Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 207

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κανένας - Ροζέ
    Κανένας - Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Μαυρούδι, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ροζέ κρασί με μεγάλο αρωματικό βάθος. Πολύπλοκο στη μύτη, αρκετά στιβαρό στο στόμα. Είναι ροζέ φαγητού με όμορφη διάρκεια και καλή σχέση ποιότητας-τιμής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Τρεις Μάγισσες Magnum
    Τρεις Μάγισσες Magnum 2020
     
    Ημίγλυκος, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    34,70 €
    3ο ροζέ κρασί σε πωλήσεις του House of Wine του 2020! Το απόλυτο ‘χαλαρό’ κρασί! Ο Χρήστος Μπαραφάκας, ενώνει το Αγιωργίτικο, το Μοσχοφίλερο και το Syrah σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό που θα αγαπηθεί από το γυναικείο φύλο και όχι μόνο. Ένα από τα καλύτερα ημίγλυκα ροζέ κρασιά, που θα αλλάξει γνώμη σε όσους βλέπουν με δυσπιστία αυτό το στιλ κρασιών.
  3. Παράγκα Flowers
    Παράγκα Flowers 2023
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Το νέο κρασί από το κτήμα Κυρ Γιάννη, ήρθε να ολοκληρώσει την value for money σειρά ‘παράγκα’ με ένα ευχάριστο και παιχνιδιάρικο ροζέ κρασί, από το χαρισματικό Ξινόμαυρο με την μικρή συνδρομή του Merlot. Το ‘flowers’ είναι η κατάλληλη λέξη για να χαρακτηρίσει το στυλ του κρασιού, που μας φέρνει στο μυαλό πικνίκ, εξοχή, φίλους γύρω από ένα τραπέζι και ανεμελιά. Είναι ελαφρύ, μυρωδάτο και ημίξηρο!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Petale de Rose
    Petale de Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Grenache Rouge, Semillon, Syrah, Ugni Blanc, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ίσως η πιο γνωστή ξένη ροζέ ετικέτα στην Ελληνική αγορά. Πρόκειται για ροδοπέταλο (pétale de rose) όνομα και πράγμα, αφού τόσο το χαρακτηριστικό αχνό χρώμα του, όσο και η αρωματικότητα του πολύπλοκου χαρμανιού ποικιλιών που το απαρτίζουν, του δίνουν μία λουλουδένια διάσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Whispering Angel - Rose
    Whispering Angel - Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Mourverde, Rolle, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Μη σας ξεγελάει το αγγλικό του όνομα, που επιλέχτηκε για λόγους καθαρά εμπορικούς. To Whispering Angel είναι ένα καθαρόαιμο ροζέ από την Προβηγγία, κι αυτό αποδεικνύεται τόσο από την ποικιλιακή του σύνθεση, όσο και από το γενικότερο προφίλ του. Είναι φρέσκο και ζωντανό, με όμορφο αρωματικό χαρακτήρα που παραπέμπει σε φράουλες και αγριολούλουδα, με δυνατή οξύτητα που ξεδιψάει και φρεσκάρει. Ένα κρασί για όλες τις ώρες, που θα στολίσει το τραπέζι σας και θα ταιριάξει τέλεια με κάθε όμορφο πιάτο που θα σερβίρετε δίπλα του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Enotria Ερυθρός
    Enotria Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Κοτσιφάλι, Λιάτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    84%
    Χωρίς την πολυπλοκότητα που χαρίζει η ωρίμαση σε δρύινα βαρέλια αλλά με την αμεσότητα και τον ποικιλιακό χαρακτήρα σε πρώτο πλάνο, το χαρμάνι από τις τοπικές ερυθρές ποικιλίες Κοτσιφάλι και Μαντηλάρι σε συνδυασμό με το διεθνές Syrah δίνουν την ερυθρή Enotria του Δουλουφάκη. Φρούτο, φρεσκάδα, μέτριες σε ένταση τανίνες σε ένα κρασί για το καθημερινό σας τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  7. Nostos Pink
    Nostos Pink 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Garnacha, Syrah
    Το Nostos Pink του Οινοποιείου Μανουσάκη έχει χρώμα τριανταφυλλένιο. Μύτη με άρωμα καραμέλας φράουλας, γρεναδίνης και τριαντάφυλου. Γεύση απαλή με τρυφερή οξύτητα και αίσθηση γλύκας στην επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Nautilus
    Nautilus 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Syrah, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Απίστευτο value for money κρασί από το La Tour Melas, στο οποίο συναντιούνται τρεις ποικιλίες που αποδεδειγμένα δίνουν σπουδαία ροζέ κρασιά, το Αγιωργίτικο, το Grenache και το Syrah. Κρασί με πολλές αρετές όπως η φινέτσα, η φρεσκάδα και τα πολύπλοκα αρώματα και γεύσεις που θα λατρέψετε από την πρώτη στιγμή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Σταυροδρόμι
    Σταυροδρόμι 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Το Αγιωργίτικο και το Syrah ‘διασταυρώνονται’ σε ένα εξωστρεφές, βελούδινο και με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας ερυθρό κρασί, που προέρχεται από αμπελώνες σε υψόμετρο 800 μέτρων στην ορεινή Κορινθία. Τα ζωηρά του φρουτώδη χαρακτηριστικά αγκαλιάζονται πολύ ευγενικά από τα στοιχεία της δρυός μέσω της 8μηνης ωρίμαση σε δρύινα βαρέλια και έρχεται τα ποτήρια μας ένα κρασί έτοιμο να μας χαρίσει πολλές στιγμές απόλαυσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Idylle d'Achinos Magnum
    Idylle d'Achinos Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Syrah, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Ειδική Τιμή 39,02 € Κανονική τιμή 45,90 €
    Όταν το Αγιωργίτικο συναντά το Syrah και το Grenache Rouge, το φρούτο έρχεται από παλαιούς αμπελώνες, η δουλειά που γίνεται στο αμπελώνα είναι σχολαστική και η φροντίδα στο οινοποιείο ζηλευτή, τότε σίγουρα μιλάμε για ένα εξαιρετικό ροζέ κρασί.
  11. Miraval Rose
    Miraval Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Rolle, Syrah, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Λαμπερό απαλό ροδαλό χρώμα με φωτεινές ανταύγειες. Έντονα αρώματα φρέσκων φρούτων και ανοιξιάτικων λουλουδιών. Οξύτητα απαλή και δροσιστική με ιδιαίτερη μακρά επίγευση, αφήνοντας μια υποψία αλμύρας. Ένα κομψό ισορροπημένο κρασί με εντυπωσιακή φρεσκάδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Alma- Ροζέ
    Alma- Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Το Syrah και το Αγιωργίτικο, που προέρχονται από του ιδιόκτητους αμπελώνες του Κτήματος Παυλίδη στην Δράμα, παντρεύονται θαυμάσια σε ένα ροζέ κρασί που σφύζει από ζωντάνια και φρέσκο φρούτο. Ένα κρασί ιδανικό τόσο για τους καλοκαιρινούς μήνες όσο και για χειμωνιάτικες παρεΐστικες βραδιές.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Akrathos Newlands Winery Orator Rose
    Akrathos Newlands Winery Orator Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Syrah, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Οι ποικιλίες Grenache Rouge, Syrah και Αγιωργίτικο συνθέτουν το πρώτο ροζέ του εξαιρετικά υποσχόμενου οινοποιείου Akrathos το οποίο, ως άλλος orator, ρητορεύει επιδέξια για τη δυναμική της Χαλκιδικής στα απολαυστικά ροζέ. Πλούσιο σε αρώματα φρούτων, κομψό με δροσερή οξύτητα, ικανό να συνδυαστεί τόσο με μεσογειακές συνταγές αλλά και με διεθνείς κουζίνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Alargo - Syrah
    Alargo - Syrah 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Ένα μαλακό και ευκολόπιοτο κρασί, που εκφράζει όμορφα τα ποικιλιακά χαρακτηριστικά του Syrah και εστιάζει στην φρεσκάδα. Με χρώμα βαθύ κόκκινο, ευχάριστα αρώματα λουλουδιών της νύχτας, πολύ καλή οξύτητα και μια γλυκιά, μακρά επίγευση, θα απογειώσει τα λιπαρά ψητά σας αλλά τα πικάντικα φαγητά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  15. La Vieille Ferme
    La Vieille Ferme 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13 alc.
    Ελκυστικό Γαλλικό ροζέ κρασί από τις ποικιλίες Cinsault, Grenache και Syrah, με πολύ φρεσκάδα, άφθονα λευκά και κόκκινα φρούτα και πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Ιδανικό σαν απεριτίφ αλλά και για να συνοδεύσει ζεστά και κρύα ορεκτικά αλλά και κυρίως πιάτα που βασίζονται στα θαλασσινά και τα λαχανικά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί