Η διασημη Wine List του Monvinic με Ελληνικά κρασιά από το House of Wine Οι οινόφιλοι όλου του κόσμου γνωρίζουν το Monvinic: To εκπληκτικό wine bar/restaurant της Βαρκελώνης, που δικαιολογεί από μόνο του μιά επίσκεψη στην ισπανική πόλη!.

Πρόκειται για δημιούργημα του Sergi Ferrer-Salat, επιχειρηματία με πάθος για το κρασί και συν-ιδιοκτήτη του εξαιρετικού οινοποιείου Ferrer-Bobet στο Priorat. Είναι ένας απίστευτος χώρος, με σύγχρονη αισθητική και απαράμιλλο design, που προσφέρει στον οινόφιλο μοναδικές ευκαιρίες να απολαύσει μοναδικές γεύσεις από την ευρύτερη περιοχή, σε συνδυασμό με κρασιά από μια απίστευτη λίστα.

Μερικά χαρακτηριστικά του θα σας δώσουν να καταλάβετε γιατί το Monvinic έχει την φήμη ενός από τα καλύτερα wine bar/εστιατόρια του κόσμου: Ο κατάλογος του φαγητού προβάλλεται με προβολέα στον τοίχο του καταστήματος. Τα τραπέζια είναι μεγάλα και μακρόστενα, ενώ διαθέτουν ενσωματωμένες ψυχόμενες θήκες στη μέση για να διατηρείται το νερό και το λευκό κρασί στη σωστή θερμοκρασία, καθώς και ειδικό λαμπάκι ενσωματωμένο μπροστά σε κάθε πελάτη, που του επιτρέπει να επιθεωρεί το χρώμα και