Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-70 από 70

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα Νόπερα Roya Μοσχάτο
    Κτήμα Νόπερα Roya Μοσχάτο 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Λευκό
    11,40 €
    Ένα εκλεκτό αυθεντικό ξηρό Μοσχάτο, από αμπέλια μέσης ηλικίας 30 ετών που βρίσκονται σε ορεινές πεζούλες με υψόμετρο από 300 έως 800 μέτρα. Το κρασί οινοποιείται σε μικρού όγκου ανοξείδωτες δεξαμενές, έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτος έλεγχος της διαφορετικότητας των διαφορετικών αμπελοτοπιών.
  2. /
    Soave Classico 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    95%
    10,50 €
    Γοητευτικά απλό, ένα κρασί με ήπιο αρωματικό χαρακτήρα το οποίο μπορείς να απολαύσεις γύρω από ένα τραπέζι με φίλους. Η λέξη Classico στην ετικέτα σημαίνει ότι τα σταφύλια προέρχονται από τους ιστορικούς-καλύτερους- αμπελώνες της περιοχής του και το όνομα του Zenato στην ετικέτα αποτελεί εγγύηση για καλή ποιότητα. Ένα τυπικό παράδειγμα του κλασικού στυλ των Ιταλικών λευκών κρασιών.
  3. Τρείς Ευχές Λευκό
    Τρείς Ευχές Λευκό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    10,70 €
    Το Ασύρτικο βάζει την δομή και την οξύτητα και το Chardonnay το πλούσιο και εξωτικό του χαρακτήρα, σε ένα εξαιρετικό λευκό κρασί από το κτήμα Βογιατζή. Άλλη μια δουλειά υψηλής αισθητικής από το κτήμα στο Βελβεντό Κοζάνης σε μια πρόταση που ξεχωρίζει για την ισορροπία και την κομψότητα της αρωματικής της έκφρασης.
  4. Μαντινεία Μποσινάκης
    Μαντινεία Μποσινάκης 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    80%
    10,90 €
    Το χρώμα του είναι λεμονί με έντονες ροζέ ανταύγειες. Στην μύτη κυριαρχούν τα λεμόνια, τα αχλάδια, το ροδάκινο, η μέντα και το τζίντζερ ενώ κάποιες ανθικές νύξεις που θυμίζουν ροδόνερο έρχονται να μας υπενθυμίσουν ότι απολαμβάνουμε Μοσχοφίλερο. Η γεύση του είναι ζωηρή και λεμονάτη, με έντονα τα φρουτώδη στοιχεία αλλά και κάποιες ορυκτές νότες να κάνουν την εμφάνιση τους. Είναι ένα κρασί που αξίζει να το απολαύσουμε αφού έχει ήδη δύο χρόνια στην πλάτη του!
  5. Samos Anthemis 0.5lt
    Samos Anthemis 0.5lt 2017
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Σάμου, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    11,40 €
    Εκλεκτό παλαιωμένο γλυκό κρασί από τη Σάμο. Πλούσιο και γεμάτο με ώριμα αρώματα ζαχαρωμένων φρούτων και μεγάλη διάρκεια, μας χαρίζει την πιο γλυκιά και αρωματική αίσθηση σε κάθε γουλιά.
  6. Blanc de Blancs
    Blanc de Blancs 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αθήρι, Ασύρτικο, Ροδίτης, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    11,80 €
    Οίνος λευκός από Ασύρτικο, Ροδίτη και Αθήρι. Με λαμπερό κρυστάλλινο χρώμα και φρουτώδες διαχρονικό στόμα, συνοδεύει σαλάτες εποχής και παραδοσιακούς μεζέδες, ενώ η θρυλική του πορεία στην ελληνική αγορά έφερε τη διεθνή ποιoτική του αναγνώριση. Πρόκειται για ένα κρασί που το εμπιστεύονται οι πάντες γιατί ξέρει να κρατά τις υποσχέσεις του, κλέβοντας αθόρυβα την γευστική παράσταση σε κάθε ελληνικό τραπέζι.
  7. Διαμαντάκος - Πρεκνάδι
    Διαμαντάκος - Πρεκνάδι 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Πρεκνάδι, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    10,70 €
    Στη σκιά του μοναδικού Ξινόμαυρου, μιας άκρως ενδιαφέρουσα λευκή ποικιλία από τη περιοχή της Νάουσας που πρόσφατα έχει κινήσει και πάλι την προσοχή των παραγωγών της περιοχής. Το Πρεκνάδι του Διαμαντάκου αναδεικνύει τον ευρύ αρωματικό χαρακτήρα της ποικιλίας και τη λιπαρή της διάσταση στο στόμα, βάζοντας μια επιπλέον παράμετρο στη μοναδική οινική παράδοση της Νάουσας.
  8. Belstar Prosecco Brut
    Belstar Prosecco Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Glera, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    11,10 €
    Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Prosecco που εισάγονται στην Ελληνική αγορά με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Τα αμπέλια, από το οποίο φτιάχνεται αυτό το ζωηρό και φρουτένιο αφρώδες κρασί, βρίσκονται στους απότομους λόφους ανάμεσα στο Valdobbiadene και το Conegliano, εκεί όπου συναντάμε τους καλύτερους αμπελώνες της διάσημης Ονομασίας Προέλευσης Prosecco D.O.C.
  9. Martini Prosecco
    Martini Prosecco
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Glera, Pinot Noir, Πιείτε το τώρα, 11,5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    10,20 €
    Ελαφρύ, ευχάριστο, φρουτώδες και ευκολόπιοτο Ιταλικό αφρώδες κρασί με την υπογραφή ενός μεγάλου οίκου, που αποτελεί το ιδανικό απεριτίφ για την πιο απλή μέχρι την πιο εκλεκτή περίσταση. Θα απογειώσει δροσερές σαλάτες και φρέσκα φρούτα!
  10. Οροπέδιο
    Οροπέδιο 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Ειδική Τιμή 10,20 € Κανονική τιμή 12,00 €
    Η οικογένεια Μπουτάρη ξέρει την Μαντινεία όσο κανένας άλλος. Mετά το πολυαγαπημένο κλασικό Μοσχοφίλερο που έκανε γνωστή την περιοχή και την ποικιλία, έρχεται η κορυφαία έκφραση του οινοποιείου. Ένα κρασί από ορεινούς αμπελώνες σε υψόμετρο 650 μέτρων με φινετσάτο άρωμα και γεύση που καθηλώνει.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί