Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 260

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα Λαντίδη - Νεμέα
    Κτήμα Λαντίδη - Νεμέα 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Τυπικό ερυθρό κρασί της Νεμέας που εκφράζει σωστά την ευκολία και τη φιλικότητα των κρασιών της περιοχής και του Αγιωργίτικου. Χαρακτηρίζεται από αρώματα σκουρόχρωμων φρούτων στη μύτη και ανάλογες γεύσεις στο στόμα, με σωστή ισορροπία οξύτητας και τανινών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  2. Κτήμα Θεοδωρακάκου Περίβλεπτος Ερυθρός
    Περίβλεπτος Ερυθρός 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Μαυρούδι, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Η ‘γλύκα’ του Αγιωργίτικου προβάλλει σε πρώτο πλάνο χαρακτηριστικά κόκκινα φρούτα, όπως βύσσινο και κεράσι σε πολύ ώριμη εκδοχή-σχεδόν μαρμελάδα. Το βαρέλι ενισχύει την πολυπλοκότητα, προσδίδοντας αρώματα βανίλιας και κακάο, ενώ σε δεύτερο πλάνο ξεπροβάλλουν, κάποιες νύξεις σοκολάτας γάλακτος, μέντας και ζωικές νότες. Στο στόμα η οξύτητα του κρασιού προσδίδει φρεσκάδα, με το κόκκινο φρούτο να παρουσιάζεται λιγότερο ώριμο και το βαρέλι να ‘κυριαρχεί’ στην επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Κτήμα Παπαϊωάννου Νεμέα
    Κτήμα Παπαϊωάννου Νεμέα 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Αυθεντική Νεμέα, από έναν οινοποιό που έχει αφιερώσει την ζωή του σε αυτήν. Πλούσιο ερυθρό κρασί με όμορφη αρωματική παρέμβαση από το δρύινο βαρέλι. Ισορροπημένη, με καλή οξύτητα και ευγενείς τανίνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  4. Synastry Syrah OAK
    Synastry Syrah OAK 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Μαλακό, φρουτένιο και ευκολόπιοτο Syrah από την Νεμέα που αναδεικνύει μια πιο εξωστρεφή πτυχή της ποικιλίας. Ένα κρασί με καλή σχέση τιμής ποιότητας που είναι φτιαγμένο για να το απολαύσουμε φρέσκο, στο καθημερινό μας τραπέζι δίπλα σε αγαπημένα πιάτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  5. Lexis Νεμέα
    Lexis Νεμέα 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Ζουμερό, φρουτώδες και σοκολατένιο Αγιωργίτικο από τους παλαιότερους αμπελώνες της οικογένειας Ζαχαριά, στους πρόποδες της ακρόπολης της αρχαίας Φλιούντας. Ο συνδυασμός των καινούριων δρύινων βαρελιών και της τσιμεντένιας δεξαμενής για την ωρίμαση του κρασιού οδηγεί σε μία εκφραστική και γεμάτη φρεσκάδα Νεμέα που ξεμυαλίζει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Αγκαθωτό
    Αγκαθωτό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Έχει το όνομα και έχει και τη χάρη να «τσιμπάει» και να ξεσηκώνει γευστικά. Το ΑΓΚΑΘΩΤΟ είναι ένα εντυπωσιακό 100% Ξινόμαυρο single vineyard ροζέ από νεαρά αμπέλια στη Γάστρα Νάουσας. Μεσογειακό, εξωστρεφές αρωματικά και ικανό λόγω της 12μηνης παραμονής σε 2τονα βαρέλια να συνδυάσει μεγάλη γκάμα συνταγών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Ακακίες
    Ακακίες 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Περίτρανο παράδειγμα της ομορφιάς του ροζέ κρασιού από την προνομιούχα οινοπαραγωγική ζώνη του Αμυνταίου. Το Ξινόμαυρο βγάζει όλη τη δροσιστική του οξύτητα, αλλά και τον πλούτο των αρωμάτων των άγριων φρούτων και της ντομάτας, για να δώσει ένα από τα πολύ αγαπημένα Ελληνικά ροζέ. Μια υποψία τανινών το βοηθάει να συνοδεύσει ελαφριά πιάτα με κρέας, καθώς και κοκκινιστά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  8. Εκατό
    Εκατό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Θαυμάσια και πολύ ιδιαίτερη έκφραση του Μοσχοφίλερου που ανεβάζει την ποικιλία πολλά επίπεδα. 100 είναι οι ημέρες είναι αφήνονται τα στέμφυλα να έρθουν σε επαφή με το μούστο, δίνοντας ένα σχεδόν κόκκινο κρασί με έντονα αρώματα ροδοπέταλων και μαρμελάδας και απαλές τανίνες. Η πολύπλοκη δομή του το καθιστά ιδανικό για να συνοδεύσει και πιάτα που παραδοσιακά ταιριάζουν με ερυθρά κρασιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Κανένας - Ροζέ
    Κανένας - Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Μαυρούδι, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ροζέ κρασί με μεγάλο αρωματικό βάθος. Πολύπλοκο στη μύτη, αρκετά στιβαρό στο στόμα. Είναι ροζέ φαγητού με όμορφη διάρκεια και καλή σχέση ποιότητας-τιμής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Cono Sur Reserva Carmenere
    Cono Sur Reserva Carmenere 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Carmenere, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθύ ρουμπινί χρώμα με μωβ αποχρώσεις. Τα έντονα αρώματα μαύρων φρούτων συνδυάζονται πολύ ωραία με βότανα και νύξεις βανίλιας. Το σώμα του είναι μέτριο προς γεμάτο, με πολύ φιλικές τανίνες, φρουτένιες πινελιές, ενώ στο τελείωμα κυριαρχούν μπαχαρένιες νότες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Βυσσινόκηπος
    Βυσσινόκηπος 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ένα ροζέ κρασί εντυπωσιακό από κάθε άποψη: ξεκινώντας από το έντονο βυσσινί χρώμα του (Βυσσινόκηπος όνομα και πράγμα!), προχωρώντας με την δυνατή φρουτώδη μύτη του, και καταλήγοντας στην μεστή αίσθηση και μακρά επίγευσή του στο στόμα. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Βυσσινόκηπος είναι ένα ροζέ κρασί που ήθελε να έχει γεννηθεί κόκκινο!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Μαύρο εις τον Κύβο
    Μαύρο εις τον Κύβο 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Ειδική Τιμή 14,49 € Κανονική τιμή 16,10 €
    Ένα ιδιαίτερο ερυθρό κρασί, που προκύπτει από ένα πολύ πρωτότυπο χαρμάνι. Είναι στιβαρό, πληθωρικό και γεμάτο, με ‘μελάτα’ φρουτώδη αρώματα, ξηρούς καρπούς και πλούσια τανική δομή. Προτείνεται ανεπιφύλακτα στους φίλους των καλών ελληνικών ερυθρών κρασιών.
  13. Μαύρο εις τον Κύβο Magnum
    Μαύρο εις τον Κύβο Magnum 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ειδική Τιμή 33,48 € Κανονική τιμή 37,20 €
    Ένα ιδιαίτερο ερυθρό κρασί, που προκύπτει από ένα πολύ πρωτότυπο χαρμάνι. Είναι στιβαρό, πληθωρικό και γεμάτο, με ‘μελάτα’ φρουτώδη αρώματα και ξηρούς καρπούς και πλούσια τανική δομή. Προτείνεται ανεπιφύλακτα στους φίλους των καλών Ελληνικών ερυθρών κρασιών.
  14. Απλά - Ερυθρός
    Απλά - Ερυθρός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα, Μαυρούδι, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    50%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ο πολύ όμορφος συνδυασμός τριών Ελληνικών ποικιλίων, των Ξινόμαυρο, Λημνιώνα, Μαυρούδι με την υπογραφή του ταλαντούχου Νίκου Καρατζά, φέρνουν στο ποτήρι μας ένα ερυθρό κρασί με υπέροχο φρουτώδη χαράκτηρα, φρεσκάδα και βελούδινη γεύση. Είναι ικανό να συνοδεύσει το πιο εκλεπτυσμένο πιάτο κρεατικών αλλά και να το πιούμε σκέτο με ένα τυράκι ή ένα αλλαντικό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Αγιωργίτικο της Γαίας
    Αγιωργίτικο της Γαίας 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Το Αγιωργίτικο της Γαίας γεννήθηκε με την λογική της ‘δεύτερης ετικέτας’ που εφαρμόζουν εδώ και πολλά χρόνια οι μεγάλοι Γαλλικοί και Ιταλικοί οινοποιητικοί οίκοι. Παρουσιάζει ιδιαίτερα καλή σχέση ποιότητας-τιμής και είναι γενικά μία καλή και συμφέρουσα ευκαιρία να βάλετε στο τραπέζι σας ένα ‘μίνι’ Κτήμα Γαίας σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή…
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί