Ερυθρά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 136

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Anarch Ερυθρό
    Anarch Ερυθρό 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ασύρτικο, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    75%
    Ο Δημήτρης Μανσόλας και η Μαρία Ταμιωλάκη, δύο εξαιρετικοί οινοποιοί δημιούργησαν το 2018 την Hetero Wines με σκοπό την παραγωγή ‘ετερόκλητων’ κρασιών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Εδώ έχουμε ένα σπάνιο συνδυασμό δύο σπουδαίων γηγενών ποικιλιών, που καλλιεργούνται στον κάμπο του Δομοκού και ζυμώνουν με τις αυτόχθονες ζύμες. Ο τανικός χαρακτήρας του Ξινόμαυρου τιθασεύεται με το μόλις 8% Ασύρτικου, με την οξύτητα που διαθέτουν και οι δύο ποικιλίες να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, ενώ ταυτόχρονα το κρασί εντυπωσιάζει με την ένταση και την φρεσκάδα του φρούτου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Pinot Noir Παπαιωάννου
    Παπαϊωάννου - Pinot Noir 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ελαφρύ και πικάντικο, το Pinot Noir Παπαϊωάννου είναι ένα εύκολο και ιδιαίτερα ευχάριστο ερυθρό κρασί. Αν ψάχνετε ένα κρασί για μία έκτακτη μάζωξη στο σπίτι με φίλους και μεζέδες, εμπιστευθείτε το άφοβα!
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  3. Synastry Syrah OAK
    Synastry Syrah OAK 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Μαλακό, φρουτένιο και ευκολόπιοτο Syrah από την Νεμέα που αναδεικνύει μια πιο εξωστρεφή πτυχή της ποικιλίας. Ένα κρασί με καλή σχέση τιμής ποιότητας που είναι φτιαγμένο για να το απολαύσουμε φρέσκο, στο καθημερινό μας τραπέζι δίπλα σε αγαπημένα πιάτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  4. Cono Sur Bicicleta Carmenere
    Cono Sur Bicicleta Carmenere 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Carmenere, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ευχάριστο ερυθρό κρασί από την Χιλή που στηρίζει την γοητεία του στον βελούδινο χαρακτήρα, την φρεσκάδα και τα φρουτώδη αρώματα. Το Carmenere σε μία ευκολόπιοτη έκφραση που θα στολίσει το καθημερινό τραπέζι χειμώνα καλοκαίρι. Η πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας το καθιστούν ιδανικό ερυθρό για πάρτι και γιορτές με πολλούς καλεσμένους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Απλά - Ερυθρός
    Απλά - Ερυθρός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα, Μαυρούδι, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    50%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ο πολύ όμορφος συνδυασμός τριών Ελληνικών ποικιλίων, των Ξινόμαυρο, Λημνιώνα, Μαυρούδι με την υπογραφή του ταλαντούχου Νίκου Καρατζά, φέρνουν στο ποτήρι μας ένα ερυθρό κρασί με υπέροχο φρουτώδη χαράκτηρα, φρεσκάδα και βελούδινη γεύση. Είναι ικανό να συνοδεύσει το πιο εκλεπτυσμένο πιάτο κρεατικών αλλά και να το πιούμε σκέτο με ένα τυράκι ή ένα αλλαντικό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Enotria Ερυθρός
    Enotria Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Κοτσιφάλι, Λιάτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    84%
    Χωρίς την πολυπλοκότητα που χαρίζει η ωρίμαση σε δρύινα βαρέλια αλλά με την αμεσότητα και τον ποικιλιακό χαρακτήρα σε πρώτο πλάνο, το χαρμάνι από τις τοπικές ερυθρές ποικιλίες Κοτσιφάλι και Μαντηλάρι σε συνδυασμό με το διεθνές Syrah δίνουν την ερυθρή Enotria του Δουλουφάκη. Φρούτο, φρεσκάδα, μέτριες σε ένταση τανίνες σε ένα κρασί για το καθημερινό σας τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  7. Σταυροδρόμι
    Σταυροδρόμι 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Το Αγιωργίτικο και το Syrah ‘διασταυρώνονται’ σε ένα εξωστρεφές, βελούδινο και με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας ερυθρό κρασί, που προέρχεται από αμπελώνες σε υψόμετρο 800 μέτρων στην ορεινή Κορινθία. Τα ζωηρά του φρουτώδη χαρακτηριστικά αγκαλιάζονται πολύ ευγενικά από τα στοιχεία της δρυός μέσω της 8μηνης ωρίμαση σε δρύινα βαρέλια και έρχεται τα ποτήρια μας ένα κρασί έτοιμο να μας χαρίσει πολλές στιγμές απόλαυσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Σπάνιες Γαίες, "Μαύρος Κώνος"
    Σπάνιες Γαίες, "Μαύρος Κώνος" 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Θαυμάσιο και σπάνιο ΠΟΠ Νεμέα κρασί από την Στροφιλιά που αναδεικνύει την κομψή, βελούδινη, φρουτώδη και γεμάτη φρεσκάδα εκδοχή του Αγιωργίτικου. Προέρχεται από ιδιόκτητο αμπελώνα στο οροπέδιο της Στυμφαλίας στα 800 μέτρα υψόμετρο. Πολύπλευρο στο τραπέζι, είναι ένα κρασί ιδανικό για special περιστάσεις και εκλεκτά πιάτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Alargo - Syrah
    Alargo - Syrah 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Ένα μαλακό και ευκολόπιοτο κρασί, που εκφράζει όμορφα τα ποικιλιακά χαρακτηριστικά του Syrah και εστιάζει στην φρεσκάδα. Με χρώμα βαθύ κόκκινο, ευχάριστα αρώματα λουλουδιών της νύχτας, πολύ καλή οξύτητα και μια γλυκιά, μακρά επίγευση, θα απογειώσει τα λιπαρά ψητά σας αλλά τα πικάντικα φαγητά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  10. Dafnios Ερυθρός
    Dafnios Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λιάτικο, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Χρώμα ζωηρό κόκκινο με χαρακτηριστικό άρωμα ώριμων κόκκινων φρούτων και γλυκών μπαχαρικών, βελούδινη γεύση, ισορροπία και ευχάριστη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Στροφιλιά Classy Ερυθρή
    Στροφιλιά Classy Ερυθρή 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    72%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Όμορφο καθημερινό ερυθρό κρασί που διακρίνεται από εξαιρετική ευκρίνεια γεύσεων και αρωμάτων, καθώς και φινέτσα. Κομψό στο στόμα και ευχάριστο, προσφέρεται για το καθημερινό τραπέζι, καθώς συνδυάζεται εύκολα με την κλασική ελληνική κουζίνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Monograph Αγιωργίτικο - Syrah
    Monograph Αγιωργίτικο - Syrah 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Δροσερό και γεμάτο φρεσκάδα ερυθρό κρασί ‘δεξαμενής’ φτιαγμένο για όσους αγαπούν τα μαλακά και βελούδινα ερυθρά κρασιά και προτιμούν να τα πίνουν ελαφρώς δροσερά! Το Αγιωργίτικο χαρίζει τα γλυκά μπαχάρια, το Syrah τον ανθικό του χαρακτήρα και οι δύο μαζί προικίζουν με ζωηρά αρώματα σκούρων φρούτων, ένα κρασί με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας που θα μπορούσε να γίνει η καθημερινή σας συνήθεια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Κτήμα Μπριντζίκη - Αυγουστιάτης
    Κτήμα Μπριντζίκη - Αυγουστιάτης 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αυγουστιάτης, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ακόμα μια σπάνια ελληνική ποικιλία, τόσο σπάνια που είναι σχεδόν εξωτική. Το κτήμα Μπριντζίκη οινοποιεί μια μονοποικιλιακή έκδοση του Αυγουστιάτη που διαθέτει όμορφο κόκκινο φρούτο, νύξεις βοτανικές και βελούδινες τανίνες. Μια ακόμα θαυμάσια ευκαιρία να εξερευνήσετε το πλούτο και το εύρος του ελληνικού αμπελώνα και να απολαύσετε ένα μαλακό κρασί, με νόστιμο φρούτο και περίσσεια κομψότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Στη Ρίζα του Βουνού
    Στη Ρίζα του Βουνού 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αυγουστιάτης, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Καθαρό μέτριο ρουμπινί, κόκκινο φρούτο στη μύτη κεράσι, φράουλα και φραμπουάζ, σοκολάτα και όμορφα ενσωματωμένες δρύινες νότες. Στο στόμα είναι ξηρό με φρούτο και βαρέλι σε εξαιρετική ισορροπία, νόστιμες καλοδουλεμένες τανίνες και ενδιαφέρουσα αρωματικά και σε εξέλιξη επίγευση. Έτοιμο προς κατανάλωση και 3-4 χρόνια μπροστά του για να πάει στο χρόνο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Geometria - Αγιωργίτικο
    Geometria - Αγιωργίτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Ευχάριστο, ευκολόπιοτο και όμορφα φρουτένιο Αγιωργίτικο με φανταστική σχέση ποιότητας. Ένα ερυθρό, παρεΐστικο κρασί που μπορεί να σταθεί πολύ εύκολα τόσο σε καλοκαιρινό όσο και σε χειμωνιάτικο σκηνικό. Απολαύστε το με σουβλάκια, πίτσες barbeque και ότι άλλο θελήσει η παρέα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί