Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-37 από 37

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Βιδιανό "Ιππόδρομος"
    Βιδιανό "Ιππόδρομος" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Αχυρόλευκο χρώμα, αρώματα ανανά και νότες πεπονιού, εσπεριδοειδών αλλά και μπαχαρικών, στόμα γεμάτο, ζωηρό και πικάντικο που καταλήγει σε μακρά και ισορροπημένη επίγευση, είναι ένα κρασί που εκμεταλλεύεται άριστα και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της πολύ ενδιαφέρουσας κρητικής ποικιλίας Βιδιανό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Κλέφτες Σαββατιανό
    Κλέφτες Σαββατιανό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    55%
    12,30 €
    Οι ‘κλέφτες’ είναι ένα από τα πρώτα κρασιά που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα χωρίς θειώδες, ήδη από το 2009, πολύ πριν αρχίσει η κουβέντα για τα φυσικά κρασιά στην χώρα μας. Παραμένει ένας από τους πιο αξιόλογους εκπροσώπους αυτού του στιλ κρασιού, με ζωηρό φρούτο και ορυκτά στοιχεία, αλλά και αποδεδειγμένη δυνατότητα εξέλιξης στον χρόνο. Το Σαββατιανό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι σπουδαία ποικιλία, ακόμα και μέσα από αυτόν τον απαιτητικό και ριψοκίνδυνο τρόπο οινοποίησης.
  3. Ένστικτο Λευκός
    Ένστικτο Λευκός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    78%
    20,00 €
    Eξαιρετικό Βιδιανό από τις Δαφνές Κρήτης καλλιεργούμενο με βιοδυναμικές πρακτικές. Στο οινοποιείο, η διαχείριση της πρώτης ύλης σε όλα τα στάδια μέχρι την εμφιάλωση είναι ήπια και με σεβασμό στα χαρακτηριστικά του σταφυλιού της κάθε χρονιάς. Ζυμώνει 9 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 225lt και 500lt ενώ ολοκληρώνει την ωρίμαση με 3 μήνες στην "ψημένη γη" του αμφορέα.
  4. Domaine Costa Lazaridi Semillon
    Domaine Costa Lazaridi Semillon 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Semillon, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    18,60 €
    Βαρελάτο λευκό που κτίζει πάνω στο ιδιαίτερο Semillon για να δώσει ένα κρασί για πολύ εκλεκτικούς ουρανίσκους. Ζεστά αρώματα που παραπέμπουν σε μέλι, καβουρντισμένους ξηρούς καρπούς και βανίλια, υποστηρίζονται από δροσιστική οξύτητα και ισορροπημένη δομή στο στόμα.
  5. Dafnios Λευκός 4 σοδειές - Κασετίνα
    Dafnios Λευκός 4 σοδειές - Κασετίνα (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, 13,5% alc.
    62,00 €
    Ο Νικός Δουλουφάκης, μέσα από τον λευκός Δάφνιο, ένα από τα πιο value for money κρασιά του Ελληνικού αμπελώνα, ήταν αυτός που απέδειξε ότι η ποικιλία Βιδιανό μπορεί να παλαιώσει και να εξελιχθεί πολύ όμορφα στον χρόνο. Εδώ έχουμε μία κάθετη 4 χρονιών του κρασιού σε όμορφη κασετίνα που αποτελεί ιδανικό δώρο για όποιον θέλει να εξερευνήσει τις δυνατότητες της πιο δημοφιλούς πια, κρητικής ποικιλίας.
  6. Abyss
    Abyss 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Σύνθετο βαρελάτο Ασύρτικο από αμπελώνες σε υψηλό υψόμετρο στην Αργολίδα! Μία έκφραση του Ασύρτικου που εστιάζει στον πλούτο, την ένταση και την διάρκεια καθώς έχει ωριμάσει σε δρύινα γαλλικά και αμερικάνικα βαρέλια για 8 μήνες. Ένα γαστρονομικό κρασί που έχει την δομή να απογειώσει πολλά λιπαρά και πληθωρικά πιάτα, είτε βασίζονται στο ψάρι είτε στο κρέας.
  7. Stella Chardonnay
    Stella Chardonnay 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    54,20 €
    Αναμένεται τον Μάϊο.
    Το Chardonnay, η διεθνής ποικιλία που έχει χαρακτηρίσει το Κτήμα Κατσαρού μεταμορφώνεται στα χέρια του Ευριπίδη Κατσαρού σε ένα premium λευκό που κοιτά στα μάτια μεγάλες Βουργουνδίες. Εντυπωσιακά αρώματα γκρέιπφρουτ, ροδάκινου, γιασεμιού, φουντουκιού, βανίλιας και κηρήθρας. Απολαυστικό, ισορροπημένο με υπέροχα έντονη οξύτητα, εντυπωσιακό τελείωμα και εξαιρετικό δυναμικό παλαίωσης.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις