Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 91

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Henschke’s Henry's Seven
    Henschke’s Henry's Seven 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache, Syrah, Viognier, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    32,90 €
    Το χρώμα του είναι βαθύ πορφυρό. Το άρωμα του είναι πολύ ευχάριστο με άφθονα αρώματα βατόμουρου, βύσσινου, δαμάσκηνου σε φόντο μπαχαρικών, σοκολάτας, γης και λουλουδιών. Στο στόμα είναι πλούσιο με αρκετή φρεσκάδα και μαλακές τανίνες. Η γευστική παλέτα εκτός από τα στοιχεία που εντοπίσαμε στην μύτη περιλαμβάνει και νότες γλυκάνισου και πιπεριού που οδηγούν σε ένα πολύ νόστιμο και διαρκές πικάντικο τελείωμα.
  2. Clos De Tart Grand Cru Monopole
    Clos De Tart Grand Cru Monopole 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    716,70 €
    Ο Grand Cru αμπελώνας του Clos de Tart, δίνει ένα από τα πιο σπάνια και πιο περιζήτητα κρασιά του πλανήτη. Είναι ο μεγαλύτερος αμπελώνας από τα 5 ‘μονοπώλια’ στην Βουργουνδία καθώς ανήκει εξ’ ολοκλήρου στο Domaine du Clos de Tart, και μετρά 900 χρόνια αδιάλειπτης ιστορίας κατά την διάρκειας της οποίας δεν διασπάστηκε ποτέ. Το Clos de Tart βρίσκεται στο Morey-Saint-Denis στην καρδιά του Côte-d'Or και οι αμπελώνες καλλιεργούνται ακολουθώντας τις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας.
  3. Chateau Hosanna
    Chateau Hosanna 2014
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    225,10 €
    Μεγάλο ερυθρό κρασί από το Pomerol. Το χαρμάνι βασίζεται κατά κύριο λόγο σε ένα μεταξένιο Merlot, το οποίο όμως αποκτάει μία πιο… περιπετειώδη διάσταση με την προσθήκη μίας μικρής ποσότητας Cabernet Franc. Το αποτέλεσμα είναι ένα εντυπωσιακό κρασί με μεγάλη αρωματική ένταση, σωστή τανική δομή και εξαιρετική επίγευση. Η μεγάλη εσοδεία του, εν τω μεταξύ, του δίνει την άνεση και τη φιλικότητα που θα του επιτρέψει να σας κάνει παρέα στο τραπέζι πολύ νωρίτερα απ' ότι νομίζατε…
  4. Pavillon Rouge du Château Margaux 2004
    Pavillon Rouge du Chateau Margaux 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    437,10 €
    Η δεύτερη ετικέτα του μυθικού Château Margaux εντυπωσιάζει και δεν διστάζει να επιδείξει το "τζάκι" της καταγωγής της. Πεντακάθαρο στη μύτη και φίνο στο στόμα, το εξαιρετικό αυτό κρασί επιβάλλεται και δεσπόζει σε κάθε τραπέζι στο οποίο κάνει την τιμή να ανέβει.
  5. Château l' Angelus 2005
    Chateau Angelus 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    716,10 €
    Πολύ μεγάλο κρασί με βαθιά, σκουρόχρωμα και καπνιστά αρώματα, σε συνδυασμό με σφικτές αλλά σωστές τανίνες, υπόσχονται μεγάλες οινο-γαστρονομικές συγκινήσεις αν/όταν βρείτε το κουράγιο να το ανοίξετε.
  6. Jim Barry The Armagh
    Jim Barry The Armagh 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    310,00 €
    Ένα Shiraz επικών διαστάσεων με αφοπλιστικά αρώματα και γεύσεις και αξιοσημείωτη δυνατότητα παλαίωσης. Είναι κρασί που εκφράζει με σαφήνεια την φιλοσοφία του κορυφαίου Αυστραλέζικου οινοποιείου Jim Barry, που λέει ότι τα μεγάλα κρασιά γίνονται στο αμπέλι και γι’ αυτό καλλιεργούν τους δικούς τους αμπελώνες, παράγοντας εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη που αναδεικνύεται μέσα από την οινοποίηση.
  7. Château Pape Clément
    Chateau Pape Clement 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    155,90 €
    Ένα δυνατό και καλοφτιαγμένο Μπορντωλέζικο ερυθρό σε μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά. Η μύτη του μας κερδίζει με δυνατά φριυτώδη αλλά και ζωικά αρώματα, ενώ στο στόμα ο χαρακτήρας γίνεται πολύ πιο φιλικός και οικείος. Ένα κρασί με μεγάλες δυνατότητες παλαίωσης, που βαθμολογήθηκε από τον Robert Parker με 94/100.
  8. Chateau Julia - Merlot Magnum
    Chateau Julia - Merlot Magnum 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    49,80 €
    Από τα κορυφαία Ελληνικά Merlot. Έχει προφίλ κρασιού παλαίωσης και κερδίζει ακόμα και τον πιο απαιτητικό λάτρη του καλού ερυθρού κρασιού. Πλούσια αρώματα, δυνατή τανική δομή και μεγάλη διάρκεια στο στόμα είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά του. Το… τσιμπημένο αλκοόλ μη σας φοβίζει - θα το βοηθήσει να εξελιχθεί όμορφα όσο παλαιώνει στην κάβα σας…
  9. Chocolate Block
    Chocolate Block 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Grenache, Syrah, Viognier, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    37,00 €
    Εντυπωσιακά καλό και ευχάριστο ερυθρό από τη Νότια Αφρική. Πλούσιο, πικάντικο και περίπλοκο, είναι κρασί που τραβάει άμεσα την προσοχή και ξαφνιάζει. Μπορεί να παλαιώσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δύσκολα κάποιος θα αντισταθεί στον πειρασμό να το ανοίξει και να το απολαύσει!...
  10. The Wolftrap - Ερυθρό
    The Wolftrap - Ερυθρό 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Mourverde, Syrah, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    90%
    13,80 €
    Απολαυστικό και 'φιλικό' κόκκινο κρασί από έναν σπουδαίο παραγωγό της Νοτίου Αφρικής που παντρεύει δύο ερυθρές ποικιλίες με μία λευκή σε ένα φρουτένιο κρασί που δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ για το πιείτε. Συνδυάστε το με όλα τα πιάτα που βασίζονται στα κόκκινα κρέατα.
  11. Zisola
    Zisola 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Nero d’Avola, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    21,50 €
    Ζεστό και ευχάριστο ερυθρό κρασί από τον Ιταλικό Νότο. Κλέβει τις εντυπώσεις στο τραπέζι όχι μόνο λόγω του design της ετικέτας του, αλλά κυρίως για το φιλικό και πληθωρικό του χαρακτήρα.
  12. Chateau Kefraya
    Chateau Kefraya 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Carignan, Mourverde, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    33,00 €
    Ολοκληρωμένο και γεμάτο Λιβανέζικο κρασί από ένα από τα μεγαλύτερα οινοποιεία του Λιβάνου. Το περίπλοκο Γαλλικό χαρμάνι ποικιλιών στο οποίο βασίζεται του δίνει σωστή δομή και ισορροπία, πικάντικο προφίλ και καλές τανίνες.
  13. Barbaresco "Violoncello"
    Barbaresco "Violoncello" 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Nebbiolo, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    46,00 €
    Γεμάτο αλλά κομψό ερυθρό κρασί από το Barbaresco. Ισορροπημένο και "ζεστό", μας δείχνει ένα πρόσωπο αρκετά πιο φινετσάτο από ότι ίσως θα περιμέναμε από ένα κλασικό Barbaresco, χωρίς όμως να χάνει την όμορφη τυπικότητά του. Επιλέξτε το, προγραμματίστε ένα όμορφο χειμωνιάτικο γεύμα, και μη διστάσετε να το απολαύσετε με την πρώτη ευκαιρία!
  14. Διαμαντάκος - Νάουσα
    Διαμαντάκος - Νάουσα 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.2% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    19,90 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ρουμπινί μέτριας έντασης χρώμα με πολύπλοκα αρώματα στη μύτη. Τα κόκκινα φρούτα και τα φρέσκα λουλούδια συνδυάζονται με τη φυτικότητα του Ξινόμαυρου που εδώ θυμίζει λιαστή ντομάτα. Τα αρώματα της δρυός όμορφα ενσωματωμένα δίνουν μια αίσθηση βανίλιας και μπαχαρικών στο τελείωμα. Στο στόμα είναι ξηρό με υψηλά επίπεδα, πολύ όμορφα δουλεμένων τανινών και εξαιρετικά δροσιστική οξύτητα. Κομψό, πολύπλοκο με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης στο χρόνο. Δοκιμάστε το τώρα ή δώστε του μια πενταετία για να αναπτύξει περαιτέρω πολυπλοκότητα.
  15. Mauro Primitivo
    Mauro Primitivo 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    5,90 €
    To Mauro Primitivo είναι ένα κρασί με βαθύ κόκκινο χρώμα ώριμων κερασιών και άρωμα βατόμουρων, γεμάτο σώμα και μαλακές τανίνες. Ταιριάζει εξαιρετικά κόκκινο κρέας, ζυμαρικά με κόκκινες σάλτσες και παλαιωμένα τυριά. Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος 18-20 oC.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί