Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 74

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα Αργυρού - Vinsanto First Release
    Κτήμα Αργυρού - Vinsanto First Release 2015
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    40,90 €
    Τα Vinsanto του Κτήματος Αργυρού είναι μία σταθερή αξία στα Ελληνικά γλυκά κρασιά. Εδώ η ζεστή γλυκύτητα που αντισταθμίζεται από εξαιρετική οξύτητα και η συμπύκνωση του οδηγούν σε ένα εξαιρετικό κρασί. Η προσεκτική οινοποίηση και η σωστή παλαίωσή του δίνουν ένα αποτέλεσμα που αγκαλιάζεται σταθερά από τους απανταχού φίλους των γλυκών κρασιών, σαρώνοντας τις διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.
  2. Pouilly Fume de Ladoucette
    Pouilly Fume de Ladoucette 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc
    41,00 €
    Διαθέτει μια εξαιρετική ποικιλία από αρώματα λουλουδιών, εξωτικών και εσπεριδοειδών, όπως λευκά άνθη, μοσχοκάρυδο, λευκάγκαθο, λευκές τσουκνίδες και γκρέιπφρουτ. Αυτές οι νότες αυξάνονται και ενισχύονται από τον ορυκτό τόνο του πυροβόλου (πέτρα πυριτίου που θερμαίνεται από τον ήλιο). Το φινίρισμα φέρνει στο νου μια ευχάριστη φρεσκάδα λεμονιών. Έχει ανοιχτό χρυσό-πράσινο χρώμα. Σημαντική ένταση στη μύτη.
  3. Μαγικό Βουνό - Ερυθρός
    Μαγικό Βουνό - Ερυθρός 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    40,30 €
    Το Ερυθρό Μαγικό Βουνό φέρνει την Ελλάδα όσο πιο κοντά στο Μπορντώ γίνεται. Βαθύ ρουμπινί χρώμα με πολύπλοκα αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων, καπνού και μπαχαριών. Ένα από τα πιο περιζήτητα Ελληνικά ερυθρά κρασιά, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την αρωματική του πολυπλοκότητα και το κοσμοπολίτικο προφίλ του.
  4. Chateau Minuty Rose et Or
    Chateau Minuty Rose et Or 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    37,80 €
    Το χρώμα του είναι απαλό ροδί. Το άρωμα του είναι εκφραστικό με τις φράουλες να κυριαρχούν και να ακολουθούνται από φλούδες εσπεριδοειδών, ροδάκινα και φραγκοστάφυλα. Ξηρό, τραγανό αλλά και στρογγυλό στο στόμα με πολύ ευχάριστη δροσερή επίγευση και φρουτώδες προφίλ.
  5. French Bloom Le Blanc
    French Bloom Le Blanc
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 0% alc.
    34,30 €
    Το French Bloom είναι ένα εντυπωσιακό λευκό γαλλικό αφρώδες χωρίς αλκοόλ που ενσαρκώνει σε κάθε ποτήρι την ασύγκριτη γαλλική παράδοση και την καινοτομία. Βιολογικής καλλιέργειας Chardonnay αφού του αφαιρεθεί το αλκοόλ, είναι έτοιμo να χαρίσει στιγμές ευχαρίστησης, νοστιμιάς και απόλαυσης σε οικογένειες και φίλους.
  6. Ferrari Maximum Brut
    Ferrari Maximum Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    38,20 €
    Ο Luigi Ferrari ίδρυσε το οινοποιείο Ferrari Trento το 1902, 37 χρόνια περίπου πριν ο Enzo Ferrari ιδρύσει την διάσημη αυτοκινητοβιομηχανία, με σκοπό την δημιουργία αφρωδών κρασιών με ποιότητα εφάμιλλη των κρασιών της Καμπανίας. To οινοποιείο τώρα βρίσκεται στα χέρια της τρίτης γενιάς της οικογένειας Lunelli, παράγοντας εξαιρετικά αφρώδη κρασιά με την μέθοδο της Καμπανίας, από ορεινούς αμπελώνες στην περιοχή του Trentino, που καλλιεργούνται με βιώσιμες μεθόδους. Εδώ έχουμε το πρώτο κρασί που παρήγαγε το οινοποιείο στις αρχές του 20ού αιώνα από 100% Chardonnay, που χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα και φινέτσα και παραμένει μέχρι σήμα κατατεθέν του οινοποιείου.
  7. French Bloom Rosé
    French Bloom Rosé
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Pinot Noir, Πιείτε το τώρα, 0% alc.
    38,80 €
    Το French Bloom είναι ένα εντυπωσιακό ροζέ γαλλικό αφρώδες χωρίς αλκοόλ που ενσαρκώνει σε κάθε ποτήρι την ασύγκριτη γαλλική παράδοση και την καινοτομία. Βιολογικής καλλιέργειας Chardonnay και Pinot Noir ενώνονται με επιτυχία και αφού τους αφαιρεθεί το αλκοόλ, είναι έτοιμα να χαρίσουν στιγμές ευχαρίστησης, νοστιμιάς και απόλαυσης σε οικογένειες και φίλους.
  8. Moet & Chandon Brut Imperial Half Bootle 375ml
    Moet & Chandon Brut Imperial Half Bootle 375ml
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    38,80 €
    Ίσως η πιο αναγνωρίσιμη ετικέτα Σαμπάνιας στον κόσμο, και όχι τυχαία. Πρόκειται για μία από τις πιο φιλικές και ευχάριστες Σαμπάνιες της αγοράς, που δίνουν έμφαση στη σωστή ισορροπία μεταξύ των στοιχείων που την συνθέτουν. Κομψή αλλά και πολυεπίπεδη, αποτελεί το τέλειο απεριτίφ, ενώ μπορεί να συνοδεύσει μεγάλη γκάμα φίνων γεύσεων. Η συγκεκριμένη ετικέτα διατίθεται επίσης σε φιάλες Magnum (1.5 λίτρου) και Jeroboam (3 λίτρων).
  9. Chateau Saint-Maur L'excellence
    Chateau Saint-Maur L'excellence 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Rolle, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    36,90 €
    Το χρώμα του είναι πολύ απαλό τριανταφυλλί. Ένα πολύ όμορφο μπουκέτο, κόκκινων και εξωτικών φρούτων ξεδιπλώνεται στο ποτήρι συνοδευόμενο από φίνες νότες ορυκτών. Η γεύση του, εστιάζει και αυτή στα φρούτα, με τις φράουλες και τα κεράσια να εναλλάσσονται με τα βερίκοκα και τα γκρέιπφρούτ, η οξύτητα του είναι ζωηρή και η επίγευση του μακρά και γεμάτη φρεσκάδα.
  10. Σαντορίνη - Μικρά Θηρά
    Σαντορίνη - Μικρά Θηρά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    38,70 €
    Ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου και ο Βασίλης Τσακτσαρλής μετά την Επανομή, την Καβάλα και την Ηλεία φτάνουν και στην Σαντορίνη όπου συναντούν την οινολόγο Ιωάννα Βαμβακούρη και δημιουργούν την οινοποιία Μικρά Θήρα, την πρώτη προσπάθεια που γίνεται στην Θηρασιά. Αυτό είναι ένα εκπληκτικό κρασί από 100% σταφύλια Ασύρτικου από την Σαντορίνη που αντικατοπτρίζει όλα τα χαρακτηριστικά αυτού του μοναδικού terroir. Κοφτερή οξύτητα, δομή, ορυκτότητα, εσπεριδοειδή και αλμύρα!
  11. Pascal Jolivet Sancerre Blanc
    Pascal Jolivet Sancerre Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    38,00 €
    Το Sancerre Blanc του Pascal Jolivet είναι ένα διακεκριμένο λευκό κρασί που προέρχεται από την κοιλάδα του Λίγηρα στη Γαλλία, γνωστή για τα υψηλής ποιότητας κρασιά της. Τραγανό, ισορροπημένο και απολαυστικό. Σε κάθε του γουλιά, το κρασί αντιπροσωπεύει με ιδανικό τρόπο την παράδοση της γαλλικής οινοποιητικής τέχνης, αποτελώντας ένα εξαιρετικό δείγμα της ποικιλίας Sauvignon Blanc και της περιοχής από την οποία προέρχεται.
  12. Chateau Nico Lazaridi - Ερυθρός Magnum
    Chateau Nico Lazaridi - Ερυθρός Magnum 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    39,70 €
    Ο Νίκος Λαζαρίδης ξέρει να αποδίδει "στα Ελληνικά" την Μπορντωλέζικη προσέγγιση στο ερυθρό κρασί όσο λίγοι. Το κόκκινο Chateau Nico Lazaridi είναι ένα κρασί με βάθος και κομψότητα, αλλά και σωστή τανική δομή που του επιτρέπει να στέκεται δίπλα σε εκλεκτά κρεατο-κεντρικά πιάτα με μεγάλη ευκολία.
  13. Emilia
    Emilia 2013
     
    Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Λιάτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    39,60 €
    Μονοποικιλιακό ερυθρό ΠΟΠ γλυκό κρασί από την κρητική ποικιλία Λιάτικο και ένα εξαιρετικό οινοποιείο του νησιού που θα κλείσει ιδανικά ένα εκλεπτυσμένο γεύμα. Τα σταφύλια λιάζονται, ζυμώνουν με τις αυτόχθονες ζύμες και ωριμάζουν για 6 χρόνια σε δρύινα βαρέλια, αποκτώντας απίστευτα πολύπλοκη διάσταση με αρώματα και γεύσεις αποξηραμένων φρούτων και καραμέλας και ατελείωτη επίγευση.
  14. Γυμνός Βασιλιάς
    Γυμνός Βασιλιάς 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    34,70 €
    Ο Γυμνός Βασιλιάς είναι κρασί εξαιρετικής ποιότητας, που παράγεται από Syrah και Κολινδρινό με δεκαοχτάμηνη παραμονή σε νέα δρύινα βαρέλια. Διακρίνεται για τα πλούσια αρώματα αποξηραμένων φρούτων και φρέσκα αρώματα κόκκινων μικρών φρούτων καθώς και πικάντικα αρώματα από μπαχάρια και ξύλο.
    *Διατίθεται σε ξύλινη συσκευασία 6 φιαλών
  15. Domaine du Vieux Lazaret
    Chateauneuf du Pape - Domaine du Vieux Lazaret 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cinsault, Grenache, Mourverde, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    36,70 €
    Ποιοτική ετικέτα ερυθρού Chateauneuf-du-Pape, και ίσως από τις καλύτερες της συγκεκριμένης ζώνης που έρχονται στην Ελληνική αγορά. Δυνατό, πολύπλοκο και αλκοολικό, αποδίδει τέλεια τα χαρακτηριστικά των μεγάλων κρασιών της φημισμένης αυτής περιοχής του Νότιου Ροδανού.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί