Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-70 από 70

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Δρεζίνα
    Δρεζίνα 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    20,80 €
    Πήρε το όνομά του από το όχημα που για να κινηθεί χρειάζεται δύο ανθρώπους. Ταυτοποιώντας τη σημασία αυτή τα χαρισματικά οινοποιεία Μποσινάκη (Μαντινεία) και Χατζάκη (Σύρος) ενώνουν το κοινό τους όραμα συμβάλλοντας έκαστο ποικιλιακά κατά το ήμισυ στη δημιουργία ενός κρασιού που αξίζει την προσοχή μας.
  2. Μαντινεία Μποσινάκης
    Μαντινεία Μποσινάκης 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    80%
    10,90 €
    Το χρώμα του είναι λεμονί με έντονες ροζέ ανταύγειες. Στην μύτη κυριαρχούν τα λεμόνια, τα αχλάδια, το ροδάκινο, η μέντα και το τζίντζερ ενώ κάποιες ανθικές νύξεις που θυμίζουν ροδόνερο έρχονται να μας υπενθυμίσουν ότι απολαμβάνουμε Μοσχοφίλερο. Η γεύση του είναι ζωηρή και λεμονάτη, με έντονα τα φρουτώδη στοιχεία αλλά και κάποιες ορυκτές νότες να κάνουν την εμφάνιση τους. Είναι ένα κρασί που αξίζει να το απολαύσουμε αφού έχει ήδη δύο χρόνια στην πλάτη του!
  3. Belstar Prosecco Brut
    Belstar Prosecco Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Glera, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    11,10 €
    Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Prosecco που εισάγονται στην Ελληνική αγορά με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Τα αμπέλια, από το οποίο φτιάχνεται αυτό το ζωηρό και φρουτένιο αφρώδες κρασί, βρίσκονται στους απότομους λόφους ανάμεσα στο Valdobbiadene και το Conegliano, εκεί όπου συναντάμε τους καλύτερους αμπελώνες της διάσημης Ονομασίας Προέλευσης Prosecco D.O.C.
  4. Castelmare Prosecco Diamond Edition
    Castelmare Prosecco Diamond Edition 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Glera, Πιείτε το τώρα
    13,60 €
    Ακαταμάχητο αφρώδες κρασί από την Ιταλία, με άφθονα αρώματα φρούτων και λουλουδιών και δροσιστική γεύση. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις εποχές του χρόνου σαν απεριτίφ ή δίπλα σε ελαφριά πιάτα θαλασσινών και σαλάτες.
  5. /
    Reserva Heredad 1,5Lt
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    97%
    51,50 €
    Πολυβραβευμένο απολαύστικό αφρώδες κρασί με 24μηνη παλαίωση απο τη περιοχή του Penedès στην Ισπανία. Διακριτικά αρώματα και γεύσεις φρούτων, λουλουδιών, ανάλαφρες νότες καπνού χαρίζουν στο κρασί μια εκλεπτυσμένη κομψότητα ιδανική για συνδυασμούς με λευκά μεσογειακά ψάρια και απαλά τυριά.
  6. Stonefish Semillon
    Stonefish Semillon 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Semillon, Επιδέχεται Παλαίωση, 11% alc.
    15,00 €
    Η Hunter Valley της Αυστραλίας φημίζεται για τα υπέροχα δροσερά κρασιά από Semillon με χαμηλό αλκοόλ που πίνονται πολύ ευχάριστα φρέσκα αλλά έχουν την δυνατότητα να εξελιχθούν πολύ όμορφα στον χρόνο. Σε αυτά τα κρασιά ανήκει και αυτό το Semillon από την Stonefish Wines όπου το ζωηρό φρούτο, η ορυκτότητα και η οξύτητα ξεχειλίζουν!
  7. 1/3000 Limited Selection Sauvignon Blanc
    1/3000 Limited Selection Sauvignon Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα
    Το Sauvignon Blanc, μία αγαπημένη λευκή ποικιλία σε όλο τον κόσμο, σε μία πολύ ωραία έκφραση από την Βόρεια Ελλάδα που θα αγαπηθεί από όλους τους οινόφιλους. Ένα χυμώδες λευκό κρασί με πολύ ωραίο φρουτώδες και φυτικό προφίλ που ταιριάζει με όλα τα μεσογειακά πιάτα. Προσοχή, κυκλοφορούν μόνο 3000 φιάλες, οπότε μιλάμε για ένα σπάνιο κρασί.
  8. Μάτσα - Μαλαγουζιά
    Μάτσα - Μαλαγουζιά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Όμορφο Ελληνικό λευκό κρασί που εκφράζει τέλεια την όμορφη αρωματικότητα και τη δροσιά της Μαλαγουζιάς. Ισορροπημένο και ευχάριστο, αποτελεί μία απολαυστική οινική επιλογή για κάθε στιγμή.
  9. Ασπρούδι Τσιμπίδη
    Ασπρούδι Τσιμπίδη 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασπρούδι, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Πολύ νόστιμο κρασί με ζωηρή οξύτητα και φρουτώδες προφίλ, ιδανικό για να συνοδεύσει ελαφριά γεύματα και μεζεδάκια. Οι Ασπρούδες είναι μια ομάδα άγνωστων ποικιλιών που καλλιεργούνται στην Πελοπόννησο. Η Οινοποιητική Μονεμβασιάς κάνει σπουδαία προσπάθεια για την ταυτοποίηση τους και την ανάδειξη τους.
  10. Οροπέδιο
    Οροπέδιο 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Ειδική Τιμή 10,20 € Κανονική τιμή 12,00 €
    Η οικογένεια Μπουτάρη ξέρει την Μαντινεία όσο κανένας άλλος. Mετά το πολυαγαπημένο κλασικό Μοσχοφίλερο που έκανε γνωστή την περιοχή και την ποικιλία, έρχεται η κορυφαία έκφραση του οινοποιείου. Ένα κρασί από ορεινούς αμπελώνες σε υψόμετρο 650 μέτρων με φινετσάτο άρωμα και γεύση που καθηλώνει.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί