Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 186

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Σπάνιες Γαίες, "Μαύρος Κώνος"
    Σπάνιες Γαίες, "Μαύρος Κώνος" 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Θαυμάσιο και σπάνιο ΠΟΠ Νεμέα κρασί από την Στροφιλιά που αναδεικνύει την κομψή, βελούδινη, φρουτώδη και γεμάτη φρεσκάδα εκδοχή του Αγιωργίτικου. Προέρχεται από ιδιόκτητο αμπελώνα στο οροπέδιο της Στυμφαλίας στα 800 μέτρα υψόμετρο. Πολύπλευρο στο τραπέζι, είναι ένα κρασί ιδανικό για special περιστάσεις και εκλεκτά πιάτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Alma- Ροζέ
    Alma- Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Το Syrah και το Αγιωργίτικο, που προέρχονται από του ιδιόκτητους αμπελώνες του Κτήματος Παυλίδη στην Δράμα, παντρεύονται θαυμάσια σε ένα ροζέ κρασί που σφύζει από ζωντάνια και φρέσκο φρούτο. Ένα κρασί ιδανικό τόσο για τους καλοκαιρινούς μήνες όσο και για χειμωνιάτικες παρεΐστικες βραδιές.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Μαρμαριάς
    Μαρμαριάς 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Ποιοτική οινοποίηση Chardonnay περασμένου από δρύινο Γαλλικό βαρέλι. Χαρακτηρίζεται από όμορφα αρώματα λευκών φρούτων και ευχάριστη οξύτητα, ενώ η παραμονή στο βαρέλι χαρίζει σώμα, πικάντικες αρωματικές προεκτάσεις και παλαιωσιμότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Γυμνή Βασίλισσα
    Γυμνή Βασίλισσα 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Κομψό ‘βαρελάτο’ λευκό κρασί, από Ασύρτικο και Chardonnay, δύο ποικιλίες που αποκτούν ιδιαίτερα σύνθετο χαρακτήρα από την οινοποίηση και παραμονή τους σε βαρέλια ακακίας. Το κρασί υπογράφουν δύο καταξιωμένοι οινολόγοι, ο Ανδρέας Πάντος και Παύλος Αργυρόπουλος, που δημιουργούν εξαιρετικά κρασιά στο Κολινδρό της Πιερίας, μία ανερχόμενη ’οινική’ περιοχή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Sole Βιδιανό
    Sole Βιδιανό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Βιδιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    86%
    17,40 €
    Ποιοι θα μπορούσαν να φέρουν το Βιδιανό από την Κρήτη στην Καβάλα; Ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου και ο Βασίλης Τσακτσαρλής, δημιουργούν το πρώτο κρασί από Βιδιανό εκτός Κρήτης. Σε μια ποικιλία με μεγάλες δυνατότητες, προστίθεται και 10% Ασύρτικο και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!
  6. Σπάνιες Γαίες, "Γαλάρι"
    Σπάνιες Γαίες, "Γαλάρι" 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Petit Verdot, Tannat, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Ένα ακόμα επίτευγμα του οινοποιείου της Στροφιλιάς στην Νεμέα. Το βελούδινο Αγιωργίτικο συναντά το στιβαρό Tannat και το εκρηκτικό Petit Verdot στις πλαγιές της Αρχαίας Νεμέας, σε έναν πρωτοποριακό αμπελώνα που δίνει εξαιρετικής ποιότητας φρούτο. Η συνοινοποίηση των τριών ποικιλιών και στην συνέχεια η ωρίμαση τους σε καινούρια και παλαιά δρύινα βαρέλια οδηγούν σε ένα πληθωρικό κρασί με αμεσότητα, ικανό να προσφέρει ευχαρίστηση και τώρα και μετά από 10 χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Γαία S - Syrah & Αγιωργίτικο
    Γαία S - Syrah & Αγιωργίτικο 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Ζωηρό, γεμάτο ερυθρό κρασί, που παντρεύει το ευγενικό Αγιωργίτικο με το πικάντικο Syrah. Το αποτέλεσμα είναι ένα εκλεκτό ερυθρό κρασί με όμορφη αρωματική πολυπλοκότητα, δυνατές τανίνες και μακρά επίγευση. Μία ετικέτα περιορισμένης παραγωγής και διάθεσης για όσους ψάχνουν καινούριες γευστικές προεκτάσεις στο ερυθρό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Κτήμα Γεροβασιλείου Ξινόμαυρο Ροζέ
    Κτήμα Γεροβασιλείου Ξινόμαυρο Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    17,20 €
    Το χρώμα του είναι πολύ απαλό ροζέ. Το άρωμα του είναι εξωστρεφές, με τα τροπικά φρούτα όπως το passion fruit και το mango να κοντράρουν στα ίσια τα κόκκινα φρούτα όπως τα κεράσια και τα cranberries, με κάποιες νύξεις γλυκών μπαχαρικών και λουλουδιών σε δεύτερο πλάνο. Στο στόμα είναι ζωηρό, με αισθητή οξύτητα και αρκετό σώμα και τον τροπικό χαρακτήρα των γεύσεων να εντυπωσιάζει και να αφήνει μία μακρά επίγευση.
  9. Riesling A.C.
    Leon Beyer - Riesling 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    18,50 €
    Γαλλικό λευκό από την Αλσατία, από την ποικιλία Riesling. Φρέσκα φρουτώδη αρώματα και κοφτερή οξύτητα σήμερα ή εξελιγμένα, μελάτα αρώματα και μεγάλη διάρκεια σε λίγα χρόνια. Εσείς διαλέγετε…
  10. Sauvignon Blanc Private Bin
    Sauvignon Blanc Private Bin 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Τυπικό Νέο-ζηλανδέζικο Sauvignon Blanc από ένα από τα μεγαλύτερα οινοποιεία της χώρας. Όμορφα εξωτικά αρώματα με πράσινες, φυτικές νότες, υποστηρίζονται από σωστά τονισμένη οξύτητα και καλή διάρκεια στο στόμα. Ένα όμορφο λευκό κρασί για όλες τις ώρες. Το βιδωτό του πώμα θα διαφυλάξει τη φρεσκάδα του μέχρι να το ανοίξετε, αλλά και θα σας επιτρέψει να το συντηρήσετε (και) σε όρθια θέση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Emphasis - Chardonnay
    Emphasis - Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Ένα βαρελάτο Chardonnay από συγκεκριμένο αμπελοτόπι του Κτήματος στη Δράμα. Είναι ισορροπημένο και ευχάριστο με μεγάλη διάρκεια, και πίνεται όμορφα στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Route Gris
    Route Gris 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    Το οινοποιείο Τρουπή πάει ακόμα παραπέρα το Μοσχοφίλερο! Παίρνει φρούτο από την περιοχή Καταράχη σε υψόμετρο 640 μέτρων, ζυμώνει ένα μέρος του κρασιού σε ανοξείδωτες δεξαμενές και το υπόλοιπο σε παλιά βαρέλια ακακίας και δρύς και στην συνέχεια όλο το κρασί ωριμάζει για μερικούς μήνες σε τσιμεντένιες δεξαμενές, ενώ εμφιαλώνεται χωρίς φιλτράρισμα. Η εξαιρετική πρώτη ύλη, ο πολύπλοκος τρόπος οινοποίησης αλλά και ο συνδυασμός τεσσάρων διαφορετικών δοχείων ζύμωσης και ωρίμασης οδηγούν σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και απολαυστικό Μοσχοφίλερο που μπορεί να εξελιχθεί για μερικά χρόνια στην φιάλη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Prosecco di Conegliano - Ario Extra Dry
    Prosecco di Conegliano - Ario Extra Dry 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Prosecco, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    96%
    Ευγενές αφρώδες Ιταλικό κρασί με ευχάριστο χαρακτήρα, όμορφο αφρισμό και τονισμένη οξύτητα. Κορυφαία ετικέτα από έναν από τους καλύτερους παραγωγούς Prosecco της Ελληνικής αγοράς.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Ευχές... Ερατεινές - Γλυκύς
    Ευχές... Ερατεινές - Γλυκύς 2015
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Η Μαλαγουζιά στη πιο γλυκιά εκδοχή της δίνει ένα επιδόρπιο κρασί με έντονα αρώματα, άψογα ισορροπημένο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Amalia Rose
    Amalia Rose
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    88%
    Ο Γιάννης Τσέλεπος παράγει εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα καλύτερα Ελληνικά λευκά αφρώδη κρασιά, το Amalia. Η νέα του πρόταση είναι ένα απολαυστικό αφρώδες ροζέ κρασί που παράγεται με την μέθοδο της Σαμπάνιας και από την πιο δημοφιλή ερυθρή ποικιλία της Πελοποννήσου, το Αγιωργίτικο. Φρεσκάδα και αρώματα φρούτων πλημμυρίζουν τον ουρανίσκο μας από την πρώτη γουλιά!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί