Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 198

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα Αβαντίς - Lenga
    Κτήμα Αβαντίς - Lenga 2023
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Η καλλιέργεια Gewurztraminer στην Εύβοια ήταν ένα παράτολμο πείραμα για τον Απόστολο Μούντριχα, που ωστόσο πέτυχε με το παραπάνω! Η ετικέτα Lenga από το Κτήμα Αβαντίς είναι ένα από τα πιο απολαυστικά αρωματικά λευκά κρασιά στην αγορά, και γίνεται ανάρπαστη λόγω της πολύ περιορισμένης παραγωγής της. Η αγάπη του οινοποιού σε αυτό το κρασί φαίνεται και μόνο από το γεγονός ότι του έδωσε το όνομα της αγαπημένης του συζύγου. Φίλοι των φινετσάτων αρωματικών κρασιών, σπεύσατε!...
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Άσπρος Λαγός Cabernet
    Άσπρος Λαγός Cabernet 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Όμορφο τανικό, πληθωρικό μονοποικιλιακό κρασί που διακρίνεται για το σκούρο πορφυρό χρώμα του και τα πλούσια αρώματα μαύρων φρούτων, μπαχαρικών, με ιδιαίτερες νότες πιπεριού. Πλούσια γεύση, με διακριτό το αλκοόλ αλλά και με ωραίες, έντονες τανίνες που καταλήγει σε μακρά, ευχάριστη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  3. Παπαγιαννάκος - Σαββατιανό Βαρέλι
    Παπαγιαννάκος - Σαββατιανό Βαρέλι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Από τους ιδιόκτητους, σε ασβεστολιθικά εδάφη, μεγάλης ηλικίας, αμπελώνες, η πρώτη ύλη είναι μικρή σε ποσότητα αλλά εξαιρετική σε ποιότητα. Η περαιτέρω φροντίδα περιλαμβάνει 4 μήνες σε δρύινα βαρέλια για να αποκτήσει πολυπλοκότητα, κλείσιμο της φιάλης με stelvin για να διατηρήσει στο ακέραιο τη φρεσκάδα του και ιδού ένα απολαυστικό βαρελάτο Σαββατιανό στο ποτήρι σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. 300 Λευκός
    300 Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα
    Η πιο καταξιωμένη ελληνική ποικιλία, το Ασύρτικο, συναντά μία από τις πιο ανερχόμενες ποικιλίες, την Κυδωνίτσα σε ένα κρασί από την Λακωνία με πολύ ωραία φρεσκάδα, φρουτώδες προφίλ και λιγουρευτική γεύση. Είναι ένα λευκό κρασί που ταιριάζει σε όλες τις εποχές του χρόνου και σε όλες τις ώρες της ημέρας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Truth BIO
    Truth BIO 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρομπόλα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    ΠΟΠ λευκό κρασί από ορεινούς αμπελώνες βιολογικής καλλιέργειας, χαμηλής στρεμματικής απόδοσης, που αποτυπώνει το εκπληκτικό terroir της Κεφαλλονιάς. Ο συνδυασμός της θάλασσας με το βουνό του Αίνου με τα άγονα εδάφη, προικίζουν την ποικιλία με φρέσκα αρώματα, οξύτητα και ορυκτά στοιχεία και την κάνουν να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο ανερχόμενα σταφύλια στην χώρα. Η εξαιρετική ποιότητα του truth επιβεβαιώνει την δυναμική της Ρομπόλας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Nouvelle Εpoque - Βοστιλίδι
    Nouvelle Εpoque - Βοστιλίδι 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βοστιλίδι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    To σπάνιο Βοστυλίδι που προέρχεται από τα νησιά του Ιονίου σε μία πολύ ωραία έκφραση από την Κεφαλονιά και από έναν Ελληνικό Συνεταιρισμό που κάνει εξαιρετική δουλειά. 50% του κρασιού ωριμάζει για 12 μήνες δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο στην δεξαμενή, με το τελικό χαρμάνι να αποκτά ώριμο φρουτώδη χαρακτήρα αγκαλιασμένο πολύ όμορφα από τα στοιχεία της δρυός. Είναι ένα κρασί που μπορεί να μας ταξιδέψει και να διευρύνει τους γευστικούς μας ορίζοντες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Τέχνη Αλυπίας - Ροζέ
    Τέχνη Αλυπίας - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Merlot, Nebbiolo, Sangiovese, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    84%
    Από εκείνα τα κρασιά που δικαιολογημένα δε βγάζουν μια ολόκληρη τη χρονιά λόγω ζήτησης, και παράγεται από έναν ιδιόρρυθμο συνδυασμό ποικιλιών που του χαρίζουν αρώματα κόκκινων φρούτων σε μια ώριμη-«γλυκιά» εκδοχή τους. Μια υποψία γλύκας στο στόμα σε συνδυασμό με δροσιστική οξύτητα και μακρά φρουτώδη επίγευση το κάνουν ακαταμάχητο μόνο του ή σε συνδυασμό με μια νόστιμη μακαρονάδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  8. San Gerasimo
    San Gerasimo 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρομπόλα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ο συνεταιρισμός Ορεάλιος Γη στην Κεφαλλονιά συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους της Ελλάδας, με την παραγωγή εξαιρετικών κρασιών που αποτυπώνουν τα χαρακτηριστικά του ανερχόμενου terroir του νησιού! Το San Gerasimo, που παράγεται από ορεινούς αμπελώνες, είναι μία πολύ καλή επιλογή για να γνωρίσει κάποιος τα χαρίσματα αλλά και τις δυνατότητες της Ρομπόλας, μιας ποικιλία που ξεχωρίσει για την ζωντάνια της, το λεμονάτο προφίλ αλλά και την δυνατότητα να εξελίσσεται για μερικά χρόνια στην φιάλη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Μονεμβασιά Τσιμπίδη
    Μονεμβασιά Τσιμπίδη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα
    Η Μονεμβασιά είναι μία αρκετά σπάνια ποικιλία που δίνει ευχάριστα δροσερά και νόστιμα κρασιά όπως ακριβώς και αυτή η ωραία εκδοχή από την Λακωνία. Είναι ένα ιδιαίτερα γαστρονομικό κρασί που ταιριάζει πολύ τόσο στην μεσογειακή όσο και στις Ασιατικές κουζίνες, αλλά πίνεται και σαν απεριτίφ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Plano Ασύρτικο
    Plano Ασύρτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    72%
    Δροσερό και ευχάριστο Ασύρτικο από την Δράμα και το Κτήμα Τέχνη Οίνου, σε πιο αρωματικό στιλ και λιγότερο αυστηρό από αυτό της Σαντορίνης, που αποδεικνύει ότι η ποικιλία όπου και να καλλιεργηθεί θα δώσει εξαιρετικά κρασιά. Αποδεδειγμένα μπορεί να εξελιχθεί για αρκετά χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Πάνθηρ Ροζέ
    Πάνθηρ Ροζέ 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Λημνιώνα, Μαυρούδι, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Τρείς γηγενείς ποικιλίες το Αγιωργίτικο, η Λημνιώνα και το Μαυρούδι φοράνε την εξωστρεφή τους φορεσιά και μας χαρίζουν ένα λιγουρευτικό ροζέ κρασί με πολύ ωραία αρώματα φρούτων και λουλουδιών και δροσιστική γεύση. Ένα κρασί που μπορεί να σταθεί με την ίδια ευκολία στο καθημερινό αλλά και σε ένα γιορτινό τραπέζι. Είναι πολύ ευχάριστο και σαν απεριτίφ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Paros Λευκός
    Paros Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ένα ζουμερό λευκό κρασί από την Πάρο, ένα νησί με μακρά οινική ιστορία και το οινοποιείο Μωραΐτη που αποτελεί τον σπουδαιότερο παραγωγό του. Φρούτο και ορυκτότητα, φρεσκάδα και νοστιμιά σε ένα ΠΟΠ κρασί από Μονεμβασιά, που ʽφωνάζει΄ αιγαίο και μας ταξιδεύει στα πανέμορφα Ελληνικά νησιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  13. Κυδωνίτσα Τσιμπίδη
    Κυδωνίτσα Τσιμπίδη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Η Κυδωνίτσα είναι μία από τις πιο ανερχόμενες Ελληνικές ποικιλίες με αυτή από την Οινοποιητική Μονεμβασιά να πρωτοστατεί και να δείχνει τον δρόμο, κερδίζοντας τα πρώτα διθυραμβικά σχόλια από έγκριτους οινοκριτικούς όπως η Jansis Robinson. Με απίστευτα νόστιμη γεύση, φρεσκάδα και διάρκεια είναι σίγουρα ένα λευκό που κερδίζει τις εντυπώσεις. Στα ατού του είναι και η πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Pinot Noir Παπαιωάννου
    Παπαϊωάννου - Pinot Noir 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ελαφρύ και πικάντικο, το Pinot Noir Παπαϊωάννου είναι ένα εύκολο και ιδιαίτερα ευχάριστο ερυθρό κρασί. Αν ψάχνετε ένα κρασί για μία έκτακτη μάζωξη στο σπίτι με φίλους και μεζέδες, εμπιστευθείτε το άφοβα!
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  15. Lenga Pink
    Lenga Pink 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Gewurztraminer, Μαυροκουντούρα, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Με απαλό σομόν χρώμα, ευωδιαστή κομψή μύτη από αρώματα ροζ τριαντάφυλλου, λουκουμιού, γλυκού σταφυλιού και νότες εσπεριδοειδών στο φόντο του, ενώ το στόμα είναι ξηρό με ανεπαίσθητη υπόνοια γλυκύτητας και πικάντικο χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί