώματα, ενώ ο αφρισμός είναι προσεγμένος και με διάρκεια.
  13. Frerejean Freres Brut Grande Reserve
    Frerejean Freres Brut Grande Reserve
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    61,70 €
    Η σαμπάνια ‘ναυαρχίδα’ του οίκου είναι ένα blend παντρεύει το Chardonnay και το Pinot Noir και παλαιώνει για τουλάχιστον 5 χρόνια. Μία εξαιρετική Grande Reserve με εξαιρετική κομψότητα και θαυμαστή απόδοση του terroir. Το φρούτο είναι σε πρώτο πλάνο παρότι η late disgorgement παλαίωση της φιάλης ενισχύει τα αρώματα ζυμών, ενώ το χαμηλό brut dosage χαρίζει μία εξαίσια ισορροπία.
  14. Veuve Clicquot Brut
    Veuve Clicquot Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    72,90 €
    Μία όμορφη λευκή Σαμπάνια, η φιάλη της οποίας ξεχωρίζει από μακριά λόγω της χαρακτηριστικής πορτοκαλί ετικέτας της. Έντονα λεμονάτα αρώματα και δυνατός αφρισμός χαρακτηρίζουν μία Σαμπάνια που απαιτεί σεβασμό, αλλά ταυτόχρονα ξεδιψάει απολαυστικά.
  15. Ridge - Lytton Springs
    Ridge - Lytton Springs 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Zinfandel, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.4% alc.
    63,20 €
    Αυτό είναι ένα από τα δύο εμβληματικά Zinfandel από τους Ridge, μαζί με το Geyserville, αν και δεν είναι τυπικά Zinfandel. Αρχικά, και τα δύο είναι μείγματα Zinfandel με Carignane και Petite Sirah, και αφού το ποσοστό Zinfandel είναι κάτω από 85%, δεν μπορεί να αναγράφεται η ποικιλία στην ετικέτα. Σε δεύτερο επίπεδο, ενώ τα περισσότερα Zinfandel υψηλού επιπέδου είναι «τέρατα» με 16% αλκοόλ και ταννίνες επιπέδου Cabernet, τα Ridge είναι πάντα εξαιρετικά φινετσάτα. Το Lytton Springs είναι το πιο πυκνό από τα δύο, μιας και έχει υψηλότερα επίπεδα Petite Sirah από ότι Carignane.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί