Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 101

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Logos Chardonnay
    Logos Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    83%
    14,90 €
    Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του σε Bordeaux και Piemonte o Χρήστος Ζαφειράκης αναλαμβάνει το οικογενειακό οινοποιείο στον Τύρναβο με προσωπικό στίγμα την φινέτσα, την κομψότητα και εκφραστικότητα στα κρασιά του. Ακόμα και το συνήθως πληθωρικό Chardonnay ξαφνιάζει στην περίπτωση του Logos με την ορυκτότητα, την διαπεραστική οξύτητα, το δροσιστικό φρούτο και το μέτριο αλκοόλ του.
  2. ΑΝΑΞ
    ΑΝΑΞ 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    71%
    Το μεγάλο λευκό των Αμπελώνων Αντωνόπουλου και ένα από τα best-sellers της Ελληνικής αγοράς, είναι ένα εκλεκτό βαρελάτο λευκό κρασί με φανατικό κοινό και ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από Έλληνες και ξένους ειδήμονες του κρασιού . Προσφέρεται για πολλούς και νόστιμους γευστικούς συνδυασμούς.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. /
    Chateau Julia - Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ποιοτικό λευκό από Chardonnay. Όμορφα εξωτικά αρωματικά παιχνίδια στη μύτη πλαισιώνονται από το σώμα και την διάρκεια στο στόμα. Ένα κρασί για εκείνους που επιλέγουν λευκό κρασί ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι επιμένουν για κόκκινο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Αρμύρα
    Αρμύρα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    87%
    Νέος σχεδιασμός στην ετικέτα και ελαφρώς διαφοροποιημένο περιεχόμενο για ένα από τα πιο σταθερά σε ποιότητα Chardonnay του ελληνικού αμπελώνα. Ένα 5% Μαλαγουζιά έχει προστεθεί στο χαρμάνι αλλά το κρασί παραμένει ένα κλασικό Chardonnay με τροπικό χαρακτήρα και πλούσιο βουτυράτο σώμα που ισορροπεί λόγω της τονισμένης οξύτητας. Απολαύστε το δίπλα σε πιάτα που φέρουν την αρμύρα της θάλασσας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Domaine Vincent Dampt Chablis
    Domaine Vincent Dampt Chablis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Η οικογένεια Dampt έχει μακρά παράδοση στην παραγωγή κρασιών με τον Vincent να ξεκινάει να εκπαιδεύεται από τα 14 του χρόνια παρακολουθώντας μαθήματα στην σχολή της Beaune. To 2004 έχοντας αποκτήσει εμπειρία στο Jura, την Βουργουνδία και την Νέα Ζηλανδία ξεκινάει την δική του προσπάθεια, εκμεταλλευόμενος τα δικά του αμπέλια, η οποία μπορούμε να πούμε ότι είναι εντυπωσιακή! Το Chablis του εκφράζει πολύ καλά όλα τα χαρακτηριστικά αυτού του εκπληκτικού terroir.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  6. Ευχές... Ερατεινές
    Ευχές... Ερατεινές - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Ιδιαίτερο χαρμάνι Ασύρτικου, Μαλαγουζιάς και Chardonnay, σε μια από τις πλέον ισορροπημένες εκφράσεις βαρελιού που θα συναντήσετε σε Ελληνικό λευκό κρασί, αλλά και μια ετικέτα η οποία ‘απογειώνει’ αισθητικά με την καλαισθησία και τον μινιμαλισμό της. Οι ‘Ευχές’ είναι μια υψηλού επιπέδου προσέγγιση του σύγχρονου Ελληνικού κρασιού , από δύο ταλαντούχους οινοποιούς.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Γυμνή Βασίλισσα
    Γυμνή Βασίλισσα 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Κομψό ‘βαρελάτο’ λευκό κρασί, από Ασύρτικο και Chardonnay, δύο ποικιλίες που αποκτούν ιδιαίτερα σύνθετο χαρακτήρα από την οινοποίηση και παραμονή τους σε βαρέλια ακακίας. Το κρασί υπογράφουν δύο καταξιωμένοι οινολόγοι, ο Ανδρέας Πάντος και Παύλος Αργυρόπουλος, που δημιουργούν εξαιρετικά κρασιά στο Κολινδρό της Πιερίας, μία ανερχόμενη ’οινική’ περιοχή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Μαρμαριάς
    Μαρμαριάς 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Ποιοτική οινοποίηση Chardonnay περασμένου από δρύινο Γαλλικό βαρέλι. Χαρακτηρίζεται από όμορφα αρώματα λευκών φρούτων και ευχάριστη οξύτητα, ενώ η παραμονή στο βαρέλι χαρίζει σώμα, πικάντικες αρωματικές προεκτάσεις και παλαιωσιμότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Astala
    Astala 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    70%
    Ειδική Τιμή 12,58 € Κανονική τιμή 14,80 €
    Δροσερό, ευχάριστο και νόστιμο λευκό κρασί που αφοπλίζει από την πρώτη γουλιά. Το εξωστρεφές Μοσχοφίλερο συναντά τις δύο ποιο δημοφιλείς λευκές διεθνείς ποικιλίες, το Chardonnay και το Sauvignon Blanc σε ένα βιολογικό κρασί που σφύζει από επίμονα αρώματα, γεύσεις και ζωντάνια. Αξίζει μία θέση στο τραπέζι μας χειμώνα, καλοκαίρι!
  10. Sophia
    Sophia 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα, 13.4% alc.
    Το Οινοποιείο Ευφροσύνη ευφραίνει καρδιές με ένα εξαιρετικό λευκό που παντρεύει με απόλυτη επιτυχία το Βιδιανό με το Chardonnay. Οι ποικιλίες εκφράζονται τυπικά και συνυπάρχουν σε απόλυτη αρμονία ωριμάζοντας για 6 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό, πλούσιο λευκό με ευχάριστο αρωματικό χαρακτήρα και γεμάτη γεύση. Το κρασί πήρε το όνομά του από τη σοφία που χρειάζεται για την παραγωγή ενός ποιοτικού κρασιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Χρυσός Λέων - Chardonnay
    Χρυσός Λέων - Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 13,1% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Ένα όμορφο Βορειο-Ελλαδίτικο λευκό που χαρακτηρίζεται από πλούσια αρωματικότητα, σωστή δομή και πολύ καλή διάρκεια. Ο Λευκός Χρυσός Λέων είναι ένα κρασί που θα απολαύσουμε στο ποτήρι ή στο τραπέζι, και θα συνδυάσουμε με αντίστοιχα λεπτές και εκλεκτές γεύσεις.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Emphasis - Chardonnay
    Emphasis - Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Ένα βαρελάτο Chardonnay από συγκεκριμένο αμπελοτόπι του Κτήματος στη Δράμα. Είναι ισορροπημένο και ευχάριστο με μεγάλη διάρκεια, και πίνεται όμορφα στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Chardonnay Q
    Chardonnay Q 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.2% alc.
    Κορυφαίο Αργεντίνικο Chardonnay που κλείνει το μάτι στο προφίλ και στην φινέτσα των Βουργουνδέζικων Chardonnay. Επιλέγονται σταφύλια από τα καλύτερα σημεία της Mendoza σε υψόμετρο 1200-1400 μέτρων με αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό κρασί με ζωηρή οξύτητα και ωραία πράσινα φρούτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Πρόποδες
    Πρόποδες 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    83%
    Το χρώμα του είναι λαμπερό λεμονοπράσινο. Τα αρώματα του στην αρχή είναι δειλά, αφού όμως περάσουν λίγα λεπτά, ξεδιπλώνονται αρώματα εσπεριδοειδών, μήλων, ανανά, ξηρών καρπών, ορυκτών στοιχείων και βανίλιας. Στο στόμα είναι πληθωρικό αλλά και κομψό, με τέλεια ισορροπία οξύτητας και αλκοόλης, με γεύσεις πράσινων φρούτων να πολιορκούν των ουρανίσκο και μακρύ βουτυρένιο τελείωμα. Έχει την δομή για να εξελιχθεί για τουλάχιστον μία πενταετία ακόμα και να αποκτήσει πιο σύνθετο χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Chablis Grand Cru Bougros
    Chablis Grand Cru Bougros 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Grand Cru Chablis από αποκλειστικά ιδιοκτήτους αμπελώνες. Το Bougros είναι ένα από τα σχετικά μικρά Grand Cru, αλλά και το Domaine William Fevre έχει το καλύτερο κομμάτι αυτού, με έκθεση νότια και μεγάλη κλίση εδάφους. Τα βασικά γνωρίσματά του είναι η φρεσκάδα, η απαλότητα της δομής και ο διακριτικός αρωματικός χαρακτήρας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί