Ροζέ Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 112

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Άκρες - Ροζέ
    Άκρες - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    Ζυμωμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Σύντομη προζυμωτική εκχύλιση, αναστολή της μηλογαλακτικής ζύμωσης, σύντομη ωρίμανση πάνω στις φίνες οινολάσπες. Ώριμα κεράσια, φραμπουάζ, γλυκά μπαχαρικά, ροδοπέταλα, γεμάτο και πολύπλοκο στόμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. La Vieille Ferme
    La Vieille Ferme 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13 alc.
    Ελκυστικό Γαλλικό ροζέ κρασί από τις ποικιλίες Cinsault, Grenache και Syrah, με πολύ φρεσκάδα, άφθονα λευκά και κόκκινα φρούτα και πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Ιδανικό σαν απεριτίφ αλλά και για να συνοδεύσει ζεστά και κρύα ορεκτικά αλλά και κυρίως πιάτα που βασίζονται στα θαλασσινά και τα λαχανικά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Κτήμα Γεροβασιλείου Ξινόμαυρο Ροζέ
    Κτήμα Γεροβασιλείου Ξινόμαυρο Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    17,20 €
    Το χρώμα του είναι πολύ απαλό ροζέ. Το άρωμα του είναι εξωστρεφές, με τα τροπικά φρούτα όπως το passion fruit και το mango να κοντράρουν στα ίσια τα κόκκινα φρούτα όπως τα κεράσια και τα cranberries, με κάποιες νύξεις γλυκών μπαχαρικών και λουλουδιών σε δεύτερο πλάνο. Στο στόμα είναι ζωηρό, με αισθητή οξύτητα και αρκετό σώμα και τον τροπικό χαρακτήρα των γεύσεων να εντυπωσιάζει και να αφήνει μία μακρά επίγευση.
  4. Μελιαστό
    Μελιαστό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Bual, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Κομψό ροζέ κρασί για όλες τις ώρες. Το χαρμάνι του κυριαρχείται από το μυρωδάτο Μοσχοφίλερο, ενώ μία μικρή ποσότητα Αγιωργίτικου του προσθέτει σε σώμα και πολυπλοκότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Domaine de I’Ile rose
    Domaine de I’Ile rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Noir, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Μοναδικό ροζέ κρασί από το μαγευτικό νησί Porquerolles στην Κυανή Ακτή μέσα στην ζώνη της Προβηγκίας με την υπογραφή του διάσημου οίκου Chanel. Φανταστική πολυπλοκότητα, ένταση φρούτου, δύναμη αλλά και δυνατότητα παλαίωσης σε από τα καλύτερα ροζέ κρασιά που έρχονται από την Νότια Γαλλία.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Το Μαύρο Πρόβατο - Ροζέ
    Το Μαύρο Πρόβατο - Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    Ευχάριστη πρόταση που παραπέμπει στα κρασιά της Προβηγκίας από Syrah και Grenache Rouge, δύο ποικιλίες που δίνουν εξωστρεφή και παιχνιδιάρικα ροζέ κρασιά. Το άρωμα του που πλημμυρίζεται από κόκκινα φρούτα και λουλούδια σε συνδυασμό με την φρεσκάδα το φέρνουν στο τραπέζι μας χειμώνα-καλοκαίρι συνοδεύοντας νόστιμα μεσογειακά πιάτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Miraval Rose Magnum
    Miraval Rose Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Rolle, Syrah, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    58,30 €
    Λαμπερό απαλό ροδαλό χρώμα με φωτεινές ανταύγειες. Έντονα αρώματα φρέσκων φρούτων και ανοιξιάτικων λουλουδιών. Οξύτητα απαλή και δροσιστική με ιδιαίτερη μακρά επίγευση, αφήνοντας μια υποψία αλμύρας. Ένα κομψό ισορροπημένο κρασί με εντυπωσιακή φρεσκάδα.
  8. Leda 'Truffle Hunter' Blush Rose
    Leda 'Truffle Hunter' Blush Rose
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Ροζέ, Brachetto, Moscato, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    93%
    Το χρώμα του είναι ανοιχτό τριανταφυλλί. Το άρωμα του είναι πολύ ευχάριστο με αρώματα φράουλας, βερίκοκου, μήλου σε φόντο λευκών λουλουδιών και μελιού. Στο στόμα τα σάκχαρα, η οξύτητα και οι φυσαλίδες δημιουργούν ένα ιντριγκαδόρικο σύνολο, το αλκοόλ είναι χαμηλό και η επίγευση του γλυκιά και φρουτένια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Gratien & Meyer Cuvee Flamme Rose
    Gratien & Meyer Cuvee Flamme Rose
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Ένα πολύ ωραίο και δροσερό ροζέ αφρώδες κρασί, το οποίο μετά από δυο χρόνια παλαίωσης στην φιάλη αποκτά πολύ ωραία μπισκοτένια στοιχεία όπως αυτά της Σαμπάνιας αλλά με τιμή που μας επιτρέπει να το κάνουμε καθημερινή συνήθεια. Ένα Crémant de Loire με πολύ κομψό άρωμα κόκκινων φρούτων και απολαυστική γεύση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Απλά - Ροζέ
    Απλά - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Λημνιώνα, Μαυρούδι, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    89%
    Αν και η μόδα προστάζει εξωστρεφή και παιχνιδιάρικα ροζέ κρασιά ο Νίκος Καρατζάς πάει κόντρα στο ρεύμα και δημιουργεί ένα ‘αντρικό’ ροζέ παντρεύοντας το Ξινόμαυρο τη Λημνιώνα και το Μαυρούδι. Αν δεν θεωρείτε τα ροζέ, ‘σοβαρά’ κρασιά ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε! Αν ψάχνετε ένα ‘ροζέ φαγητού’, που να μπορεί να τα βγάλει πέρα με τα περισσότερα πιάτα που θα βρεθούν στο τραπέζι, τότε το Απλά ροζέ είναι η επιλογή σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Άδολη Γης Ροζέ
    Άδολη Γης - Ροζέ 2023
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Το Cabernet Sauvignon συνδυάζεται με το Syrah σε ένα μοντέρνο και γεμάτο φρεσκάδα ημίξηρο ροζέ κρασί. Μια πολύ ωραία πρόταση ροζέ κρασιού για όσους αγαπούν την απαλή γλυκύτητα που θα απολαύσουμε σαν ένα δροσερό απεριτίφ, συνοδεύοντας ελαφριά γεύματα αλλά και πικάντικα φαγητά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Peplo Magnum
    Peplo Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Αγιωργίτικο, Μαυροφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    34,70 €
    Ένα από τα πιο ‘περίτεχνα’ ροζέ κρασιά όχι μόνο του Ελληνικού αλλά του παγκόσμιου αμπελώνα. 3 διαφορετικές ποικιλίες, 3 διαφορετικά είδη ‘δοχείων’ ζύμωσης και ωρίμασης. Το Αγιωργίτικο έχει ζυμώσει και ωριμάσει σε βαρέλια ακακίας, το Syrah σε ανοξείδωτες δεξαμενές και το Μαυροφίλερο έχει εκχυλιστεί με ολόκληρες τις φλούδες για 4 μήνες σε αμφορείς. Τα σταφύλια όλων των ποικιλιών προέρχονται από υψόμετρο άνω των 600 μέτρων. Πίσω από αυτό το κρασί ο σπουδαίος Γιώργος Σκούρας! Το αποτέλεσμα εξαιρετικό και πολύπλοκο!
  13. Fleur De Miraval Champagne Rose
    Fleur De Miraval Champagne Rose
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση
    446,40 €
    Μια ολοκαίνουργια ροζέ σαμπάνια απο το προσωπικό κτήμα στην Προβηγκία των Brand Pitt και Angelina Jolie. Ο Pitt και η οικογένεια Perrin συνεργάστηκαν για την παραγωγή της σαμπάνιας με το σπίτι Champagne Pierre Péters, το οποίο εδρεύει στο Le Mesnil-sur-Oger στη Côte des Blancs.
  14. Atlantis - Ροζέ
    Atlantis - Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ασύρτικο, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ένα ευχάριστο καθημερινό ροζέ από έναν εκ των κορυφαίων οινοποιείων της Σαντορίνης. Μία όμορφη πρόταση ποιοτικού κρασί που μας κάνει πρόθυμα συντροφιά σε κάθε στιγμή, φτιαγμένο από ένα πολύ σπάνιο συνδυασμό ποικιλιών, αυτόν του Ασύρτικου και της Μανδηλαριάς.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  15. Queen Demi-Sec
    Queen Demi-Sec 2022
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    77%
    Το εξωτικό Gewurtztraminer συναντά το πικάντικο Syrah και το αποτέλεσμα είναι ένα απολαυστικότατο ροζέ κρασί με απαλή γλυκύτητα που ταιριάζει με φαγητό και με φρούτα αλλά μπορεί να αποτελέσει και το ιδανικό απεριτίφ για την παραλία, το πάρτι ή ένα ρομαντικό βράδυ στο μπαλκόνι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί