Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 47

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Μελισσόπετρα
    Μελισσόπετρα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Μια φινετσάτη καλλονή από την Αλσατία εγκαταστάθηκε στην καταπράσινη ορεινή Αρκαδία. Ένα κομψό λευκό κρασί με πανέμορφα αρώματα τριαντάφυλλου και περγαμόντου, εξωτικό προφίλ και όμορφη οξύτητα. Όσοι αγαπούν τα αρωματικά κρασιά θα λατρέψουν τη Μελισσόπετρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Μεθυμναίος Ερυθρός
    Μεθυμναίος Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Χιδηριώτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Ο Γιάννης Λάμπρου που βρίσκεται πίσω από τον Μεθυμναίο Οίνο, είναι ο μόνος παραγωγός που οινοποιεί το σπάνιο Χυδηριώτικο δημιουργώντας κρασιά σε τρία διαφορετικά χρώματα. Εδώ έχουμε το ερυθρό κρασί, που παράγεται με την κλασική ερυθρή οινοποίηση, από σταφύλια που καλλιεργούνται βιολογικά στα ηφαιστειογενή εδάφη της Λέσβου. Δώστε του χρόνο στο ποτήρι για να ανοίξει αρωματικά και να ξεδιπλώσει την ξεχωριστή του προσωπικότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Vientzi Single Vineyard
    Vientzi Single Vineyard 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    40%
    Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Σαββατιανό συγκαταλέγεται πια στις σπουδαιότερες γηγενείς ποικιλίες. Δεν υπάρχει επίσης αμφιβολία ότι ένας από τους παραγωγούς που του αποδίδεται σε σημαντικό βαθμό η αναγέννηση της, είναι ο Βασίλης Παπαγιάννακος. Αυτό εδώ το single vineyard (Vientzi) Σαββατιανό από παλαιά αμπέλια και χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις, με τα ορυκτά στοιχεία, την πολυπλοκότητα, την αισθητή οξύτητα και την δυνατότητα παλαίωσης είναι ίσως το κορυφαίο δείγμα της ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Άσπρος Λαγός Cabernet
    Άσπρος Λαγός Cabernet 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Όμορφο τανικό, πληθωρικό μονοποικιλιακό κρασί που διακρίνεται για το σκούρο πορφυρό χρώμα του και τα πλούσια αρώματα μαύρων φρούτων, μπαχαρικών, με ιδιαίτερες νότες πιπεριού. Πλούσια γεύση, με διακριτό το αλκοόλ αλλά και με ωραίες, έντονες τανίνες που καταλήγει σε μακρά, ευχάριστη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  5. Nouvelle Εpoque - Βοστιλίδι
    Nouvelle Εpoque - Βοστιλίδι 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βοστιλίδι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    To σπάνιο Βοστυλίδι που προέρχεται από τα νησιά του Ιονίου σε μία πολύ ωραία έκφραση από την Κεφαλονιά και από έναν Ελληνικό Συνεταιρισμό που κάνει εξαιρετική δουλειά. 50% του κρασιού ωριμάζει για 12 μήνες δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο στην δεξαμενή, με το τελικό χαρμάνι να αποκτά ώριμο φρουτώδη χαρακτήρα αγκαλιασμένο πολύ όμορφα από τα στοιχεία της δρυός. Είναι ένα κρασί που μπορεί να μας ταξιδέψει και να διευρύνει τους γευστικούς μας ορίζοντες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. San Gerasimo
    San Gerasimo 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρομπόλα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ο συνεταιρισμός Ορεάλιος Γη στην Κεφαλλονιά συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους της Ελλάδας, με την παραγωγή εξαιρετικών κρασιών που αποτυπώνουν τα χαρακτηριστικά του ανερχόμενου terroir του νησιού! Το San Gerasimo, που παράγεται από ορεινούς αμπελώνες, είναι μία πολύ καλή επιλογή για να γνωρίσει κάποιος τα χαρίσματα αλλά και τις δυνατότητες της Ρομπόλας, μιας ποικιλία που ξεχωρίσει για την ζωντάνια της, το λεμονάτο προφίλ αλλά και την δυνατότητα να εξελίσσεται για μερικά χρόνια στην φιάλη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Pinot Noir Παπαιωάννου
    Παπαϊωάννου - Pinot Noir 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ελαφρύ και πικάντικο, το Pinot Noir Παπαϊωάννου είναι ένα εύκολο και ιδιαίτερα ευχάριστο ερυθρό κρασί. Αν ψάχνετε ένα κρασί για μία έκτακτη μάζωξη στο σπίτι με φίλους και μεζέδες, εμπιστευθείτε το άφοβα!
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  8. Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Syrah
    Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Syrah 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    60%
    Υπέροχο Syrah, από τους επιβλητικούς αμπελώνες του Μεγάλου Σπηλαίου στην Αιγιαλεία. Το υψηλό υψόμετρο ευνοεί την ποικιλία και την προικίζει με χαρακτηριστικά που μας παραπέμπουν στον βόρειο Ροδανό, όπως τα πικάντικα και τα ανθικά στοιχεία, ενώ η ωρίμαση για περίπου δύο χρόνια σε αμερικάνικα και γαλλικά βαρέλια και άλλα δύο χρόνια στην φιάλη συμβάλει στην δημιουργία ενός ιδιαίτερα σύνθετου κρασιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Εκατό
    Εκατό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Θαυμάσια και πολύ ιδιαίτερη έκφραση του Μοσχοφίλερου που ανεβάζει την ποικιλία πολλά επίπεδα. 100 είναι οι ημέρες είναι αφήνονται τα στέμφυλα να έρθουν σε επαφή με το μούστο, δίνοντας ένα σχεδόν κόκκινο κρασί με έντονα αρώματα ροδοπέταλων και μαρμελάδας και απαλές τανίνες. Η πολύπλοκη δομή του το καθιστά ιδανικό για να συνοδεύσει και πιάτα που παραδοσιακά ταιριάζουν με ερυθρά κρασιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Chardonnay Barrel Fermented Κοκοτού
    Chardonnay Barrel Fermented Κοκοτού 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Καθαρό, μέτριας έντασης λεμονί χρώμα με χρυσές ανταύγειες. ‘Μύτη’ έντονη με το τροπικό φρούτο να συνυπάρχει αρμονικά με τα αρώματα της δρυός που θυμίζουν βανίλια και νύξεις ξηρών καρπών. Πληθωρικό στόμα με δροσιστική οξύτητα, βουτυράτο-λιπαρό χαρακτήρα και ώριμο φρούτο, με την επίγευση να είναι μακρά σε διάρκεια και ξηροκαρπάτη. Έτοιμο προς κατανάλωση με δυνατότητες παλαίωσης για τρία-τέσσερα χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Άδολη Γης Ορεινή Λευκός
    Άδολη Γης Ορεινή Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Λαγόρθι, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Το Ελληνικό best-seller που τραβιέται πολύ. Δροσερό και ευχάριστο λευκό που πίνεται φανατικά σε σπίτια και εστιατόρια. Μία κομψή παρουσία στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Viognier Παλυβού
    Viognier Παλυβού 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Χαϊδεύοντας ουσιαστικά με το βαρέλι το κρασί, ο Γιώργος Παλυβός δίνει μια απόλυτα seductive έκφραση του Viognier εκφράζοντας όλα εκείνα τα υπέροχα πυρηνόκαρπα φρούτα και άνθη που χαρίζει η ποικιλία και «ζαλίζουν» με το άρωμα τους. Η αποπλάνηση συνεχίζεται και στο στόμα, το οποίο με κρεμώδη υφή, λιπαρότητα και στρογγυλάδα θυμίζει γιατί το Viognier είναι πραγματικά «σέξι».
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. /
    Chateau Julia - Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ποιοτικό λευκό από Chardonnay. Όμορφα εξωτικά αρωματικά παιχνίδια στη μύτη πλαισιώνονται από το σώμα και την διάρκεια στο στόμα. Ένα κρασί για εκείνους που επιλέγουν λευκό κρασί ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι επιμένουν για κόκκινο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Oenops Vidiano
    Oenops Vidiano 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    70%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    H ‘χάρη’ του Νίκου Καρατζά έφτασε μέχρι την Κρήτη! Εκεί, στην περιοχή του Ηρακλείου διαλέγει Βιδιανό από ορεινά αμπελοτόπια, τα οινοποιεί με μαεστρία σε τρία διαφορετικά είδη ‘δοχείων’, αμφορέα, inox δεξαμενές και καινούρια βαρέλια, ενώ δεν χρησιμοποιεί ζύμες εμπορίου. Πρόκειται για ένα φινετσάτο Βιδιανό, με ωραίο φρούτο και αρκετά ορυκτό χαρακτήρα που εκφράζει όμορφα την γοητεία της ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Άδολη Γης Ροζέ
    Άδολη Γης - Ροζέ 2023
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Το Cabernet Sauvignon συνδυάζεται με το Syrah σε ένα μοντέρνο και γεμάτο φρεσκάδα ημίξηρο ροζέ κρασί. Μια πολύ ωραία πρόταση ροζέ κρασιού για όσους αγαπούν την απαλή γλυκύτητα που θα απολαύσουμε σαν ένα δροσερό απεριτίφ, συνοδεύοντας ελαφριά γεύματα αλλά και πικάντικα φαγητά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις