Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-55 από 55

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Pilsner Urquell 0.33lt
    Pilsner Urquell 0.33lt
     
    Ξανθό, 4.4% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    2,00 €
    Η αυθεντική Pilsner από την πηγή (όπως μεταφράζεται και το όνομα της). Είναι σίγουρα αναζωογονητική και φρεσκάρει τον ουρανίσκο δεν είναι όμως μόνο αυτό. Έχει πολλές αρετές στη μύτη και μια αξιοζήλευτη αρμονία ανάμεσα στο λυκίσκο, τη βύνη και τις νύξεις δημητριακών, σταφίδας, κόλιανδρου και βοτάνων που εμφανίζονται. Το στόμα είναι σπιρτόζικο με λεπτό σώμα και παιχνιδιάρικη πικρή επίγευση.
  2. Νεμέα Επιλεγμένoς
    Νεμέα Επιλεγμένoς 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    24,60 €
    Εκλεκτή ετικέτα Νεμέα ΠΟΠ από ένα οινοποιείο με ιστορία και πλείστες διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ένα κομψό ερυθρό κρασί που αναδεικνύει την κοσμοπολίτικη πλευρά του Αγιωργίτικου, με πεντακάθαρα τυπικά αρώματα, ισορροπημένη οξύτητα και βελούδινες τανίνες.
  3. Χατζηβαρύτη - Γουμένισσα
    Χατζηβαρύτη - Γουμένισσα 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Νεγκόσκα, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    18,60 €
    Ένα γεμάτο, πλούσιο κρασί με έντονο κόκκινο χρώμα, με ελαφρά κεραμιδί ανταύγειες. Τανικό, αρωματικό με μακρύ τελείωμα στο στόμα. Έχει άρωμα στο οποίο κυριαρχούν φρούτα όπως το βατόμουρο και το κεράσι, που συμπληρώνονται με αρώματα μπαχαρικών, ντομάτας, ελιάς και βανίλιας.
  4. Ράμνιστα Le Bicentenaire
    Ράμνιστα Le Bicentenaire 2011
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    156,20 €
    Μια συλλεκτική έκδοση της Ράμνιστας με 3 φιάλες σοδειάς 2011 σε ξύλινη κασετίνα. Η επετειακή έκδοση της Ράμνιστας, κυκλοφορεί σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό και είναι αφιερωμένη στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Μια premium συσκευασία που θα αποτελούσε το ιδανικό δώρο για το οινόφιλο κοινό!
  5. Ηγεμών Magnum (1.5lt)
    Ηγεμών Magnum (1.5lt) 2005
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    86,80 €
    Μεγαλοπρεπής προσέγγιση στο ερυθρό κρασί της Νεμέας από ένα σχετικά νέο κτήμα της περιοχής. Η προσεκτική οινοποίηση και η μακρά παλαίωση έχουν ως αποτέλεσμα ένα κρασί γεμάτο, πληθωρικό και πολυδιάστατο, το οποίο ωστόσο επιδεικνύει έναν ιδιαίτερα φιλικό χαρακτήρα που το καθιστά εξαιρετικό συνοδό για τα εδέσματα ενός πλούσιου χειμωνιάτικου τραπεζιού.
  6. Φτελιά
    Φτελιά 2008
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Grenache Rouge, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    19,10 €
    Ποιοτικό Ελληνικό ερυθρό κρασί με βαθύ κόκκινο χρώμα. Πλούσιο κρασί που απελευθερώνει αρώματα κόκκινων φρούτων, σοκολάτας, μπαχαρικών και βανίλιας. Λόγω παλαίωσης σε βαρέλι αλλά και στη φιάλη έχει καλοδουλεμένες τανίνες και επίγευση που διαρκεί.
  7. Νόημα
    Νόημα 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    78,30 €
    Η ναυαρχίδα του Κτήματος Παλυβού, συνδυάζει Αγιωργίτικο, Cabernet Sauvignon και Syrah, ενώ τα σταφύλια έχουν καλλιεργηθεί με βάση τις αρχές τις βιοδυναμικής καλλιέργειας. Ώριμο, πλούσιο, γεμάτο και με στιβαρές τανίνες, ένα μυώδες κρασί, το οποίο καταφέρνει ωστόσο και διατηρεί μία αξιοθαύμαστη ισορροπία. Κατευθείαν στην Champions league του Ελληνικού κρασιού…
  8. Abyss
    Abyss 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Σύνθετο βαρελάτο Ασύρτικο από αμπελώνες σε υψηλό υψόμετρο στην Αργολίδα! Μία έκφραση του Ασύρτικου που εστιάζει στον πλούτο, την ένταση και την διάρκεια καθώς έχει ωριμάσει σε δρύινα γαλλικά και αμερικάνικα βαρέλια για 8 μήνες. Ένα γαστρονομικό κρασί που έχει την δομή να απογειώσει πολλά λιπαρά και πληθωρικά πιάτα, είτε βασίζονται στο ψάρι είτε στο κρέας.
  9. Ράμνιστα Double Magnum
    Ράμνιστα Double Magnum 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    94,20 €
    Η Ράμνιστα είναι η αδυναμία των φανατικών του Ξινόμαυρου της Νάουσας. Γεμάτο, πολύπλοκο, τανικό, είναι ένα δυνατό κρασί που απαιτεί σεβασμό και συνοδεύει… μεγάλες κρεατοφαγικές εξορμήσεις!
  10. Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve Magnum
    Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve Magnum 2014
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    55,80 €
    Η Σεμέλη είναι ένα από τα πιο ιστορικά οινοποιεία της Νεμέας και το Grande Reserve είναι το κορυφαίο Αγιωργίτικο της. Παράγεται από τα ιδιόκτητα αμπέλια στο Κούτσι σε υψόμετρο 650, παλαιώνει για 18 μήνες σε καινούρια δρύινα βαρέλια και ωριμάζει για τουλάχιστον 24 μήνες στην φιάλη. Μία σπουδαία Νεμέα παλαίωσης που συνδυάζει πολύ όμορφα τα ώριμα στοιχεία με την φρεσκάδα του φρούτου. Η magnum φιάλη το βοηθά να εξελιχθεί πιο αργά στον χρόνο, αποκτώντας ιδαίτερα σύνθετο χαρακτήρα.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις