Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 198

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Τέσσερις Λίμνες
    Τέσσερις Λίμνες 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Gewurztraminer, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ιδιαίτερο λευκό κρασί με αρώματα και οξύτητα που σαγηνεύουν. Το χαρμάνι των ποικιλιών που το σχηματίζουν αλλά και η ειδική οινοποίηση υπόσχεται εξωτικά γευστικά ταξίδια σε κάθε γουλιά…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Pinot Noir Παπαιωάννου
    Παπαϊωάννου - Pinot Noir 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ελαφρύ και πικάντικο, το Pinot Noir Παπαϊωάννου είναι ένα εύκολο και ιδιαίτερα ευχάριστο ερυθρό κρασί. Αν ψάχνετε ένα κρασί για μία έκτακτη μάζωξη στο σπίτι με φίλους και μεζέδες, εμπιστευθείτε το άφοβα!
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  3. L’ Esprit du Lac
    L’ Esprit du Lac 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Γνωρίζουμε ότι Ξινόμαυρο στο Αμύνταιο μπορεί να δώσει αναζωογονητικά και πολύ ευχάριστα ροζέ κρασιά, πόσο μάλλον όταν φέρει την υπογραφή του Κτήματος Κυρ Γιάννη. Εδώ έχουμε το δεύτερο ήρεμο και ξηρό ροζέ κρασί από το Κτήμα, όπου επιλέγονται εξαιρετικής ποιότητας σταφύλια από παλαιούς αμπελώνες σε υψόμετρο 600 μέτρων για την παραγωγή του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Syrah
    Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Syrah 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    60%
    Υπέροχο Syrah, από τους επιβλητικούς αμπελώνες του Μεγάλου Σπηλαίου στην Αιγιαλεία. Το υψηλό υψόμετρο ευνοεί την ποικιλία και την προικίζει με χαρακτηριστικά που μας παραπέμπουν στον βόρειο Ροδανό, όπως τα πικάντικα και τα ανθικά στοιχεία, ενώ η ωρίμαση για περίπου δύο χρόνια σε αμερικάνικα και γαλλικά βαρέλια και άλλα δύο χρόνια στην φιάλη συμβάλει στην δημιουργία ενός ιδιαίτερα σύνθετου κρασιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Ακακίες Sparkling
    Ακακίες Sparkling 2023
     
    Ημίξηρος, Αφρώδης, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 11,5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ακόμα μία εξαιρετική ‘ερμηνεία’ του Ξινόμαυρου από το σπουδαίο οινοποιείο του Κυρ-Γιάννη που αναδεικνύει όλα τα διαφορετικά ‘πρόσωπα’ της πολυδυναμικής ποικιλίας. Παιχνιδιάρικο, ζωηρό, με ‘εορταστική’ διάθεση ροζέ αφρώδες κρασί και πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Κερασένιο χρώμα, επίμονες φυσαλίδες, χαρακτήρας κόκκινων φρούτων, φρεσκάδα και off dry χαρακτήρας που σίγουρα θα σας αποπλανήσουν.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Κτήμα Βιβλία Χώρα - Ροζέ
    Κτήμα Βιβλία Χώρα - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    15,30 €
    Ένα όμορφο και ιδιαίτερα δημοφιλές ροζέ. Προκύπτει από την ποικιλία Syrah, γι' αυτό και χαρακτηρίζεται από πικάντικα αρώματα σε μύτη και στόμα. Πρόκειται για ένα ροζέ φαγητού με μεγάλη γκάμα γευστικών συνδυασμών.
  7. Εκατό
    Εκατό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Θαυμάσια και πολύ ιδιαίτερη έκφραση του Μοσχοφίλερου που ανεβάζει την ποικιλία πολλά επίπεδα. 100 είναι οι ημέρες είναι αφήνονται τα στέμφυλα να έρθουν σε επαφή με το μούστο, δίνοντας ένα σχεδόν κόκκινο κρασί με έντονα αρώματα ροδοπέταλων και μαρμελάδας και απαλές τανίνες. Η πολύπλοκη δομή του το καθιστά ιδανικό για να συνοδεύσει και πιάτα που παραδοσιακά ταιριάζουν με ερυθρά κρασιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Cono Sur Reserva Carmenere
    Cono Sur Reserva Carmenere 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Carmenere, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθύ ρουμπινί χρώμα με μωβ αποχρώσεις. Τα έντονα αρώματα μαύρων φρούτων συνδυάζονται πολύ ωραία με βότανα και νύξεις βανίλιας. Το σώμα του είναι μέτριο προς γεμάτο, με πολύ φιλικές τανίνες, φρουτένιες πινελιές, ενώ στο τελείωμα κυριαρχούν μπαχαρένιες νότες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Μαύρο εις τον Κύβο
    Μαύρο εις τον Κύβο 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Ειδική Τιμή 14,49 € Κανονική τιμή 16,10 €
    Ένα ιδιαίτερο ερυθρό κρασί, που προκύπτει από ένα πολύ πρωτότυπο χαρμάνι. Είναι στιβαρό, πληθωρικό και γεμάτο, με ‘μελάτα’ φρουτώδη αρώματα, ξηρούς καρπούς και πλούσια τανική δομή. Προτείνεται ανεπιφύλακτα στους φίλους των καλών ελληνικών ερυθρών κρασιών.
  10. Κτήμα Γεροβασιλείου - Λευκός
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    15,30 €
    Ένα από τα δημοφιλέστερα λευκά κρασιά στην Ελληνική αγορά. Προκύπτει από το πάντρεμα δύο εξαιρετικών Ελληνικών ποικιλιών, την Μαλαγουζιά, που διακρίνεται για την φινετσάτη αρωματικότητά της, και το Ασύρτικο, που χαρακτηρίζεται από μεταλλικότητα και εκρηκτική οξύτητα. Το αποτέλεσμα: δροσιστικό, κομψό, απολαυστικό, με άφθονα φρέσκα αρώματα λουλουδιών και φρούτων.
  11. Απλά - Ερυθρός
    Απλά - Ερυθρός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα, Μαυρούδι, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    50%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ο πολύ όμορφος συνδυασμός τριών Ελληνικών ποικιλίων, των Ξινόμαυρο, Λημνιώνα, Μαυρούδι με την υπογραφή του ταλαντούχου Νίκου Καρατζά, φέρνουν στο ποτήρι μας ένα ερυθρό κρασί με υπέροχο φρουτώδη χαράκτηρα, φρεσκάδα και βελούδινη γεύση. Είναι ικανό να συνοδεύσει το πιο εκλεπτυσμένο πιάτο κρεατικών αλλά και να το πιούμε σκέτο με ένα τυράκι ή ένα αλλαντικό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Chardonnay Barrel Fermented Κοκοτού
    Chardonnay Barrel Fermented Κοκοτού 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Καθαρό, μέτριας έντασης λεμονί χρώμα με χρυσές ανταύγειες. ‘Μύτη’ έντονη με το τροπικό φρούτο να συνυπάρχει αρμονικά με τα αρώματα της δρυός που θυμίζουν βανίλια και νύξεις ξηρών καρπών. Πληθωρικό στόμα με δροσιστική οξύτητα, βουτυράτο-λιπαρό χαρακτήρα και ώριμο φρούτο, με την επίγευση να είναι μακρά σε διάρκεια και ξηροκαρπάτη. Έτοιμο προς κατανάλωση με δυνατότητες παλαίωσης για τρία-τέσσερα χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. /
    Κλέφτρα Κίσσα 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Merlot, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    87%
    Απαλό, λαμπερό ροζέ χρώμα. Έντονο άρωμα με χαρακτηριστικό passion fruit και πετροκέρασο στη μύτη και στο στόμα. Φινετσάτο και δροσερό στο στόμα με ευχάριστο αρωματικό προφίλ, δροσερή οξύτητα και μακρά επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Άδολη Γης Ορεινή Λευκός
    Άδολη Γης Ορεινή Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Λαγόρθι, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Το Ελληνικό best-seller που τραβιέται πολύ. Δροσερό και ευχάριστο λευκό που πίνεται φανατικά σε σπίτια και εστιατόρια. Μία κομψή παρουσία στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. THEMA - Λευκός
    THEMA - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ένα όμορφο και έντονο λευκό κρασί που μπήκε στη λίστα των Ελληνικών best-sellers με την αξία του. Δροσιστικό και ευχάριστο, με πεντακάθαρα λεμονάτα αρώματα και όμορφη οξύτητα, το λευκό Θέμα του Κτήματος Παυλίδη αναδεικνύει τις θαλασσινές γεύσεις του καλοκαιριού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί