Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-18 από 18

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Σαντορινη Λαούδια
    Σαντορινη Λαούδια 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    54,20 €
    Θαυμάσιο Ασύρτικο που εκφράζει όλο το μεγαλείο του Σαντορινιού αμπελώνα. Προέρχεται από υπερώριμα σταφύλια, οινοποιείται σε αμφορείς και παραμένει για κάποιους μήνες με τις οινολάσπες αποκτώντας σύνθετο και ταυτόχρονα κομψό χαρακτήρα. Αν σας αρέσουν τα ώριμα κρασιά, επενδύστε άφοβα σε αυτή την ετικέτα και περιμένετε.
  2. Ραμπελιά
    Ραμπελιά 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    68,20 €
    Εξαιρετικά περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Η νέα γενιά του οινοποιείου Χατζηδάκη δε σταματά να δημιουργεί συστήνοντας μία ξεχωριστή single vineyard Σαντορίνη από 100% Ασύρτικο που ωριμάζει κατά το μεγαλύτερο μέρος του με φίνες οινολάσπες για 12 μήνες ενώ το 30% ξεκουράζεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. H Αριάδνη Χατζηδάκη φιλοτεχνεί την ετικέτα ενώ οι φιάλες είναι μόλις 1700.
  3. Κτήμα Αργυρού Cuvee Νυχτέρι
    Κτήμα Αργυρού Cuvee Νυχτέρι 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες
    Εκπληκτική έκφραση Σαντορίνης, όπου το άρωμα της αν και είναι αρκετά φρέσκο ακόμα, είναι ταυτόχρονα κομψό και πολύπλοκο, με φρέσκα εσπεριδοειδή, φλούδα εσπεριδοειδών, ώριμα λευκόσαρκα φρούτα αλλά και αρώματα που θυμίζουν πέτρα και προδίδουν το terroir. Η γεύση της είναι πλούσια, με την χαρακτηριστική κοφτερή οξύτητα και μακρά επίγευση όπου αφήνει μια όμορφη αίσθηση αλμύρας.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί