Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 77

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Γαία S - Syrah & Αγιωργίτικο Magnum με  κουτί
    Γαία S - Syrah & Αγιωργίτικο Magnum με κουτί 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    60,80 €
    Ζωηρό, γεμάτο ερυθρό κρασί, που παντρεύει το ευγενικό Αγιωργίτικο με το πικάντικο Syrah. Το αποτέλεσμα είναι ένα εκλεκτό ερυθρό κρασί με όμορφη αρωματική πολυπλοκότητα, δυνατές τανίνες και μακρά επίγευση. Μία ετικέτα περιορισμένης παραγωγής και διάθεσης για όσους ψάχνουν καινούριες γευστικές προεκτάσεις στο ερυθρό κρασί.
  2. Chateau Κανιάρης ερυθρό
    Chateau Κανιάρης ερυθρό 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    60%
    Το χρώμα του είναι βαθύ γκρενά. Στο άρωμα του κυριαρχούν τα ώριμα μαύρα φρούτα όπως το βατόμουρο και το μύρτιλλο, η σοκολάτα, η βανίλια και το γαρύφαλλο. Στο στόμα είναι πληθωρικό, με βάθος φρούτου, αρκετές αλλά ευγενικές τανίνες, σχετικά υψηλό αλκοόλ και μακρά πικάντικη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Peplo Magnum
    Peplo Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Αγιωργίτικο, Μαυροφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    34,70 €
    Ένα από τα πιο ‘περίτεχνα’ ροζέ κρασιά όχι μόνο του Ελληνικού αλλά του παγκόσμιου αμπελώνα. 3 διαφορετικές ποικιλίες, 3 διαφορετικά είδη ‘δοχείων’ ζύμωσης και ωρίμασης. Το Αγιωργίτικο έχει ζυμώσει και ωριμάσει σε βαρέλια ακακίας, το Syrah σε ανοξείδωτες δεξαμενές και το Μαυροφίλερο έχει εκχυλιστεί με ολόκληρες τις φλούδες για 4 μήνες σε αμφορείς. Τα σταφύλια όλων των ποικιλιών προέρχονται από υψόμετρο άνω των 600 μέτρων. Πίσω από αυτό το κρασί ο σπουδαίος Γιώργος Σκούρας! Το αποτέλεσμα εξαιρετικό και πολύπλοκο!
  4. Γαία S - Syrah & Αγιωργίτικο Magnum
    Γαία S - Syrah & Αγιωργίτικο Magnum 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    45,90 €
    Ζωηρό, γεμάτο ερυθρό κρασί, που παντρεύει το φρουτένιο Αγιωργίτικο με το πικάντικο Syrah. Το αποτέλεσμα είναι ένα εκλεκτό ερυθρό κρασί με όμορφη αρωματική πολυπλοκότητα που εστιάζει στα σκούρα φρούτα και τα μπαχαρικά, στις δυνατές τανίνες και στην μακρά επίγευση. Σημείωση: εμφιαλώνεται αφιλτράριστο, οπότε καλό είναι να μεταγγιστεί πριν από το σερβίρισμα.
  5. Κτήμα Δύο Φίλοι - Pinot Noir
    Κτήμα Δύο Φίλοι - Pinot Noir 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Πληθωρικό, γεμάτο, τανικό και με υψηλό αλκοόλ, ‘ανταλλάζει’ κάποια από τα τυπικά κομψά στοιχεία της ποικιλίας του Pinot Noir προκειμένου να αποκτήσει ένα πιο ‘ζόρικο’ προφίλ, καθώς και χρόνια παλαίωσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Κτήμα Δρυόπη - Reserve Magnum
    Κτήμα Δρυόπη - Reserve Magnum 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    34,70 €
    Πλούσιο και πολύπλοκο στη μύτη, ευγενικό αλλά και γεμάτο στο στόμα, με μακρά και όμορφη διάρκεια και αρώματα και γεύσεις που παραπέμπουν σε κόκκινα φρούτα και γλυκά μπαχαρικά.
  7. Ιδέα Νεμέα
    Ιδέα Νεμέα 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    74%
    Η πιο φρέσκια εκδοχή του Αγιωργίτικου από το Χρήστο Μπαραφάκα, η οποία δε διαθέτει τη συμπύκνωση της κλασικής του Νεμέας, από την άλλη βέβαια ξεχειλίζει από αρώματα τραγανών κόκκινων φρούτων, φρεσκάδα και ζωηρό χαρακτήρα. Μια πολύ όμορφη και οικονομική έκφραση της πιο χαρούμενης πλευράς του Αγιωργίτικου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Ξινόμαυρο Boutari Naturally
    Ξινόμαυρο Boutari Naturally 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Υπέροχο Ξινόμαυρο από την σειρά ‘Χωρίς Θειώδη Μπουτάρη’ που ακολουθεί την νέα τάση της αγοράς για μονοποικιλιακά κρασιά με ελάχιστες οινολογικές παρεμβάσεις. Το Ξινόμαυρο προέρχεται από αμπελώνα στην περιοχή της Νάουσας με κλίματα ηλικίας μεγαλύτερης των 40 ετών. Το στυλ του κρασιού που εστιάζει στην φρεσκάδα, στο ζωηρό φρούτο και στις μαλακές τανίνες μας επιτρέπει να το απολαύσουμε νεαρό σε αντίθεση με πολλά άλλα κρασιά από Ξινόμαυρο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Boutari Merlot
    Boutari Merlot 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Δημιουργία των επιλεγμένων αμπελώνων Μπουτάρη στο πλαίσιο της ευρύτερης διερεύνησης σχετικά με το ποιοτικό δυναμικό του εγκλιματισμού των παγκοσμίως γνωστών ξένων ποικιλιών στον ελληνικό αμπελώνα. Ένα Merlot τυπικό της ποικιλίας αλλά και της περιοχής από την οποία προέρχεται.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Λυρικός Petit Verdot
    Λυρικός Petit Verdot 2005
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ευγενές ερυθρό από έναν μεγάλο Πελοποννήσιο οινοποιό, που καταπιάνεται με μία άγνωστη για τα Ελληνικά δεδομένα ποικιλία. Καλοδουλεμένο και πληθωρικό με μεγάλες δυνατότητες παλαίωσης, είναι ένα κρασί που έχει ήδη αρχίσει να αποκτάει ένθερμους οπαδούς.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Κτήμα Παπαϊωάννου - Παλαιά Κλήματα
    Κτήμα Παπαϊωάννου - Παλαιά Κλήματα 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Κορυφαίο ερυθρό κρασί Νεμέα ΠΟΠ, από τον Θανάση Παπαιωάννου, πολυβραβευμένο Νεμεάτη οινοποιό και πρωτοπόρο στην συγκεκριμένη περιοχή. Πλούσια "μελωμένα" αρώματα κόκκινων φρούτων, πικάντικες πινελιές και δυνατές τανίνες συνθέτουν ένα πολύ ποιοτικό και άκρως απολαυστικό ερυθρό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  12. Κτήμα Σπυροπούλου - Νεμέα
    Κτήμα Σπυροπούλου - Νεμέα 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Ζουμερό με πολύ ωραίο κερασένιο φρούτο και γοητευτικά στοιχεία δρυός Αγιωργίτικο, από τα βιολογικά καλλιεργούμενα ιδιόκτητα αμπέλια του Κτήματος Σπυρόπουλου στην Αρχαία Νεμέα. Ώριμο και μαλακό μπορεί να σταθεί στο τραπέζι μας δίπλα σε όλα τα πιάτα λευκών και κόκκινων κρεάτων αλλά και να συνοδεύσει ποικιλίες αλλαντικών και τυριών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  13. Κτήμα Αβαντίς - Syrah
    Κτήμα Αβαντίς - Syrah 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ένα κρασί-σχολή στο ελληνικό Syrah, που αναβλύζει αγάπη και προσήλωση στην θαυμαστή αυτή ερυθρή ποικιλία. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στη σωστή αποτύπωση των τυπικών χαρακτηριστικών της ποικιλίας, ενώ η επιρροή του βαρελιού τονίζει ακόμα περισσότερο τον πικάντικο χαρακτήρα του και ενισχύει την πολυπλοκότητά του. Επιλέξτε το για να συνοδεύσετε μία αξέχαστη κρεατοφαγία ή παλαιώστε το και θαυμάστε την εξέλιξή του με το χρόνο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. THEMA - Ερυθρός
    THEMA - Ερυθρός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Δυνατό ερυθρό κρασί, που βασίζεται σε ένα εύστοχο πάντρεμα: αυτό του Syrah, που διακρίνεται για την πικάντικη ισχύ του, με το Αγιωργίτικο, που χαρίζει βελούδινη… τσαχπινιά. Αξίζει να δοκιμάσετε το αποτέλεσμα…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Laura Nobile
    Laura Nobile 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση
    Εκπληκτική, περιορισμένης παραγωγής, ξηρή έκφραση της Μαυροδάφνης από το σπουδαίο terroir της Αιγιαλείας που ανεβάζει την ποικιλία πολλά επίπεδα. Το βάθος φρούτου, η ζωηρή οξύτητα και οι βελούδινες τανίνες συνθέτουν ένα εξαιρετικό και πολυεπίπεδο ερυθρό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί