Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-56 από 56

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Belstar Prosecco Brut
    Belstar Prosecco Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Glera, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    11,10 €
    Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Prosecco που εισάγονται στην Ελληνική αγορά με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Τα αμπέλια, από το οποίο φτιάχνεται αυτό το ζωηρό και φρουτένιο αφρώδες κρασί, βρίσκονται στους απότομους λόφους ανάμεσα στο Valdobbiadene και το Conegliano, εκεί όπου συναντάμε τους καλύτερους αμπελώνες της διάσημης Ονομασίας Προέλευσης Prosecco D.O.C.
  2. Weinbach Riesling Grand Cru Schlossberg Cuvee Sainte Catherine
    Weinbach Riesling Grand Cru Schlossberg Cuvee Sainte Catherine 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    118,00 €
    Μεγαλοπρεπής εκδοχή ξηρού Riesling με πολύ ωραία έκφραση των εσπεριδοειδών, τραγανή οξύτητα και ραφιναρισμένο τελείωμα. Δημιουργείται από τα παλαιότερα αμπέλια τoυ Weinbach ενός παραγωγού θρύλου της Αλσατίας και μιλάμε για το πιο πλούσιο και το πιο πολύπλοκο ξηρό Riesling του. Παράγεται άλλωστε από την πλαγιά Schlossberg, ακολουθώντας βιοδυναμική καλλιέργεια, όπου οι συνθήκες ευνοούν την δημιουργία μεγάλων Riesling.
  3. Ca' del Bosco Franciacorta Cuvée Prestige
    Ca' del Bosco Franciacorta Cuvée Prestige
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Bianco, Pinot Nero, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    50,30 €
    Το κορυφαίο κρασί της διάσημης, για τα αφρώδη κρασιά με την παραδοσιακή μέθοδο, περιοχής της Franciacorta στον Βόρεια Ιταλία. Απίστευτη πολυπλοκότητα, φινέτσα, τραγανή οξύτητα και διάρκεια που θα ζήλευαν πολλοί οίκοι της Καμπανίας. Για την παραγωγή του χρησιμοποιούνται τα καλύτερα σταφύλια Chardonnay, Pinot Nero και Pinot Bianco από τους καλύτερους αμπελώνες του κτήματος.
  4. Blanc des Coteaux
    Blanc des Coteaux 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Ασύρτικο, Βιδιανό, Μαλαγουζιά, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    32,20 €
    Τέσσερις ελληνικές ποικιλίες (Μαλαγουζιά 50%, Βιδιανό 20% και Αηδάνι 5% σε αμφορέα και Ασύρτικο 25% σε γαλλική δρυ για ένα χρόνο) συνθέτουν το νέο λευκό fine wine Απόστολου Θυμιόπουλου. Το Λευκό των Πλαγιών θα σας εντυπωσιάζει με τη δομή του, την αρωματική πολυπλοκότητα και την κλάση του.
  5. Pommery Brut Royal
    Pommery Brut Royal
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    55,60 €
    Μια θαυμάσια σαμπάνια που κρύβει μεγάλο μέρος της ιστορίας της Καμπανίας. Γεμάτη ζωντάνια, κομψότητα και φρεσκάδα, με κρεμώδη υφή αλλά και με εκπληκτική πολυπλόκοτητα είναι σίγουρα ένα κρασί που θα κάνει ακόμα και την πιο απλή περίσταση να φαίνεται γιορτινή!
  6. Ασπρούδι Τσιμπίδη
    Ασπρούδι Τσιμπίδη 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασπρούδι, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Πολύ νόστιμο κρασί με ζωηρή οξύτητα και φρουτώδες προφίλ, ιδανικό για να συνοδεύσει ελαφριά γεύματα και μεζεδάκια. Οι Ασπρούδες είναι μια ομάδα άγνωστων ποικιλιών που καλλιεργούνται στην Πελοπόννησο. Η Οινοποιητική Μονεμβασιάς κάνει σπουδαία προσπάθεια για την ταυτοποίηση τους και την ανάδειξη τους.
  7. Anhydrous Santorini
    Anhydrous Santorini 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Νέα σοδειά τον Μάιο του 2024
    Το Anhydrous του Απόστολου Μούντριχα φέρνει μία καινούρια ματιά στην απόδοση του μεγαλειώδους terroir της Σαντορίνης. Τα μοναδικά χαρίσματα του, που δημιουργούν η γη, το ηφαίστειο και η θαλάσσια αύρα αποτυπώνονται εξαιρετικά , με το φρούτο να συναντάει την καπνιστή ορυκτότητα, τα απίστευτα επίπεδα οξύτητας και την στιβαρή δομή.
  8. Τρια Αμπέλια Πιθάρι 6
    Τρια Αμπέλια Πιθάρι 6 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Μάιο 2024
    Το Pithari 6 είναι ένας από τους αμφορείς που χρησιμοποιούνται για το κρασι «Tria Ampelia 2021» που προέρχεται από έναν μόνο αμπελώνα ηλικίας άνω των 60 ετών. Ζυμώνεται με γηγενείς ζύμες, αφήνοντας κάποια υπολείμματα σακχάρων και ωριμάζει για 16 μήνες.
  9. Τρια Αμπέλια Magnum (1.5lt)
    Τρια Αμπέλια Magnum (1.5lt) 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    Το πρώτο κρασί από το νέο εγχείρημα της πιο εμβληματικής προσωπικότητας της Σαντορίνης, του Πάρι Σιγάλα. Ένα Ασύρτικο ασύλληπτης καθαρότητας και πολυπλοκότητας, με λιπαρότητα που εκπλήσσει, ορυκτότητα και λεμονάτα στοιχεία και μία υπέροχη αλμυρή επίγευση. Υπέροχος συνδυασμός δύναμης και κομψότητας!
  10. Akulumbo
    Akulumbo 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Αναμένεται Σεπτέμβριο του 2024.
    Μοναδική, ακραία έκφραση του Ασύρτικου, που εμφιαλώνεται αφιλτράριστο και χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά πλούσιο σώμα και υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Υπερώριμο φρούτο, καλώς ενσωματωμένη ορυκτότητα και μία εντυπωσιακή μακρά επίγευση.
  11. Κτήμα Αργυρού Cuvee Νυχτέρι
    Κτήμα Αργυρού Cuvee Νυχτέρι 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες
    Εκπληκτική έκφραση Σαντορίνης, όπου το άρωμα της αν και είναι αρκετά φρέσκο ακόμα, είναι ταυτόχρονα κομψό και πολύπλοκο, με φρέσκα εσπεριδοειδή, φλούδα εσπεριδοειδών, ώριμα λευκόσαρκα φρούτα αλλά και αρώματα που θυμίζουν πέτρα και προδίδουν το terroir. Η γεύση της είναι πλούσια, με την χαρακτηριστική κοφτερή οξύτητα και μακρά επίγευση όπου αφήνει μια όμορφη αίσθηση αλμύρας.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί