Ερυθρά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 103

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Νάουσα Χρυσοχόου
    Νάουσα Χρυσοχόου 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.8% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Είναι σπάνιο η τρέχουσα χρονιά ενός κρασιού να βγαίνει στο εμπόριο 7-8 χρόνια μετά τον τρύγο, ακόμα και για τα Ξινόμαυρα που ξέρουμε ότι πρέπει να ωριμάσουν για πολλά χρόνια πριν κυκλοφορήσουν. Στο Κτήμα Χρυσοχόου, όμως αναλαμβάνουν το κόστος και μας προτείνουν μία τυπική Νάουσα ήδη ώριμη , που μπορούμε να την απολαύσουμε τώρα, χωρίς να φοβόμαστε ότι θα γίνει το στόμα μας ‘τσαρούχι’ από τις τανίνες!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Emphasis - Αγιωργίτικο
    Emphasis - Αγιωργίτικο 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Ζουμερό και γοητευτικό Αγιωργίτικο από την Δράμα. Ναι! Καλά διαβάσατε. Το πολυδυναμικό Αγιωργίτικο ξεδιπλώνει τις χάρες και στον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα με το Κτήμα Παυλίδη να φέρνει στα ποτήρια μας ένα single vineyard κρασί με άφθονο φρούτο, πολυπλοκότητα και μία βελούδινη γεύση που ξεμυαλίζει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Πύλη Ερυθρός
    Πύλη Ερυθρός 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.5% alc.
    Οι πιο δημοφιλείς διεθνείς ερυθρές ποικιλίες συνδυάζονται με επιτυχία και ωριμάζουν για 12 μήνες σε μικρά, δρύινα, γαλλικά βαρέλια. Το αποτέλεσμα είναι ένα απολαυστικό, στρογγυλό κόκκινο κρασί με αρωματική πολυπλοκότητα και γευστικό πλούτο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Ονειροπαγίδα - Syrah
    Ονειροπαγίδα - Syrah 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    87%
    Βαθύ κόκκινο χρώμα, με ιώδεις ανταύγειες. Αρώματα κόκκινων φρούτων, αποξηραμένων δαμάσκηνων και πλούσια γεύση με διακριτική παρουσία του βαρελιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Gran Coronas
    Gran Coronas 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    16,50 €
    Γεμάτο ερυθρό κρασί από τις ποικιλίες Tempranillo και Cabernet Sauvignon. Ένα κρασί με βαθύ κόκκινο χρώμα που αναδεικνύει όλα του τα χαρακτηριστικά συνοδευόμενο με πικάντικα φαγητά.
  6. Clos De Los Siete 2007
    Clos De Los Siete 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    26,80 €
    Γεμάτο αλλά κομψό, πλούσιο ερυθρό κρασί με σφικτές τανίνες, εξαιρετική ισορροπία στο στόμα και πολύ καλή διάρκεια. Το αστέρι της Αργεντινής τιμά την τοπική ποικιλία του Malbec, της δίνει όμως και μία άκρως κοσμοπολίτικη νότα, πλαισιώνοντάς την με τις ευγενέστερες Γαλλικές ποικιλίες.
  7. Ibericos Crianza
    Ibericos Crianza 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Tempranillo, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    12,30 €
    Ένα κρασί από το οινοποιείο της οικογένειας Torres στη φημισμένη οινοπαραγωγική περιοχή της Ισπανίας, Rioja. Το Ibericos είναι ένα κομψό και ιδιαίτερα ευκολόπιοτο ερυθρό κρασί με φρέσκα αρώματα φρούτων στη μύτη και εξαιρετική ισορροπία στο στόμα. Για την τιμή του, αποτελεί μία πρώτης τάξεως ερυθρή οινική πρόταση.
  8. Mouton Cadet Reserve Rouge
    Mouton Cadet Reserve Rouge 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, 13% alc.
    21,10 €
    Φιλικό και εύκολο ερυθρό από το Μπορντώ, για καθημερινές καταστάσεις. Χαρακτηρίζεται από αρώματα φρέσκων κόκκινων φρούτων στη μύτη και το στόμα, λειες τανίνες και καλή οξύτητα που του δίνει νεύρο και ζωντάνια.
  9. Villa Antinori Rosso
    Villa Antinori Rosso 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    21,10 €
    Εισαγωγή στην μυθική κατηγορία των Super-Tuscans με ένα κρασί από την Τοσκάνη που παντρεύει το ντόπιο Sangiovese με άλλες διεθνείς ποικιλίες. Ποιοτικό ερυθρό κρασί, παρά το γεγονός ότι προορίζεται - εμπορικά και τιμολογιακά - για καθημερινή χρήση.
  10. Τρεις Ευχές Ερυθρός
    Τρεις Ευχές Ερυθρός 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    12,20 €
    Ερυθρός δυναμίτης από το κτήμα Βογιατζή, σε ένα απολαυστικό συνδυασμό Cabernet, Merlot και Ξινόμαυρου με διαπεραστικό άρωμα ώριμων μαύρων και κόκκινων φρούτων, περίτεχνα ενσωματωμένο βαρέλι με τα γλυκά του μπαχαρικά και φίνες, υπέρκομψες τανίνες στο στόμα. Και φυσικά άλλη μια ετικέτα που αισθητικά μαγεύει και αποτελεί πραγματικά σήμα κατατεθέν του οινοποιείου από το Βελβεντό Κοζάνης.
  11. Ένστικτο Ερυθρός
    Ένστικτο Ερυθρός 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Κοτσιφάλι, Λιάτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    26,70 €
    Πλήρως αφοσιωμένη με αγάπη και σεβασμό για το αμπέλι, η Ειρήνη Δασκαλάκη δίνει ένα σπουδαίο ερυθρό από Syrah και Κοτσιφάλι. Το Ένστικτο όπως όλα τα κρασιά της παράγεται βασισμένο στις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας και αποτελεί τη ναυαρχίδα της. Πυκνό, με συμπυκνωμένα αρώματα φρούτων, ζεστό αλκοόλ και διάρκεια στο στόμα, ένα κρασί το οποίο καταφέρνει και κλέβει τις εντυπώσεις.
  12. Τέσσερα "4"
    Τέσσερα "4" 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    76,90 €
    Το πιο σπάνιο και δυσεύρετο κρασί του κτήματος, ένα κρασί που και στον τρόπο οινοποίησης, πώλησης και τιμής πλησίασε από οποιοδήποτε άλλο ελληνικό κρασί τα επίπεδα ενός Μπορντώ.
  13. Αρμακάς
    Αρμακάς 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    124,00 €
    Ένα εμβληματικό κρασί της Πελοποννήσου, από τον αριστοτεχνικό συνδυασμό των ποικιλιών Syrah, Αγιωργίτικο, Merlot, και Malbec με την υπογραφή του αντισυμβατικού Χρήστου Αιβαλή. Αυτό το κρασί τα έχει όλα ‘πολλά’! 28 μήνες παλαίωση σε δρύινα βαρέλια, ασύλληπτη συμπύκνωση, υψηλό αλκοόλ και μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης. Ένα διαμάντι για την κάβα κάθε οινόφιλου. Παράγεται σε περιορισμένη ποσότητα.
  14. ViBo Vinedo Centenario
    ViBo Vinedo Centenario 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Malbec, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    27,70 €
    Τρεις ποικιλίες συνδυάζονται άψογα και δημιουργούν ένα αφοπλιστικό ερυθρό κρασί με το Cabernet Sauvignon να χαρίζει δομή και φινέτσα, το Malbec όγκο και φρεσκάδα και το μόλις 3% Petit Verdot να ολοκληρώνει το κρασί. Από αμπελώνες τουλάχιστον 100 ετών, στην κοιλάδα Colchagua, της Χιλής όπου παράγονται κάποια από τα καλύτερα ερυθρά κρασιά της χώρας, μεταξύ αυτών και αυτό από το Viu Manent.
  15. Ulysses
    Ulysses 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    225,10 €
    Όταν ένας θρύλος της παγκόσμιας οινική σκηνής όπως ο Christian Moueix, δηλώνει ότι αυτή η προσπάθεια θα είναι το τέλος της προσωπικής του Οδύσσειας, τότε δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο από το τέλειο! Ο αμπελώνας Ulysses αγοράστηκε το 2008 και μέχρι το 2012, που βγαίνει ο πρώτος ‘Οδυσσέας’, ο Christian Moueix και οι συνεργάτες του μελετούν τα εδαφοκλιματικά χαρακτηριστικά και αναμορφώνουν τον πολλά υποσχόμενο αμπελώνα που βρίσκεται στο Oakville, στην καρδιά της Napa Valley, με σκοπό την παραγωγή ενός μεγάλου κρασιού που να αντικατοπτρίζει το terroir και να χαρακτηρίζεται από αυθεντικότητα και καθαρότητα. Το Cabernet Sauvignon κυριαρχεί στο χαρμάνι και συμπληρώνεται από το εξωτικό Petit Verdot και το Cabernet Franc. Μπορντωλέζος είναι άλλωστε ο Christian Moueix, αυτές τις ποικιλίες τις γνωρίζει καλά!
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί