Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-22 από 22

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. 52 Peaks
    52 Peaks 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    19,80 €
    Ένα Single vineyard Chardonnay από το ολοκαίνουριο οινοποιείο Navitas της Μαρίας Δημητριάδη, που βρίσκεται στο Λιτόχωρο με θέα τις 52 κορυφές του Ολύμπου. Μια υπέροχη έκφραση της ποικιλίας με τραγανή οξύτητα και έντονο χαρακτήρα εσπεριδοειδών που μας φέρνει στο μυαλό σπουδαία κρασιά από το ψυχρό Chablis. Είναι πιστοποιημένο vegan κρασί.
  2. Kistler Les Noisetiers Chardonnay Sonoma Coast
    Kistler Les Noisetiers Chardonnay Sonoma Coast 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση
    85,60 €
    Noisetiers σημαίνει φουντούκι στα γαλλικά και αντικατοπτρίζει τον γοητευτικό ξηροκαρπάτο χαρακτήρα αυτού του μεγαλειώδους Chardonnay που σε συνδυασμό με το πυκνό φρούτο, τον όγκο και την λιπαρότητα στην γεύση, φέρνει στο ποτήρι μας μία από τις top εκφράσεις της ποικιλίας εκτός Βουργουνδίας. Το Kistler Vineyards άλλωστε είναι ένα σημείο αναφοράς για εξαιρετικά περιορισμένης Chardonnay και Pinot Noir από το ξεχωριστό terroir της Sonoma County στην Καλιφόρνια.
  3. Julius
    Julius 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    39,70 €
    Ένα από τα πιο ιστορικά Riesling της Αυστραλίας και ένα από τα καλύτερα που παράγονται εκτός του τριγώνου «Γερμανία – Αλσατία – Αυστρία». Αν και το Julius είναι γνωστό για τις εκπληκτικές δυνατότητες παλαίωσης του (στο οινοποιείο μπορεί κάποιος να δοκιμάσει φιάλες 20 ετών ή και πιο παλιές), μπορεί να σαγηνεύσει ακόμη και φρέσκο.
  4. Condrieu
    Condrieu 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    69,40 €
    Υπέρ-κομψο λευκό από την κοιλάδα του Ροδανού, που αποτυπώνει όλη τη φινέτσα αλλά και την πολυπλοκότητα της ευγενούς ποικιλίας του Viognier. Όταν μάλιστα μας έρχεται από τα επιδέξια χέρια ενός από τους πιο φτασμένους οινοποιούς της περιοχής, η επιλογή του είναι απλά… μονόδρομος.
  5. Manzanilla La Gitana En Rama
    Manzanilla La Gitana En Rama
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Palomino, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    20,50 €
    Το En Rama είναι ένα fino sherry που έχει εμφιαλωθεί κατευθείαν από το βαρέλι, με το χέρι, χωρίς καμία επιπλέον διαδικασία σταθεροποίησης, φιλτραρίσματος ή διαύγασης. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρασί με ακόμα πιο καθαρά, έντονα αρώματα και με πιο έντονο γευστικό πλούτο.
  6. Σαντορίνη - Μικρά Θηρά
    Σαντορίνη - Μικρά Θηρά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    38,70 €
    Ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου και ο Βασίλης Τσακτσαρλής μετά την Επανομή, την Καβάλα και την Ηλεία φτάνουν και στην Σαντορίνη όπου συναντούν την οινολόγο Ιωάννα Βαμβακούρη και δημιουργούν την οινοποιία Μικρά Θήρα, την πρώτη προσπάθεια που γίνεται στην Θηρασιά. Αυτό είναι ένα εκπληκτικό κρασί από 100% σταφύλια Ασύρτικου από την Σαντορίνη που αντικατοπτρίζει όλα τα χαρακτηριστικά αυτού του μοναδικού terroir. Κοφτερή οξύτητα, δομή, ορυκτότητα, εσπεριδοειδή και αλμύρα!
  7. 1/3000 Limited Selection Sauvignon Blanc
    1/3000 Limited Selection Sauvignon Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα
    Το Sauvignon Blanc, μία αγαπημένη λευκή ποικιλία σε όλο τον κόσμο, σε μία πολύ ωραία έκφραση από την Βόρεια Ελλάδα που θα αγαπηθεί από όλους τους οινόφιλους. Ένα χυμώδες λευκό κρασί με πολύ ωραίο φρουτώδες και φυτικό προφίλ που ταιριάζει με όλα τα μεσογειακά πιάτα. Προσοχή, κυκλοφορούν μόνο 3000 φιάλες, οπότε μιλάμε για ένα σπάνιο κρασί.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί