Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 55

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Cuvee Evdemon
    Cuvee Evdemon 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    50%
    52,10 €
    Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες.
    Μέγιστος αριθμός φιαλών ανα παραγγελία: 3
    Σπάνιο κρασί από το Κτήμα Αργυρού που παράγεται από αυστηρά επιλεγμένους αμπελώνες Ασύρτικου ηλικίας άνω των 150 ετών καλλιεργούμενοι στην περιοχή του Πύργου σύμφωνα με τις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας. Οι ελάχιστες φιάλες ‘κυκλοφορούν’ έχοντας ωριμάσει για μερικά χρόνια στο οινοποιείο. Το 25% του κρασιού ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο ποσοστό για τουλάχιστον 30 μήνες πάνω στις οινολάσπες του. Ένα κρασί με εξαιρετική δομή και τεράστια δυνατότητα εξέλιξης που αναμένεται να επαναπροσδιορίσει το Ασύρτικο της Σαντορίνης.
  2. Kokotos Estate
    Kokotos Estate 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Το Kokotos Estate αποτελεί την εξέλιξη μιας ιστορικής ετικέτας για τον Αττικό αμπελώνα και η δυναμική επιστροφή του Γιώργου Κοκοτού στην Ελληνική οινική σκηνή, μας υπενθυμίζει πόσο όμορφα το Cabernet Sauvignon προσαρμόστηκε στη περιοχή της Σταμάτας, δίνοντας ένα κρασί με ένταση αρωμάτων, στιβαρό χαρακτήρα και αν κρίνουμε από τον προκάτοχο του, αντοχή στο χρόνο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Σύνορο
    Σύνορο 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Merlot, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Ένα κόκκινο κρασί για ιδιαίτερες στιγμές και εκλεκτές γαστρονομικές περιστάσεις. Βελούδινο και ευγενές, αλλά και δυνατό και γεμάτο ταυτόχρονα, το Σύνορο απευθύνεται σε φίλους του κρασιού με γνώση, αισθητική και άποψη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Ένστικτο Λευκός
    Ένστικτο Λευκός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    78%
    20,00 €
    Eξαιρετικό Βιδιανό από τις Δαφνές Κρήτης καλλιεργούμενο με βιοδυναμικές πρακτικές. Στο οινοποιείο, η διαχείριση της πρώτης ύλης σε όλα τα στάδια μέχρι την εμφιάλωση είναι ήπια και με σεβασμό στα χαρακτηριστικά του σταφυλιού της κάθε χρονιάς. Ζυμώνει 9 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 225lt και 500lt ενώ ολοκληρώνει την ωρίμαση με 3 μήνες στην "ψημένη γη" του αμφορέα.
  5. Grande Cuvee Nemea
    Grande Cuvee Nemea 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    68%
    Καλοδουλεμένη Νεμέα με διεθνές προφίλ. Τα όμορφα τυπικά αρώματα της ποικιλίας πλαισιώνονται από την πικάντικη επιρροή του δρύινου βαρελιού και τις βελούδινες τανίνες που δίνουν υπόσταση στο κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Μέγας Οίνος Magnum (1,5lt)
    Μέγας Οίνος Magnum (1,5lt) 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    57,00 €
    Στιβαρό ερυθρό κρασί παλαίωσης. Βασίζεται σε χαρμάνι που παντρεύει το πικάντικο σκέρτσο του Αγιωργίτικου με την αυστηρή δύναμη του Cabernet Sauvignon, στη ζεστή και βανιλάτη αγκαλιά του δρύινου βαρελιού που τα φιλοξένησε κατά την 20μηνη παλαίωσή του. Ποιοτική ετικέτα για μεγάλα φαγοπότια ή εκλεκτά κελάρια.
  7. Emphasis - Tempranillo
    Emphasis - Tempranillo 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Tempranillo, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ένα ερυθρό κρασί με ιδιαίτερο ενδοαφέρον σε μύτη και στόμα. Χαρακτηρίζεται από ψημένα, πλούσια αρώματα με πικάντικες εξάρσεις, έντονες τανίνες και καλή οξύτητα. Θα εξελίσσεται όμορφα όσο μένει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Λημνιώνα Young Vineyards
    Λημνιώνα Young Vineyards 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα
    Βαθμολογία:
    70%
    Ένα κρασί απο τους αμπελώνες του κτήματος Ζαφειράκη με συνολική έκταση 30 στρέμματα και μέσο όρο ηλικίας 10 ετών. Έντονο κόκκινο χρώμα, αρώματα κόκκινων φρούτων όπως κεράσι, βύσσινο και δαμάσκηνο με διακριτική βοτανικότητα. Σώμα ισορροπημένο, γεμάτο με καλή οξύτητα και μεταξένιες τανίνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Κοκκινόμυλος Magnum
    Κοκκινόμυλος Magnum 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    57,00 €
    Κορυφαίο Ελληνικό Merlot που διακρίνεται για τον αρωματικό πλούτο, τη δύναμη και τις στιβαρές του τανίνες. Είναι ερυθρό κρασί για παλαίωση ή για μεγάλο κρεατοφαγικό φαγοπότι.
  10. Λημνιώνα Ζαφειράκη Ερυθρός
    Λημνιώνα Ζαφειράκη Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ειδική Τιμή 22,10 € Κανονική τιμή 26,00 €
    Στα χέρια του Χρήστου Ζαφειράκη η σπανιότατη Λημνιώνα βρήκε τον ‘σωτήρα’ της, τον άνθρωπο που την έσωσε από την ολοκληρωτική εξαφάνιση. Και εκείνη του το ανταπέδωσε, δίνοντας του ένα κρασί με μοναδική φινέτσα, κομψότητα και ελκυστικότατο αρωματικό μπουκέτο. Αν βαρεθήκατε τα υπερ-συμπυκνωμένα, υψηλού αλκοόλ, super-βαρελάτα ερυθρά κρασιά αυτό θα είναι το κρασί σας.
  11. Echoes
    Echoes 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    15,40 €
    Η οικογένεια Μάρκου, εκτός από την Αττική έχει στην ιδιοκτησία της και αμπελώνες στην Νεμέα, όπου καλλιεργεί επενδύοντας στις πολύ χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις από όπου παράγει πολύ ωραία ερυθρά κρασιά με έμφαση στο Αγιωργίτικο. Αυτό το κρασί συνδυάζει πολύ ωραία την φρεσκάδα και την ζωηράδα του φρούτου με τα στοιχεία της δρυός.
  12. Purple Angel
    Purple Angel 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Carmenere, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Εκλεκτό ερυθρό κρασί από την ποικιλία Carmenere (με προσθήκη πολύ μικρής ποσότητας Petit Verdot) με όμορφα χαρακτηριστικά όπως η ζωντάνια, η πληθωρικότητα και τα όμορφα τυπικά αρώματα που παραπέμπουν σε φρέσκο καφέ. Από τις ετικέτες που, λόγω στυλ, αισθητικής και ποιότητας, γίνονται στην κυριολεξία ανάρπαστες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Χ-mf 20
    Χ-mf 20 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    21,80 €
    Για το προϊόν αυτό απαιτείται 1 εβδομάδα για τη προμήθειά του στη περίπτωση που η ποσότητα που θέλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.
    Εκπληκτική και πρωτότυπη έκφραση του Μοσχοφίλερου από τον Άρη Τσέλεπο, την νέα γενιά του Κτήματος Τσέλεπου, που εδώ και 30 χρόνια αναδεικνύει την ποικιλία και τις δυνατότητες της. Εδώ έχουμε ένα κρασί από ένα ερυθρωπό σταφύλι του οποίου ο χυμός παραμένει για αρκετές ημέρες με τα στέμφυλα (όπως και τα ‘orange’ κρασιά) αποκτώντας απαλό κόκκινο χρώμα και στην συνέχεια οδηγείται σε πήλινους αμφορείς όπου και ωριμάζει για περίπου 6 μήνες. Η ζύμωση πραγματοποιείται αυθόρμητα ενώ δεν πραγματοποιείται καμία προσθήκη σε όλη την παραγωγική διαδικασία, οπότε μιλάμε για ένα ‘φυσικό’ κρασί. Η ένταση αλλά και η ποιότητα του φρούτου του, η πολυπλοκότητα, η ποιότητα των τανινών, η οξύτητα του αλλά και το γεγονός ότι έχει εξελιχθεί όμορφα στην φιάλη για δύο χρόνια, δημιουργούν ένα υπέροχο σύνολο που θα κερδίσει ακόμα και τον πιο ‘δύστροπο’ ουρανίσκο.
  14. TAOS
    Ταώς 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    24,60 €
    Ξηρό ερυθρό κρασί από Μαυροδάφνη, που αποτυπώνει εντυπωσιακά την τεράστια δυναμική της ποικιλίας. Χαρακτηρίζεται από μία απίστευτα περίπλοκη μύτη που εξελίσσεται ασταμάτητα όσο μένει στο ποτήρι. Πικάντικα αρώματα, υψηλή οξύτητα και ευγενείς τανίνες χαρακτηρίζουν την ετικέτα αυτή που δημιούργησε αίσθηση αμέσως μόλις πρωτο-κυκλοφόρησε.
  15. Deux Dieux
    Deux Dieux 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    76%
    30,40 €
    Ένα στιβαρό χαρμάνι Αγιωργίτικου και Syrah, με την υπογραφή του Σωτήρη Αιβαλή, της νέας γενιάς του οινοποιείου Αιβαλή. Οι πολύ χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις και η εξαιρετική χρήση του βαρελιού σε συνδυασμό με την πολύμηνη παραμονή σε αυτό, οδηγούν σε ένα κρασί που πρέπει να δοκιμάσουν όλοι οι λάτρεις των πληθωρικών ερυθρών κρασιών.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις