Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 72

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Τρια Αμπέλια
    Τρια Αμπέλια 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    70,70 €
    Αυτό είναι το πρώτο κρασί από το νέο εγχείρημα της πιο εμβληματικής προσωπικότητας της Σαντορίνης, του Πάρι Σιγάλα. Ένα Ασύρτικο ασύλληπτης καθαρότητας και πολυπλοκότητας, με λιπαρότητα που εκπλήσσει, ορυκτότητα και λεμονάτα στοιχεία και μία υπέροχα αλμυρή επίγευση. Κορυφαίος συνδυασμός δύναμης και κομψότητας!
  2. Aerides
    Aerides 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Xynisteri, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Υπέροχο λευκό κρασί από το Ξυνιστέρι, την ποιο σημαντική λευκή ποικιλία της Κύπρου που ανεβαίνει δυναμικά τα τελευταία χρόνια. Με ζουμερά αρώματα φρούτων, ανθικές νύξεις, δροσερή οξύτητα, πολύ νόστιμη γεύση και την υπογραφή ενός πολύ ανερχόμενου οινοποιού της Κύπρου, αυτό το κρασί είναι η κατάλληλη επιλογή για να αρχίσει κανείς την ‘περιήγηση’ του στο Κυπριακό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Heggie’s Chardonnay
    Heggie’s Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Το χρώμα του είναι ανοιχτό χρυσό με πράσινες νύξεις. Φρέσκα και ζωηρά αρώματα πυρηνόκαρπων φρούτων όπως το βερίκοκο, ξύσμα πορτοκαλιού, κιμωλία, φουντούκι και βούτυρο συνθέτουν ένα πολύ ενδιαφέρον μπουκέτο. Στο στόμα είναι αρκετά λιπαρό, με αναζωογονητική οξύτητα, έντονες γεύσεις νεκταρινιών και βερίκοκου και νόστιμη μακρά και πικάντικη επίγευση. Μπορεί να εξελιχθεί τα απόμενα χρόνια και να αποκτήσει ακόμα πιο ξηροκαρπάτο χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Ροδίτης Natur
    Ροδίτης Natur 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ροδίτης, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    100%
    Το χρώμα του είναι απαλό χρυσό με κάποιες πράσινες αποχρώσεις. Το άρωμα του είναι εκφραστικό με έντονα εσπεριδοειδή, νεκταρίνια, πεπόνι, φρέσκα βότανα και πέτρας. Στο στόμα είναι πολύπλοκο με λεμονάτη οξύτητα αλλά και κρεμώδη υφή μία ανεπαίσθητη αλμύρα και μακρά επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Κλειδί - Μαλαγουζιά
    Κλειδί - Μαλαγουζιά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Πικάντικη, φρουτένια και ιδιαίτερα νόστιμη Μαλαγουζιά από την Δράμα, που μπορεί να σταθεί δίπλα σε όλα τα πιάτα της Μεσογειακής κουζίνας που βασίζονται στα λαχανικά, τα θαλασσινά και τα λευκά κρέατα. Ένα ευκολόπιοτο κρασί που μπορεί να στολίσει τόσο το γιορτινό όσο και το καθημερινό τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. A.muse Blanc
    A.muse Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    14,30 €
    Υπέροχα αρωματική και πικάντικη Μαλαγουζιά από το Κτήμα Μουσών με άφθονα αρώματα εσπεριδοειδών και λευκόσαρκων φρούτων. Μια δροσερή πρόταση που μπορεί να απογειώσει όλα τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό απεριτίφ.
  7. Cuvee Evdemon
    Cuvee Evdemon 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    50%
    52,10 €
    Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες.
    Μέγιστος αριθμός φιαλών ανα παραγγελία: 3
    Σπάνιο κρασί από το Κτήμα Αργυρού που παράγεται από αυστηρά επιλεγμένους αμπελώνες Ασύρτικου ηλικίας άνω των 150 ετών καλλιεργούμενοι στην περιοχή του Πύργου σύμφωνα με τις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας. Οι ελάχιστες φιάλες ‘κυκλοφορούν’ έχοντας ωριμάσει για μερικά χρόνια στο οινοποιείο. Το 25% του κρασιού ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο ποσοστό για τουλάχιστον 30 μήνες πάνω στις οινολάσπες του. Ένα κρασί με εξαιρετική δομή και τεράστια δυνατότητα εξέλιξης που αναμένεται να επαναπροσδιορίσει το Ασύρτικο της Σαντορίνης.
  8. 100% Crispy Assyrtiko
    100% Crispy Assyrtiko 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    15,30 €
    Είναι όλα όσα λέει το πλήρες όνομά του: 100% Crispy Assyrtiko Old Bush Vines Wild Fermented. Το Κτήμα Μουσών καταφέρνει να δώσει σε ένα ηπειρωτικό Ασύρτικο, νησιωτικό νεύρο και βορειοελλαδίτικη σπιρτάδα. Πλούσιο και παιχνιδιάρικο, καλοδουλεμένο και ξεμυαλιστικό θα γίνει μία από τις πιο value επιλογές της ποικιλίας.
  9. Terre de Zeus Malagousia
    Terre de Zeus Malagousia 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    17,10 €
    Στο οινοποιείο Navitas από τα πρώτα κιόλας βήματα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη Μαλαγουζιά που πάει τη ποικιλία σε άλλο επίπεδο. Ένα κρασί με ξεμυαλιστικό αλλά ταυτόχρονα κομψό άρωμα, με τονισμένη οξύτητα που φρεσκάρει και με πολύ ωραία αρμονική επίγευση. Αν είστε από αυτούς που δεν βλέπουν την Μαλαγουζιά με καλό μάτι, αυτή η φρέσκια προσπάθεια θα σας κάνει να αναθεωρήσετε!
  10. Terre de Zeus Assyrtiko
    Terre de Zeus Assyrtiko 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    18,00 €
    Ένα πολλά υποσχόμενο Ασύρτικο από την Πιερία που αναδεικνύει την ‘φιλική’ πλευρά της ποικιλίας, από ένα ολοκαίνουριο οινοποιείο που αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Ευχάριστα και κομψά αρώματα, ζωντάνια και νεύρο σε ένα αναζωογονητικό κρασί που θα συνοδεύσει υπέροχα οτιδήποτε βγαίνει από την θάλασσα και όχι μόνο. Είναι πιστοποιημένο vegan κρασί.
  11. F Foivos Papastratis
    F Foivos Papastratis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μοσχάτο Λευκό, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    13,40 €
    Ο Φοίβος Παπαστρατής είναι ένας νέος οινοποιός που επέλεξε να φτιάχνει κρασιά, περνώντας τα καλοκαίρια των εφηβικών και παιδικών του χρόνο στην Εύβοια, στην περιοχή Αμπέλια, εκεί που βρισκόταν ο ιστορικός Ευβοϊκός αμπελώνας. Επιλέγει τις ποικιλίες Ασύρτικο και Μοσχάτο σε ίσες αναλογίες, σε ένα blend που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Δροσερό, νεανικό, νόστιμο, ευχάριστο αλλά και με χαρακτήρα είναι σίγουρα από τα κρασιά που πίνονται με της ίδια ευκολία σαν απεριτίφ ή συνοδεύοντας φαγητό.
  12. Emigre
    Emigre 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    100%
    14,90 €
    Το Ασύρτικο βάζει το νεύρο και την δομή και η Κυδωνίτσα τονακαταμάχητο χαρακτήρα της σε ένα υπέροχο χαρμάνι, με ζουμερά αρώματα και γεύσεις φρούτων, φρεσκάδα και απίστευτα νόστιμη γεύση. Μπορεί με την ίδια ευκολία να συνοδεύσει θαλασσινά, λαχανικά και λευκά κρέατα αλλά και να καταναλωθεί σκέτο σαν απεριτίφ.
  13. Sera Λευκός
    Sera Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πλυτό, Πιείτε το τώρα
    14,80 €
    Υπέροχος συνδυασμός του δημοφιλούς Sauvignon Blanc με το σπάνιο Πλυτό σε ένα κρασί που σφύζει από ζωντάνια με φρέσκα φρουτένια αρώματα και γεύσεις και ακαταμάχητη γεύση. Ένα κρασί από την Κρήτη που ξεκλειδώνει τα χαρίσματα και των δύο ποικιλιών προσφέροντας μας ατελείωτες στιγμές απόλαυσης.
  14. Seiradi PFC λευκό
    Seiradi PFC λευκό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    13,90 €
    Η Αγροτική Κοινότητα Πάρου οινοποιεί με γνώση και διάθεση πειραματισμού τις γηγενείς ποικιλίες επαναπροσδιορίζοντας το πραγματικό δυναμικό τoυς. Στην περίπτωση της Μονεμβασιάς το στοίχημα της κατάταξης ΠΟΠ Πάρος κερδίζεται από ένα κρασί με έντονα φρουτώδη χαρακτήρα και ισορροπημένη παλέτα, που καταφέρνει εντέχνως να αφομοιώσει την ορυκτή και υφάλμυρη ταυτότητα του νησιού.
  15. Pewsey Vale Riesling, The Contours Eden Valley
    Pewsey Vale Riesling, The Contours Eden Valley 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    29,10 €
    Λαμπερό αχυρένιο χρώμα με πολλές πράσινες ανταύγειες. Η πολύχρονη ωρίμαση στην φιάλη έχει οδηγήσει σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο σύνολο με αρώματα lime, λεμονόχορτου, ταγιού, brioche, μοσχοκάρυδου, πέτρας αλλά και λευκών λουλουδιών. Στο στόμα έχει βάθος φρούτου που εμφανίζεται πιο ώριμο και παίρνει την μορφή της μαρμελάδας, τα ορυκτά στοιχεία είναι πιο έντονα, η οξύτητα είναι κοφτερή ενώ η επίγευση είναι ιδιαίτερα μακρά.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί