Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 168

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Θραψαθήρι "Αρμί"
    Θραψαθήρι "Αρμί" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Θραψαθήρι, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    71%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Το βαρελάτο Θραψαθήρι στην μονοποικιλιακή του οινοποίηση έχει κίτρινο χρώμα, λεπτά αρώματα αχλαδιού πράσινου μήλου, πορτοκαλιού, με νότες βανίλιας και διακριτά τα αρώματα του βαρελιού. Δροσερή και τραγανή γεύση, άριστη οξύτητα και με πικάντικη και φρουτώδη επίγευση, είναι κρασί που μπορεί να συνοδεύσει μια ευρεία γκάμα πιάτων.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Στη Ρίζα του Βουνού
    Στη Ρίζα του Βουνού 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αυγουστιάτης, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Καθαρό μέτριο ρουμπινί, κόκκινο φρούτο στη μύτη κεράσι, φράουλα και φραμπουάζ, σοκολάτα και όμορφα ενσωματωμένες δρύινες νότες. Στο στόμα είναι ξηρό με φρούτο και βαρέλι σε εξαιρετική ισορροπία, νόστιμες καλοδουλεμένες τανίνες και ενδιαφέρουσα αρωματικά και σε εξέλιξη επίγευση. Έτοιμο προς κατανάλωση και 3-4 χρόνια μπροστά του για να πάει στο χρόνο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Κτήμα Μίγα - Λημνιώνα
    Κτήμα Μίγα - Λημνιώνα 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα
    Ειδική Τιμή 18,87 € Κανονική τιμή 22,20 €
    Η Λημνιώνα του Κτήματος Μίγας παρουσιάζεται σε βαθύ ρουμπινί χρώμα με κομψή αρωματικότητα: κόκκινα φρούτα, μπαχαρικά, βιολέτα και νύξεις βασιλικού. Στο στόμα δροσίζει, συνδυάζοντας οξύτητα, μεταξένιες τανίνες και μεγάλη επίγευση. Περνάει από οινοποίηση σε ανοιχτού τύπου βαρέλια 300 LT και ωρίμανση 14 μηνών σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Ιδανική συνοδεία για κίτρινα τυριά, πιάτα με κόκκινα κρέατα ή πικάντικες κόκκινες σάλτσες.
  4. Spondee
    Spondee 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Οι τρεις πιο δημοφιλείς ερυθρές ποικιλίες του πλανήτη ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα εκφραστικό και απολαυστικό κρασί που ωριμάζει για 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Οι βελούδινες τανίνες του, τα πικάντικα στοιχεία και το ζωηρό φρούτο το κάνουν ιδανικό κρασί τόσο για το καθημερινό όσο και το γιορτινό τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Τέχνη Αλυπίας - Ερυθρός
    Τέχνη Αλυπίας - Ερυθρός 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    90%
    Το κοσμοπολίτικο Cabernet Sauvignon συναντά το ζουμερό και φρουτένιο Αγιωργίτικο στον αμπελώνα της Δράμας, οδηγώντας σε ένα γοητευτικό χαρμάνι που κερδίζει τις εντυπώσεις. Πίσω από το κρασί βρίσκεται το Κτήμα Τέχνη Οίνου που μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικά κρασιά με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας, όπως ακριβώς και αυτή η πρόταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  6. Scalarea Ερυθρό
    Scalarea Ερυθρό 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Κοτσιφάλι, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Το χαρμάνι Κοτσιφάλι-Syrah είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Κρήτη, καθώς έχει αποδειχτεί ότι οι δύο ποικιλίες συμπληρώνουν υπέροχα η μία την άλλη όπως ακριβώς γίνεται σε αυτή την έκφραση από το οινοποιείο Μπουτάρη. Πικάντικο, ώριμο αλλά και φρουτώδες ταυτόχρονα είναι κρασί που αγαπάει την κρεατοφαγία, ακόμα και τις πιο πικάντικες εκδοχές.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Λευκό Λινό - Riesling
    Λευκό Λινό - Riesling 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    19,80 €
    Πήρε το όνομά του από τις μικρές ασβεστωμένες αγροικίες, σημεία στίξης του αμπελουργικού τοπίου και την ποικιλία του από το Ρήνο. Η χαρισματική Θεοδώρα Ρούβαλη υπογράφει ένα υπέροχο Riesling απογειώνοντας την ποικιλία στο terroir της Αιγιάλειας. Τα τυπικά ‘πετρόλ’ και η αναμενόμενη ορυκτότητα είναι μόνο μερικές από τις χάρες του.
  8. Κτήμα Βογιατζή - Τσαπουρνάκος
    Κτήμα Βογιατζή - Τσαπουρνάκος 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Τσαπουρνάκος, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Η επιτομή της κομψότητας σε ένα ισορροπημένο σύνολο στην οποία το ‘φρούτο’, συναντάει ιδανικά το βαρέλι, το αλκοόλ ισορροπεί με οξύτητα που φρεσκάρει και οι υψηλής ποιότητας τανίνες, ‘χαϊδεύουν’ το στόμα. Ο Τσαπουρνάκος, ανήκει στην οικογένεια του Cabernet Franc και διαθέτει τη ‘ράτσα’ και την φινέτσα αυτής της πολύ σπουδαίας ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Coopers Creek - Riesling
    Coopers Creek - Riesling 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    20,60 €
    Το Coopers Creek - Riesling είναι ένα κρασί γεμάτο με καθαρά αρώματα εσπεριδοειδών, μπαχαρικών και λουλουδιών.
  10. Invivo X Sauvignon Blanc Sarah Jessica Parker
    Invivo X Sauvignon Blanc Sarah Jessica Parker
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    19,50 €

    Το πρώτο κρασί της Sarah Jessica Parker, το εκρηκτικό Invivo X Sauvignon Blanc είναι όλα αυτά που περιμένεις από την ποικιλία και την ιδιαίτερη πατρίδα της εδώ, τη Νέα Ζηλανδία. Φρέσκο, αρωματικό και τροπικά ελκυστικό λευκό για να το απολαύσεις σε κάθε περίσταση. Το τελικό προφίλ του κρασιού τελειοποιήθηκε τον Μάιο του 2019 όταν οι ιδρυτές της Invivo Tim Lightbourne και Rob Cameron ταξίδεψαν από τη Νέα Ζηλανδία στη Νέα Υόρκη για να δημιουργήσουν μαζί το πρώτο τους Sauvignon Blanc.

  11. Cote des Roses
    Cote des Roses 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    18,40 €
    Υπέροχα νόστιμο ροζέ κρασί με μεσογειακό χαρακτήρα, ξεμυαλιστικό φρουτώδες και τριανταφυλλένιο άρωμα, φρεσκάδα αλλά και εντυπωσιακή εμφάνιση. Θαυμάσιος συνδυασμός των Grenache, Cinsault και Syrah, με την υπογραφή του Gérard Bertrand, ενός από τους σπουδαιότερους παραγωγούς της Νότιας Γαλλίας. Ιδανικό σαν απεριτίφ και για να συνοδεύει εκλεκτά πιάτα, ενώ αποτελεί και ένα πολύ όμορφο δώρο.
  12. Benje Tinto
    Benje Tinto 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Listan Prieto, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Μοναδικό ερυθρό κρασί από τα Κανάρια νησιά με φρεσκάδα, πολυπλοκότητα, άφθονα κόκκινα και μαύρα φρούτα αλλά και γήινα στοιχεία που αποτυπώνουν το μαγικό αυτό terroir. Ένα κρασί ανακάλυψης και εξερεύνησης που παράγεται από αμπέλια που καλλιεργούνται βιολογικά στις ηφαιστειακές πλαγιές της Τενερίφης σε υψόμετρο 1000 μέτρων και οινοποιείται με ελάχιστη χρήση θειώδους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Οργίων Μαυροδάφνη
    Οργίων Μαυροδάφνη 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ρουστίκ κρασί που παράγεται με ελάχιστες επεμβάσεις στην οινοποίηση και ωριμάζει σε βαρέλια 2ης, 3ης και 4ης χρήσης εστιάζοντας στον ποικιλιακό χαρακτήρα, το γευστικό βάθος και την φινέτσα, από έναν ήπιων τόνων οινοποιό που επιλέγει να μιλάει με την δουλειά του και την ποιότητα των κρασιών του. Οι ξηρές Μαυροδάφνες εξελίσσονται σε σημείο αναφοράς για τα Ελληνικά ερυθρά και το Οργίων είναι από πρώτα κρασιά αυτού του στιλ. Αν σας αρέσουν μόνο τα φρουτώδη μοντέρνα κρασιά επιλέξτε κάποιο άλλο κρασί. Αν όμως θέλετε να διευρύνετε τους γευστικούς σας ορίζοντες, δώστε του μία ευκαιρία!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Κτήμα Παπαϊωάννου - Παλαιά Κλήματα
    Κτήμα Παπαϊωάννου - Παλαιά Κλήματα 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Κορυφαίο ερυθρό κρασί Νεμέα ΠΟΠ, από τον Θανάση Παπαιωάννου, πολυβραβευμένο Νεμεάτη οινοποιό και πρωτοπόρο στην συγκεκριμένη περιοχή. Πλούσια "μελωμένα" αρώματα κόκκινων φρούτων, πικάντικες πινελιές και δυνατές τανίνες συνθέτουν ένα πολύ ποιοτικό και άκρως απολαυστικό ερυθρό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  15. Terrazas de los Andes Reserva Malbec
    Terrazas de los Andes Reserva Malbec 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malbec, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Παλαιωμένο ερυθρό από Malbec, που χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα και τανική δομή που μπορούν να δαμάσουν εύκολα τα κρέατα που θα φέρετε στο τραπέζι. Η σχέση ποιότητας-τιμής του είναι ένα σοβαρό ατού που το κάνει ασυναγώνιστο!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί