Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 57

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα Αβαντίς - Άγιος Χρόνος Magnum
    Κτήμα Αβαντίς - Άγιος Χρόνος Magnum 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Viognier, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    69,40 €
    Το πάντρεμα του δυνατού ερυθρού Syrah (92%) με το λευκό και αρωματικό Viognier (8%) είναι μία πρακτική που ξεκίνησε στα οινοποιεία του Ροδανού στη Γαλλία και τελειοποιήθηκε από τους πιο νεωτεριστές Αυστραλούς οινοποιούς. Ο στόχος είναι η καλύτερη δυνατή προσέγγιση στην ισορροπία μεταξύ δύναμης και κομψότητας. Δοκιμάστε την ετικέτα Άγιος Χρόνος από το Κτήμα Αβαντίς, για να διαπιστώσετε από πρώτο χέρι την επίτευξη του απολαυστικού αυτού στόχου.
    * Διατίθεται σε ξύλινη συσκευασία 6 φιαλών
  2. Κτήμα Γεροβασιλείου - Evangelo Magnum
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Evangelo Magnum 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Viognier, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    79,40 €
    Μεγάλο ερυθρό κρασί, που κουβαλάει όλη τη χάρη της οινικής παράδοσης του Ροδανού, πηγή έμπνευσης του συγκεκριμένου χαρμανιού για τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου. Βελούδινο, τέλεια δομημένο, αποπνέει φινέτσα σε κάθε γουλιά και συντροφεύει κάθε στιγμή γαστρονομικής ευζωίας.
  3. Chateau d' Esclans - Rock Angel Magnum
    Chateau d' Esclans - Rock Angel Magnum 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Πιείτε το τώρα, 13.7% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    75,40 €
    Η επιτομή του "καλού" ροζέ, από την πατρίδα του συγκεκριμένου τύπου κρασιού, την Προβηγγία. Πριν καν ανοίξουμε το εντυπωσιακό μπουκάλι, τις εντυπώσεις κλέβει το χρώμα του κρασιού, που είναι ένα ντροπαλό τριανταφυλλί. Η μύτη είναι διακριτική, κρύβει όμως στο βάθος όμορφα πικάντικα αρώματα φρούτων και μπαχαρικών, ενώ το στόμα είναι πλούσιο και ευχάριστο με πολύ δροσιστική οξύτητα. Είναι ένα ροζέ κρασί που παραμένει απολαυστικό μέχρι την τελευταία σταγόνα, κι έτσι δεν είναι καθόλου περίεργο το γεγονός ότι είναι ένα από τα αδιαμφισβήτητα ροζέ best-sellers σε πολλές χώρες του κόσμου!
  4. Cote Rotie Bassenon
    Cote Rotie Bassenon 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Το να είναι ένας παραγωγός από τους πιο δυναμικούς και πρωτοπόρους, σε μία κορυφαία Ονομασία Προέλευσης για την παραγωγή κρασιών από μία κορυφαία ποικιλία, σημαίνει ότι και τα κρασιά του δεν θα είναι κάτι λιγότερο από κορυφαία. Ο Yves Cuilleron μεγαλουργεί στον Βόρειο Ροδανό, δημιουργώντας κάποια από τα καλύτερα Syrah του πλανήτη. Στο Bassenon το Syrah συνοινοποιείται με 10% Viognier και παραμένουν για 18 μήνες σε δρύινα βαρέλια με το 50% αυτών να είναι καινούρια. Πιο φινετσάτη έκφραση του Syrah δύσκολα θα βρούμε!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Κτήμα Αργυρού - Vinsanto Late Release
    Κτήμα Αργυρού - Vinsanto Late Release 2002
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    74,40 €
    1ο σε βαθμολογία κρασί (98/100) ανάμεσα στα 18.093 του Διαγωνισμού Decanter 2021! Ένα από τα σπουδαιότερα γλυκά κρασιά, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά όλης της Ευρώπης. Ένα Vinsanto που έχει παλαιώσει για τουλάχιστον 16 χρόνια στα κελάρια του Κτήματος Αργυρού στην Σαντορίνη με ασύλληπτη πολυπλοκότητα και πολύ όμορφα ισορροπημένη γλύκα που προέρχεται από αμπέλια ηλικίας μεγαλύτερης των 200 ετών. Αξίζει κάθε ευρώ που θα ξοδέψετε για να το αποκτήσετε!
  6. Barolo Pio Cesare
    Barolo Pio Cesare 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Σε έναν ιδεατό κόσμο, κάθε βράδυ του χειμώνα θα είχαμε να μας περιμένει σπίτι ένα τρουφάτο ριζότο και μια φιάλη Barolo του Pio Cesare. Πυκνότητα, χαρακτήρας, αρώματα λουλουδιών, μανιταριών και μπαχαριών, ενώ στο στόμα η οξύτητα και οι ταννίνες δημιουργούν το τέλειο υπόβαθρο για πυκνά και αιθέρια στα αρώματα εδέσματα. Ο ιδεατός κόσμος μπορεί να μην είναι μακριά – αφού φαίνεται πως το βασικό μας πρόβλημα είναι το πώς φτιάχνεται το τέλειο ριζότο τρούφας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Chateau Rouget
    Chateau Rouget 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Ισορροπημένο, όμορφα αρωματικό, φιλικό και με μεγάλη διάρκεια. Δύσκολα θα βρει κανείς ψεγάδι σε αυτό το ερυθρό του Pomerol - και αν καταφέρει και βρει, αυτό σίγουρα δεν θα είναι η ιδιαίτερα ελκυστική τιμή του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Chateau Prieure Lichine
    Chateau Prieure Lichine 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Ένα φίνο ερυθρό κρασί από ένα από τα κορυφαία οινοποιεία του Margaux, στο Bordeaux. Αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το στυλ της περιοχής, χαρίζοντάς μας γλυκιά και πικάντικη μύτη, πλούσιο και ισορροπημένο στόμα, και μακρά και ευχάριστη διάρκεια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Oremus Tokaji Aszú 5 Puttonyos
    Oremus Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2016
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αμοργιανό, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    79,40 €
    Ένα γλυκό κρασί για γαλαζοαίματους, αν σκεφτεί κανείς ότι ανάμεσα στους ενδοξότερους φίλους του διαχρονικά συγκαταλέγονται η Αυτοκράτειρα Σίσσυ της Αυστρίας, οι Τσαρίνες Αικατερίνη και Ελισάβετ της Ρωσίας, και πολλοί άλλοι. Πληθωρικό και γεμάτο, με μαρμελαδένια αρώματα φρούτων στη μύτη και το στόμα, αλλά και όμορφη οξύτητα που του δίνει χαρακτηριστική φρεσκάδα και νεύρο, θα αποτελέσει τον πιο εκλεκτό επίλογο στο πιο ξεχωριστό σας γεύμα.
  10. Louis Roederer Collection 244
    Louis Roederer Collection 244
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    66,30 €
    Κορυφαία πρωτοποριακή ‘multi vintage’ ετικέτα σαμπάνιας από έναν από τους πιο σπουδαίους οίκους της Καμπανίας. Μπορεί η Louis Roederer Collection 244 να είναι το "μικρό αδερφάκι" της μυθικής Cristal, είναι όμως από μόνη της μία ‘μεγάλη’ με όλη τη σημασία της λέξεως, σαμπάνια. Τα πολύπλοκα αρώματα, ο τέλειος αφρισμός, η ισορροπία και η εκρηκτική δροσιά δικαιολογούν τη φήμη της και τη θέση της στο παγκόσμιο οινικό στερέωμα.
  11. Pintia
    Pintia 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Tempranillo, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Πλούσιο, δυνατό Ισπανικό ερυθρό από… τζάκι. Θέρμη, συμπύκνωση, πλούσια αρώματα και γεμάτες τανίνες. Με λίγα λόγια, το Tempranillo στα καλύτερά του!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Condrieu
    Condrieu 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    69,40 €
    Υπέρ-κομψο λευκό από την κοιλάδα του Ροδανού, που αποτυπώνει όλη τη φινέτσα αλλά και την πολυπλοκότητα της ευγενούς ποικιλίας του Viognier. Όταν μάλιστα μας έρχεται από τα επιδέξια χέρια ενός από τους πιο φτασμένους οινοποιούς της περιοχής, η επιλογή του είναι απλά… μονόδρομος.
  13. /
    Pommery Brut Rose
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    70,00 €
    Φανταστική έκφραση ροζέ σαμπάνιας από έναν από τους πιο ιστορικούς οίκους της Καμπανίας, με φινέτσα, πολύ ωραία έκφραση φρούτων και κρεμώδη υφή. To Chardonnay, το Pinot Noir και το Pinot Meunier έχουν συνδυαστεί αριστοτεχνικά χαρίζοντας μας ένα κρασί που θα δώσει υπεραξία στο τραπέζι απογειώνοντας οποιοδήποτε εκλεκτό έδεσμα. Θα προσφέρει συγκινήσεις και σαν απεριτίφ.
  14. Moet & Chandon Ice Imperial Rose
    Moet & Chandon Ice Imperial Rose
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    76,40 €
    H Moët Ice Rose Impérial είναι η πρώτη Rose σαμπάνια στον κόσμο που δημιουργήθηκε ειδικά για να καταναλώνεται με πάγο. Ο πρωτόγνωρος συνδυασμός “τραγανής”, αναζωογονητικής φρεσκάδας και έντονων αρωμάτων τροπικών φρούτων προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για chic, ηλιόλουστες και εκλεκτές στιγμές.
  15. Veuve Clicquot Brut
    Veuve Clicquot Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    72,90 €
    Μία όμορφη λευκή Σαμπάνια, η φιάλη της οποίας ξεχωρίζει από μακριά λόγω της χαρακτηριστικής πορτοκαλί ετικέτας της. Έντονα λεμονάτα αρώματα και δυνατός αφρισμός χαρακτηρίζουν μία Σαμπάνια που απαιτεί σεβασμό, αλλά ταυτόχρονα ξεδιψάει απολαυστικά.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί