Ροζέ Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 192

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Acquarella
    Acquarella 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Syrah, Ασύρτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Η συνεχής αναζήτηση αμπελώνων μεγάλου υψομέτρου, οδήγησε στο «πάντρεμα» τριών δημοφιλών ποικιλιών από δύο ιδιαίτερα ψυχρές ζώνες της Πελοποννήσου, της Μαντινείας και της Ορεινής Αιγιάλειας. Το Μοσχοφίλερο συναντά το Ασύρτικο και το Syrah και με την υπογραφή του Λεωνίδας Νασιάκου μεταμορφώνονται σε ένα ελκυστικό και φρουτώδες food friendly ροζέ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Τέχνη Αλυπίας - Ροζέ
    Τέχνη Αλυπίας - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Merlot, Nebbiolo, Sangiovese, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    84%
    Από εκείνα τα κρασιά που δικαιολογημένα δε βγάζουν μια ολόκληρη τη χρονιά λόγω ζήτησης, και παράγεται από έναν ιδιόρρυθμο συνδυασμό ποικιλιών που του χαρίζουν αρώματα κόκκινων φρούτων σε μια ώριμη-«γλυκιά» εκδοχή τους. Μια υποψία γλύκας στο στόμα σε συνδυασμό με δροσιστική οξύτητα και μακρά φρουτώδη επίγευση το κάνουν ακαταμάχητο μόνο του ή σε συνδυασμό με μια νόστιμη μακαρονάδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  3. /
    BiancoNero Sparkling - Ροζέ
     
    Ημίξηρος, Αφρώδης, Ροζέ, Μοσχάτο Αμβούργου, Πιείτε το τώρα, 7.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Το ροζέ (ή ροζ!) αφρώδες κρασί της γκάμας, από σταφύλια της ποικιλίας Μοσχάτο Αμβούργου, χαρακτηρίζεται από φρουτώδη αρώματα φράουλας, βατόμουρου και κερασιού που συνδυάζονται με νότες βιολέτας και βανίλιας.Ευχάριστο και παιχνιδιάρικο καταναλώνεται μόνο του ως απεριτίφ, με φρούτα και σοκολατένια γλυκά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Lush Blush
    Lush Blush 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Vermentino, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.

    Μοναδικό ροζέ κρασί από την Côtes de Provence που σε ταξιδεύει στα μαγικά τοπία της Πραβηγκίας με κάθε γουλιά. Το Lush Blush είναι ένα ροζέ με ελαφριά και αναζωογονητική αίσθηση. Κομψό και πολυτελές, με καλή ένταση φρούτου και ισορροπία, ιδανικό ως απεριτίφ και πλάι σε μεσογειακά πιάτα.

    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Τομή Ροζέ
    Τομή Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Ο Γιάννης Τρουπής και η ομάδα του μας δίνει, ίσως, το καλύτερο ροζέ κρασί από 100% Μοσχοφίλερο. Μια άκρως γοητευτική εκδοχή αυτής της ερυθρωπής ποικιλίας, με αναπάντεχα γεμάτο σώμα και τριανταφυλλένιο προφίλ, που θα μας κάνει να θέλουμε κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. IÓ Rosé
    IÓ Rosé 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Λημνιώνα, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Ελαφρύ και δροσιστικό ροζέ κρασί με φρέσκα αρώματα φρούτων και λουλουδιών ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου και όλες τις ώρες της ημέρας. Το Ξινόμαυρο, η Λημνιώνα και το Syrah συνδυάζονται πολύ όμορφα οδηγώντας σε ευχάριστα αρώματα και απολαυστική γεύση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Dune
    Dune 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα
    Το λευκό Ασύρτικο συναντάει το ερυθρό Syrah σε ένα πρωτότυπο ροζέ blend με πολύ φρεσκάδα, νεύρο και άφθονα αρώματα και γεύσεις σκούρων φρούτων. Ένα κρασί που συνοδεύει ευχάριστα ευρεία γκάμα φαγητών από πολλές κουζίνες του κόσμου ενώ πίνεται ιδανικά και σαν απεριτίφ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Μυλωνάς  Μαλαγουζιά - Μανδηλαριά
    Μυλωνάς Μαλαγουζιά - Μανδηλαριά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μαλαγουζιά, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    77%
    Ο μοναδικός συνδυασμός, της λευκής Μαλαγουζιάς με την ερυθρή Μανδηλαριά βρίσκεται πίσω από ένα από τα πιο σαγηνευτικά ροζέ κρασιά του Ελληνικού αμπελώνα. Ένα κρασί που συνδυάζει τα αρώματα των λευκών και των σκούρων φρούτων, με την χαρακτηριστική φρεσκάδα και τα πικάντικα στοιχεία πολύ όμορφα. Ο Σταμάτης Μυλωνάς είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους οινοποιούς και το κρασί αυτό το αποδεικνύει περίτρανα!
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  9. Πάνθηρ Ροζέ
    Πάνθηρ Ροζέ 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Λημνιώνα, Μαυρούδι, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Τρείς γηγενείς ποικιλίες το Αγιωργίτικο, η Λημνιώνα και το Μαυρούδι φοράνε την εξωστρεφή τους φορεσιά και μας χαρίζουν ένα λιγουρευτικό ροζέ κρασί με πολύ ωραία αρώματα φρούτων και λουλουδιών και δροσιστική γεύση. Ένα κρασί που μπορεί να σταθεί με την ίδια ευκολία στο καθημερινό αλλά και σε ένα γιορτινό τραπέζι. Είναι πολύ ευχάριστο και σαν απεριτίφ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Τρεις Μάγισσες
    Τρεις Μάγισσες 2023
     
    Ημίγλυκος, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    87%
    Το απόλυτο ‘χαλαρό’ κρασί! Ο Χρήστος Μπαραφάκας, ενώνει το Αγιωργίτικο, το Μοσχοφίλερο και το Syrah σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό που θα αγαπηθεί από το γυναικείο φύλο και όχι μόνο. Ένα από τα καλύτερα ημίγλυκα ροζέ κρασιά, που θα αλλάξει γνώμη σε όσους βλέπουν με δυσπιστία αυτό το στιλ κρασιών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. L’ Esprit du Lac
    L’ Esprit du Lac 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Γνωρίζουμε ότι Ξινόμαυρο στο Αμύνταιο μπορεί να δώσει αναζωογονητικά και πολύ ευχάριστα ροζέ κρασιά, πόσο μάλλον όταν φέρει την υπογραφή του Κτήματος Κυρ Γιάννη. Εδώ έχουμε το δεύτερο ήρεμο και ξηρό ροζέ κρασί από το Κτήμα, όπου επιλέγονται εξαιρετικής ποιότητας σταφύλια από παλαιούς αμπελώνες σε υψόμετρο 600 μέτρων για την παραγωγή του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Lenga Pink
    Lenga Pink 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Gewurztraminer, Μαυροκουντούρα, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Με απαλό σομόν χρώμα, ευωδιαστή κομψή μύτη από αρώματα ροζ τριαντάφυλλου, λουκουμιού, γλυκού σταφυλιού και νότες εσπεριδοειδών στο φόντο του, ενώ το στόμα είναι ξηρό με ανεπαίσθητη υπόνοια γλυκύτητας και πικάντικο χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. /
    Ροζ Βότσαλο 2022
     
    Ημίγλυκος, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Ξεμυαλιστικό ημίγλυκο ροζέ κρασί από Grenache Rouge, με ευχάριστα αρώματα φρούτων και λουλουδιών που θα συνεπάρει το οινόφιλο κοινό όλων των ηλικιών και ειδικά όσους τους αρέσει η γλυκύτητα στο ποτήρι τους. Είναι η κατάλληλη επιλογή για το πάρτυ, για την παραλία, για το μπαλκόνι, για τα φρούτα, για τα γλυκά, για τα τυριά αλλά και για τα πικάντικα αλμυρά φαγητά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Ακακίες Sparkling
    Ακακίες Sparkling 2023
     
    Ημίξηρος, Αφρώδης, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 11,5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ακόμα μία εξαιρετική ‘ερμηνεία’ του Ξινόμαυρου από το σπουδαίο οινοποιείο του Κυρ-Γιάννη που αναδεικνύει όλα τα διαφορετικά ‘πρόσωπα’ της πολυδυναμικής ποικιλίας. Παιχνιδιάρικο, ζωηρό, με ‘εορταστική’ διάθεση ροζέ αφρώδες κρασί και πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Κερασένιο χρώμα, επίμονες φυσαλίδες, χαρακτήρας κόκκινων φρούτων, φρεσκάδα και off dry χαρακτήρας που σίγουρα θα σας αποπλανήσουν.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Cuvee Rose Brut
    Cuvee Rose Brut 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Λημνιώνα, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Ελαφρύ ροζέ χρώμα και μεσαίας αρωματικής έντασης μύτη, στην οποία συνδυάζεται το κόκκινο φρούτο του Ξινόμαυρου με αρώματα τοστ και μπριός, απόρροια της παραμονής του κρασιού με τις οινολάσπες στη φιάλη για μερικούς μήνες. Ζωηρό το στόμα, χωρίς τη νευρικότητα του λευκού brut Karanika, αλλά με την οξύτητα να ισορροπεί θαυμάσια το dosage(το μίγμα που προσδίδει τη τελική γλυκύτητα στα αφρώδη κατά τη παραδοσιακή μέθοδο)... Ο αφρισμός παρατεταμένος σε διάρκεια και κρεμώδης ενισχύει τη ποιοτική αίσθηση που δίνει το κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί