Από τη Χ. Κυριακοπούλου 



Θυμάμαι την πρώτη φορά που δοκίμασα την Septem Sunday’s Golden ale ότι ήταν περίπου η ίδια περίοδος. Μόλις δηλαδή είχα επιστρέψει από τις διακοπές μου και  νοσταλγούσα τα καλοκαιρινά αρώματα και γεύσεις, την φρεσκάδα των φρούτων και το αεράκι από τις αμμουδερές παραλίες. Εκεί στα τέλη Αυγούστου στην Αθήνα μετά από την δουλειά σε ένα μαγαζί στην Καισαριανή με Γερμανική κουζίνα ο ιδιοκτήτης μου πρότεινε την πρωτοεμφανιζόμενη τότε ελληνική μπύρα από την Χαλκίδα. Μόλις γέμισα το ποτήρι μου, δοκίμασα τις πρώτες γουλιές και  άφησα τον ουρανίσκο να επεξεργαστεί την αφρώδη μπύρα. Αμέσως παρασύρθηκα και η αρχική διάθεση για κριτική έγινε αυτόματα ελεύθερη απόλαυση. Αρώματ