Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 84

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Guidalberto
    Guidalberto 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    40%
    49,00 €
    Το Guidalberto είναι η δεύτερη ετικέτα του Tenuta San Guido, του θρυλικού Sassicaia! 60% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot από το Bolgheri σε ένα κρασί που δεν έχει πολλά να ζηλέψει από τα λεγόμενα Super Tuscan. Με άφθονο φρούτο, συμπύκνωση και δύναμη είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψετε από την πρώτη γουλιά.
  2. /
    Massolino Barolo 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Nebbiolo, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    87%
    47,10 €
    Το Nebbiolo είναι το καμάρι του Piemonte και μια ποικιλία με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το δικό μας Ξινόμαυρο. Άγρια, επιθετική, τανική, χωρίς ιδιαίτερο φρουτώδη χαρακτήρα, αλλά ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία και ιδιαίτερο αρωματικό προφίλ που χρειάζεται χρόνο στη φιάλη. Το Barolo του Massolino αποτελεί μια τυπική έκφραση του παραδοσιακού στυλ της περιοχής, ένα κρασί πραγματικός δυναμίτης σε όλα τα επίπεδα.
  3. The McRae Wood Shiraz
    The McRae Wood - Shiraz 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    46,50 €
    Γεμάτο και πικάντικο ερυθρό κρασί, πικάντικο όσο πρέπει, με σωστές τανίνες και όμορφη επίγευση. Ένα πολύ αξιόλογο δείγμα Αυστραλέζικου Shiraz για τους (πολλούς) φαν του συγκεκριμένου στυλ κρασιού.
  4. Chateau Julia - Merlot Magnum
    Chateau Julia - Merlot Magnum 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    49,80 €
    Από τα κορυφαία Ελληνικά Merlot. Έχει προφίλ κρασιού παλαίωσης και κερδίζει ακόμα και τον πιο απαιτητικό λάτρη του καλού ερυθρού κρασιού. Πλούσια αρώματα, δυνατή τανική δομή και μεγάλη διάρκεια στο στόμα είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά του. Το… τσιμπημένο αλκοόλ μη σας φοβίζει - θα το βοηθήσει να εξελιχθεί όμορφα όσο παλαιώνει στην κάβα σας…
  5. Resonance Vineyards Pinot Noir
    Resonance Vineyards Pinot Noir 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση
    49,40 €
    Μπορεί η πατρίδα του Pinot Noir να είναι η Βουργουνδία, όμως παράγονται εξαιρετικά παραδείγματα της ποικιλίας και στον Νέο Κόσμο. Μία από τις περιοχές που φημίζεται για τα υπέροχα Pinot Noir είναι το Oregon! Όταν το κρασί φέρει και την υπογραφή ενός σπουδαίου Βουργουνδού οινοποιού και το terroir της Willamette Valley τότε αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από συναρπαστικό.
  6. Tenuta Di Trinoro "Cupole"
    Tenuta Di Trinoro "Cupole" 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    49,40 €
    Εντυπωσιακό ερυθρό κρασί που ξαφνιάζει με την ένταση και την αρωματική του πολυπλοκότητα. Είναι δυνατό και πλούσιο, ενώ το τσιμπημένο του αλκοόλ του δίνει μεγάλες δυνατότητες παλαίωσης.
  7. Barbaresco "Violoncello"
    Barbaresco "Violoncello" 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Nebbiolo, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    46,00 €
    Γεμάτο αλλά κομψό ερυθρό κρασί από το Barbaresco. Ισορροπημένο και "ζεστό", μας δείχνει ένα πρόσωπο αρκετά πιο φινετσάτο από ότι ίσως θα περιμέναμε από ένα κλασικό Barbaresco, χωρίς όμως να χάνει την όμορφη τυπικότητά του. Επιλέξτε το, προγραμματίστε ένα όμορφο χειμωνιάτικο γεύμα, και μη διστάσετε να το απολαύσετε με την πρώτη ευκαιρία!
  8. Τριλογία
    Τριλογία 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    50,30 €
    Γεμάτο, "αντρίκειο" μονοποικιλιακό Cabernet Sauvignon με μεγάλο αρωματικό βάθος και σφιχτές τανίνες. Πρέπει να παλαιώσει για να αρχίσει να ξεδιπλώνει όλες τις πτυχές της προσωπικότητάς του. Αν αποφασίσετε να το ανοίξετε άμεσα, πρέπει να ξέρετε ότι μόνο ένα δυνατό κόκκινο κρέας ίσως καταφέρει να το "κάνει καλά"…
  9. Vriniotis Syrah Wild Fermentation
    Vriniotis Syrah Wild Fermentation 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    82%
    49,00 €
    Μια μικρή ανακάλυψη, ένα κρασί περιορισμένης παραγωγής που ζυμώνεται με τις ιθαγενείς ζύμες που περιβάλλουν το οινοποιείο. ‘Ενα άκρως εντυπωσιακό Syrah το οποίο διαθέτει χαρακτήρα μαύρων φρούτων, πικάντικων μπαχαρικών και λεβάντας. Μια αξιόλογη προσπάθεια από ένα ανερχόμενο παραγωγό της Εύβοιας ο οποίος μιλάει πάντα μέσα από την δουλειά του.
  10. Ναουσαία Magnum
    Ναουσαία Magnum 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    48,20 €
    Παραδοσιακό στυλ Νάουσας από τους αμπελώνες της περιοχής της Ράμνιστας, με σχετικά ελαφρύ χρώμα, ζωικά αρώματα, ντομάτα και μπαχαρένιο χαρακτήρα, να πλαισιώνουν το κόκκινο φρούτο που βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο. Παλαιάς κοπής, απολαυστικό Ξινόμαυρο με τυπικότητα, προσωπικότητα και δυνατότητες παλαίωσης. Ένα κρασί το οποίο υποδηλώνει ξεκάθαρα στο ποτήρι, την προέλευση του.
  11. Vriniotis Vradiano Wild Ferment
    Vriniotis Vradiano Wild Ferment 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Βραδιανό, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    90%
    49,00 €
    Το Βραδυανό είναι μία σπάνια ερυθρή ποικιλία της Βόρειας Εύβοιας, η αναβίωση της οποίας ανήκει δικαιωματικά στον Κωνσταντίνο Βρυνιώτη και τον οινολόγο Γρηγόρη Σκοπελίτη. Το μοναδικό μονοποικιλιακό ερυθρό κρασί δεν αφήνει αμφιβολία για το ότι η ποικιλία έχει μεγάλες δυνατότητες. Είναι κρασί περιορισμένης παραγωγής, που ζύμωσε με τις ιθαγενείς ζύμες, ωρίμασε σε δρύινα βαρέλια για ένα περίπου χρόνο και ένα χρόνο στην φιάλη πριν έρθει στα ράφια μας.
  12. Chateau Porto Carras
    Chateau Porto Carras 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Λημνιό, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    45,10 €
    Από τα πρώτα μεγάλα Ελληνικά κρασιά, το Château Porto Carras παντρεύει τις Μπορντωλέζικες ποικιλίες με το Ελληνικό Λημνιό, δίνοντάς μας τη δική του εκδοχή στα ποιοτικά ερυθρά παλαίωσης. Πληθωρικό, γεμάτο και πικάντικο, αποτελεί αγαπημένο συνοδό καλών κρεατοφαγικών συναντήσεων.
  13. Κτήμα Βιβλία Χώρα - Όβηλος Ερυθρός
    Όβηλος - Ερυθρός 2019 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    45,90 €
    Ένα μεγάλο και μεστό κρασί από τους μαίτρ του είδους, Βαγγέλη Γεροβασιλείου και Βασίλη Τσακτσαρλή. Ένα ερυθρό που εκπροσωπεί τακτικά το οινοποιείο της Καβάλας, αλλά και το Ελληνικό κρασί γενικά, σε διεθνείς διαγωνισμούς με μεγάλη επιτυχία. Έχει οινοποιηθεί με γνώμονα την παλαίωση και μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι παλαιώνοντας γίνεται ακόμα πιο μαγικό. Εσείς θα αντέξετε στον πειρασμό να το απολαύσετε σε ένα εκλεκτό δείπνο;
  14. Μπουτάρης - Νάουσσα
    Μπουτάρης - Νάουσσα 2003 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    46,70 €
    Για το προϊόν αυτό απαιτείται 1 εβδομάδα για προμήθειά του στη περίπτωση που η ποσότητα που θέλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.
    Μία χρονιά που βγάζει έντονο βοτανικό χαρακτήρα που εκφράζεται με δάφνη, δεντρολίβανο και ευκάλυπτο, αλλά και γλυκό φρούτο, ενώ αισθητά είναι και τα μπαχαρένια στοιχεία. Στο στόμα πάλι ξεχωρίζουν τα βότανα, η οξύτητα του είναι υψηλή, οι τανίνες του ώριμες και το μακρύ τελείωμα του εναλλάσσεται ανάμεσα στο γλυκό και στο πικρό. Ένα κρασί που αξίζει να το πιούμε τώρα!
  15. Alvaro Priorat Gratallops Vi De Villa
    Alvaro Priorat Gratallops Vi De Villa 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Garnacha Tinta, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Το Gratallops είναι μια αυστηρή επιλογή αμπελώνων, που όμως είναι όλα στο ίδιο χωριό της ευρύτερης περιοχής, που ονομάζεται Gratallops. Ένα κρασί που βασίζεται στην Garnacha, αν και έχει περίπου 13% Carignena και 2% λευκές ποικιλίες, όπως Garnacha Blanca, Macabeo & Pedro Ximenez. Τα κλήματα είναι αρκετά γέρικα, με μερικά αμπελοτεμάχια να έχουν φυτευτεί κατά την διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ κάθε στρέμμα μας δίνει λιγότερο από διακόσιες φιάλες. Ένα μοναδικό Priorato, που μπορεί να παλαιώσει για δύο δεκαετίες.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί