Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 80

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Σημείο Στίξης - Λευκός
    Σημείο Στίξης - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Gewurztraminer, Riesling, Μοσχοφίλερο, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Τέσσερις ποικιλίες Μοσχοφίλερο, Riesling, Chardonnay και Gewürztraminer με προέλευση από την Πελοπόννησο, δημιουργούν ένα ξεχωριστό, ζωηρό και φρέσκο blend μεγάλης αρωματικής έντασης και υψηλής οξύτητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  2. Leggenda Moscato d'Asti
    Leggenda Moscato d'Asti 2022
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Ειδική Τιμή 8,42 € Κανονική τιμή 9,90 €
    Είναι δύσκολο να μη το "ερωτευθεις" αφού σφύζει από αρώματα ροδάκινου, βερίκοκου τροπικών φρούτων και λουλουδιών στη μύτη, ενώ στο στόμα συνδυάζει μια υπέροχη γλύκα, με ελαφρύ χαρακτήρα και δροσιστικές φυσαλίδες. Ένα καλοφτιαγμένο Moscato d' Asti, από τη γειτονική Ιταλία με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής που σίγουρα θα σας ξετρελάνει.
  3. Κτήμα Θεοδωρακάκου Περίβλεπτος Ερυθρός
    Περίβλεπτος Ερυθρός 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Μαυρούδι, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Η ‘γλύκα’ του Αγιωργίτικου προβάλλει σε πρώτο πλάνο χαρακτηριστικά κόκκινα φρούτα, όπως βύσσινο και κεράσι σε πολύ ώριμη εκδοχή-σχεδόν μαρμελάδα. Το βαρέλι ενισχύει την πολυπλοκότητα, προσδίδοντας αρώματα βανίλιας και κακάο, ενώ σε δεύτερο πλάνο ξεπροβάλλουν, κάποιες νύξεις σοκολάτας γάλακτος, μέντας και ζωικές νότες. Στο στόμα η οξύτητα του κρασιού προσδίδει φρεσκάδα, με το κόκκινο φρούτο να παρουσιάζεται λιγότερο ώριμο και το βαρέλι να ‘κυριαρχεί’ στην επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Φτέρη Τρουπή Λευκός
    Φτέρη Τρουπή Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Έντονα αρωματικό κρασί, με αρώματα νυχτολούλουδου, ρόδου και εσπεριδοειδών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. /
    Άσπρο Βότσαλο 2023
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Λευκός, Malvasia, Βηλάνα, Μοσχάτο Σπίνας, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Η ευεργετική επίδραση της Καλοκαιρινής Αιγαιοπελαγίτικης αύρας βοηθά τις χαρισματικές ποικιλίες της Κρήτης (Μοσχάτο Σπίνας, Μ. Aromatica και Βηλάνα) να δώσουν απλόχερα ένα ιδιαίτερο κρασί με έντονα ανθικά, φρουτώδη και βοτανικά αρώματα. Ξεχωρίζουν για την έντασή τους το τριαντάφυλλο και το γιασεμί, το κίτρο, το περγαμόντο και το ροδάκινο καθώς και η λουίζα με το βασιλικό. Το κρασί χαρακτηρίζεται από έντονη, μακρά και γλυκιά επίγευση φλούδας πορτοκαλιού και ροδάκινου. Ένα απολαυστικό και ευκολόπιοτο κρασί για κάθε στιγμή της μέρας!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Ιδέα Λευκός
    Ιδέα Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Η ιδέα ήταν να παντρευτεί το Ασύρτικο με την αρωματική Μαλαγουζιά. Η εκτέλεση από τον Χρήστο Μπαραφάκα ισορροπημένη, με αρώματα τροπικών και λευκόσαρκων φρούτων, φρεσκάδα στο στόμα χωρίς όμως η οξύτητα να είναι πολύ υψηλή και συνολικά ευχάριστο, φρουτώδη χαρακτήρα, με έμφαση στην αμεσότητα των αρωμάτων και όχι στην πολυπλοκότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Μυλωνάς - Σαββατιανό
    Μυλωνάς - Σαββατιανό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Αρκετά παρεξηγημένο λόγω της ταπεινής του καταγωγής, το κλασικό σταφύλι της Αττικής γης, ‘διεκδικεί’ ξανά τα τελευταία χρόνια την προσοχή μας. Φρέσκος, ‘τραγανός’ χαρακτήρας, με αρώματα τροπικών φρούτων και ροδάκινου από το εξαιρετικό Σαββατιανό Μυλωνά, σε μία προσπάθεια που ανεβάζει κατακόρυφα το προφίλ της ποικιλίας, δημιουργώντας ταυτόχρονα προσδοκίες για το μέλλον.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  8. /
    Ροζ Βότσαλο 2022
     
    Ημίγλυκος, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Ξεμυαλιστικό ημίγλυκο ροζέ κρασί από Grenache Rouge, με ευχάριστα αρώματα φρούτων και λουλουδιών που θα συνεπάρει το οινόφιλο κοινό όλων των ηλικιών και ειδικά όσους τους αρέσει η γλυκύτητα στο ποτήρι τους. Είναι η κατάλληλη επιλογή για το πάρτυ, για την παραλία, για το μπαλκόνι, για τα φρούτα, για τα γλυκά, για τα τυριά αλλά και για τα πικάντικα αλμυρά φαγητά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Παράγκα - Λευκός
    Παράγκα - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    3ο κρασί σε πωλήσεις του House of Wine για το 2020! Λευκό, δροσερό, φρέσκο κρασί με όμορφη οξύτητα και αρώματα εσπεριδοειδών. Η Λευκή Παράγκα συνδυάζεται υπέροχα με ζυμαρικά με ελαφριές σάλτσες και θαλασσινά. Απολαύστε την...
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  10. Αμυγδαλιές Ροζέ
    Αμυγδαλιές Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Ένα από τα δημοφιλέστερα και ποιοτικότερα Ελληνικά ροζέ. Θα σας εντυπωσιάσει το χρώμα του, η ζωντάνια του, η αρωματικότητά του, και πάνω από όλα το τέλειο ταίριασμα με όλα τα πιάτα στο τραπέζι σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Cono Sur Bicicleta Carmenere
    Cono Sur Bicicleta Carmenere 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Carmenere, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ευχάριστο ερυθρό κρασί από την Χιλή που στηρίζει την γοητεία του στον βελούδινο χαρακτήρα, την φρεσκάδα και τα φρουτώδη αρώματα. Το Carmenere σε μία ευκολόπιοτη έκφραση που θα στολίσει το καθημερινό τραπέζι χειμώνα καλοκαίρι. Η πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας το καθιστούν ιδανικό ερυθρό για πάρτι και γιορτές με πολλούς καλεσμένους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Ιστορία Λευκός
    Ιστορία Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Ασύρτικο, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Σταθερά στις πρώτες θέσεις των κρασιών με τις περισσότερες πωλήσεις στο House of Wine! Δίκαια, όταν μέχρι πρόσφατα για να απολαύσει κανείς στο κρασί του ποιοτικά χαρακτηριστικά αντίστοιχα με αυτά που συναντάμε στο λευκό κτήμα Αβαντίς, έπρεπε να κοιτάξει σε άλλη κατηγορία τιμής. Ο Απόστολος Μούντριχας με αυτό του το εξαιρετικό λευκό, κερδίζει επάξια την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής ανάμεσα στις προτάσεις του House of Wine, και τη θέση του Πρωταθλητή!
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  13. Παράγκα Flowers
    Παράγκα Flowers 2023
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Το νέο κρασί από το κτήμα Κυρ Γιάννη, ήρθε να ολοκληρώσει την value for money σειρά ‘παράγκα’ με ένα ευχάριστο και παιχνιδιάρικο ροζέ κρασί, από το χαρισματικό Ξινόμαυρο με την μικρή συνδρομή του Merlot. Το ‘flowers’ είναι η κατάλληλη λέξη για να χαρακτηρίσει το στυλ του κρασιού, που μας φέρνει στο μυαλό πικνίκ, εξοχή, φίλους γύρω από ένα τραπέζι και ανεμελιά. Είναι ελαφρύ, μυρωδάτο και ημίξηρο!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Άσπρο από Μαύρο
    Άσπρο από Μαύρο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ξινόμαυρο, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    47%
    Λαμπερό υποκίτρινο χρώμα με υποψία ερυθρωπών ανταυγειών - δηλωτικό του τρόπου οινοποίησης - αρώματα λευκών λουλουδιών και εσπεριδοειδών και ευχάριστη, ζωηρή γεύση με διακριτή, αλλά αρμονικά ισορροπημένη οξύτητα
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Άκρες - Ροζέ
    Άκρες - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    Ζυμωμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Σύντομη προζυμωτική εκχύλιση, αναστολή της μηλογαλακτικής ζύμωσης, σύντομη ωρίμανση πάνω στις φίνες οινολάσπες. Ώριμα κεράσια, φραμπουάζ, γλυκά μπαχαρικά, ροδοπέταλα, γεμάτο και πολύπλοκο στόμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί