Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 93

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Αμέθυστος - Ροζέ
    Αμέθυστος - Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Merlot, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    14,30 €
    Ευγενές και αρωματικό ροζέ κρασί, που είναι φτιαγμένο για να συνοδεύει φαγητό. Οι δύο Μπορντωλέζικες ποικιλίες που συνθέτουν το χαρμάνι του, του χαρίζουν δύναμη, διάρκεια, αρωματικό βάθος και φινέτσα.
  2. Rossiu di Munte Pinot Noir
    Rossiu di Munte Pinot Noir 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    68%
    Όλοι ξέρουμε ότι το Pinot Noir χρειάζεται ψυχρό κλίμα και υψόμετρο για να αποδώσει τα δέοντα. Καταλαβαίνετε ότι σε έναν από τους αμπελώνες με το υψηλότερο υψόμετρο στην Ελλάδα, το σταφύλι (και κατ' επέκταση το κρασί) "ζωγραφίζει"! Αφεθείτε στην κομψότητά του και δεν θα το μετανιώσετε.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Finca Allende
    Finca Allende 2014
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Tempranillo, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Από τις πιο ποιοτικές ετικέτες Rioja που κυκλοφορούν στην αγορά. Ζεστό και βαθύ, με πικάντικη πολυπλοκότητα, καλές τανίνες και σωστή διάρκεια. Υπάρχουν πολλοί φαν των ερυθρών της Rioja στην Ελλάδα και η συγκεκριμένη ετικέτα θα τους ενθουσιάσει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Route 111
    Route 111 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    73%
    Η Route 111 είναι ένας παλιός επαρχιακός δρόμος που συνδέει την Νεμέα και τη Αιγιαλεία, οι περιοχές όπου ευδοκιμούν οι δύο σπουδαίες ερυθρές ποικιλίες της Πελοποννήσου, το Αγιωργίτικο και η Μαυροδάφνη. Εδώ οι ποικιλίες δημιουργούν, σε ίσες αναλογίες, ένα πολύπλοκο χαρμάνι από αμπελώνες σε υψηλά υψόμετρα αυτών των περιοχών, δίνοντας ένα πολύπλοκο κρασί με φρέσκο φρούτο και συμπυκνωμένη γεύση. Εμφιαλώνεται αφιλτράριστο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Chateau du Courlat - Cuvee Jean Baptiste
    Chateau du Courlat - Cuvee Jean Baptiste 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Το Courlat είναι πολύ γνωστό για την ποιότητά του - θεωρείται ένα από τα δέκα καλύτερα "δορυφορικά" Chateau. Το Cuvee Jean Baptiste είναι 100% Merlot σε 100% καινούργιο βαρέλι και βάζει κάτω κρασιά του St. Emilion στην διπλή τιμή!!!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Μαραθεύτικο
    Μαραθεύτικο 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Maratheftiko, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Το Μαραθεύτικο είναι το πιο σημαντικό ερυθρό Κυπριακό οινοποιήσιμοσταφύλι και αυτό το κρασί είναι μία από τις κορυφαίες εκφράσεις της ποικιλίας. Ένα μεσογειακό ερυθρό κρασί που εστιάζει στο ζωηρό φρέσκο σκούρο φρούτο και τις ευγενικές τανίνεςκαι μπορεί να καταναλωθεί ευχάριστα τόσο τους χειμερινούς μήνες όσο και τους καλοκαιρινούς.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Λημνιώνα Ζαφειράκη Ερυθρός
    Λημνιώνα Ζαφειράκη Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ειδική Τιμή 22,10 € Κανονική τιμή 26,00 €
    Στα χέρια του Χρήστου Ζαφειράκη η σπανιότατη Λημνιώνα βρήκε τον ‘σωτήρα’ της, τον άνθρωπο που την έσωσε από την ολοκληρωτική εξαφάνιση. Και εκείνη του το ανταπέδωσε, δίνοντας του ένα κρασί με μοναδική φινέτσα, κομψότητα και ελκυστικότατο αρωματικό μπουκέτο. Αν βαρεθήκατε τα υπερ-συμπυκνωμένα, υψηλού αλκοόλ, super-βαρελάτα ερυθρά κρασιά αυτό θα είναι το κρασί σας.
  8. Chateau de Beaucastel Rouge
    Chateau de Beaucastel Rouge 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Counoise, Grenache, Mourverde, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    To χρώμα του είναι βαθύ ρουμπινί. Το άρωμα του είναι πολύπλοκο με φρούτα που παραπέμπουν σε κεράσια και φραγκοστάφυλα αλλά και γοητευτικά αρώματα φύλλων του δάσους, σοκολάτας, πιπεριού και λεβάντας. Στο στόμα είναι πληθωρικό, με υψηλό ποσοστό βελούδινων τανινών, πυκνό φρούτο που αγκαλιάζεται από μπαχαρένιες νύξεις και πολύ μακρύ τελείωμα. Είναι κρασί που μπορεί να εξελιχθεί σίγουρα για πολλές δεκαετίες. Η μετάγγιση τουλάχιστον μισή ώρα πριν το απολαύσετε θα βοηθήσει το κρασί να ξεδιπλώσει πιο γρήγορα τα υπέροχα χαρακτηριστικά του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Nostos Grenache
    Nostos Grenache 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache Rouge, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    62%
    Πολύπλοκο και πικάντικο ερυθρό κρασί - σπάνιο δείγμα μονοποικιλιακής εμφιάλωσης Grenache Rouge στην Ελλάδα. Τα πληθωρικά αρώματα της ποικιλίας γίνονται ακόμα πιο έντονα με την επιρροή του δρύινου βαρελιού, ενώ οι δυνατές τανίνες αποζητούν κρέας για να… βρουν το ταίρι τους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Chianti Classico
    Castellare - Chianti Classico 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Εξαιρετική ετικέτα Chianti Classico DOCG από ένα από τα πιο ποιοτικά boutique οινοποιεία της περιοχής. Αρωματικό στη μύτη, γεμάτο και πολύπλοκο στο στόμα, είναι ένα κρασί που κάνει περήφανη την πιο διάσημη οινοπαραγωγική περιοχή της Τοσκάνης. Όσοι φίλοι του Chianti Classico δεν έχουν δοκιμάσει την ετικέτα του Castellare di Castellina πρέπει να το κάνουν άμεσα!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Cabernet Sauvignon Max Reserva
    Errazuriz - Cabernet Sauvignon Max Reserva 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    Ένα δυνατό Cabernet Sauvignon κομμένο και ραμμένο για τους φίλους των έντονων νεοκοσμίτικων ερυθρών κρασιών. Όμορφα αρώματα άγουρων βατόμουρων στη μύτη, πλούσιο, γευστικό στόμα, δυνατές τανίνες και έντονη οξύτητα. Ένα εκρηκτικό Χιλιανό ερυθρό σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Κτήμα Αργυρού - Μαυροτράγανο
    Κτήμα Αργυρού - Μαυροτράγανο 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροτράγανο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Το Μαυροτράγανο τείνει να γίνει το ερυθρό Ασύρτικο για την Σαντορίνη: Όλοι σχεδόν οι σημαντικοί παραγωγοί του νησιού αναδεικνύουν την δύσκολη αυτή πικιλία, και ο Αργυρός κάνει εδώ μια από τις καλύτερες οινοποιήσεις του. Πιείτε το με κόκκινα κρέατα αλλά σχετικά ελαφρά μαγειρεμένα με κόκκινη σάλτσα ή οποιοδήποτε πιάτο με ντομάτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Rosso Di Montalcino
    Rosso Di Montalcino 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Το Rosso di Montalcino είναι πιο προσιτό και άμεσα προσβάσιμο, σε σχέση με τον μεγάλο του αδερφό, το Brunello. Προέρχεται από τους ίδιους αμπελώνες και την ίδια ποικιλία, αλλά ‘βιάζεται’ να κυκλοφορήσει στην αγορά σε νεαρή ηλικία, δείχνοντας την ‘ευγενική’ του καταγωγή και την ετοιμότητα του για κατανάλωση, πολύ νωρίς σε σύγκριση με τα δεδομένα του μεγαλύτερου αδερφού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Emphasis - Αγιωργίτικο
    Emphasis - Αγιωργίτικο 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Ζουμερό και γοητευτικό Αγιωργίτικο από την Δράμα. Ναι! Καλά διαβάσατε. Το πολυδυναμικό Αγιωργίτικο ξεδιπλώνει τις χάρες και στον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα με το Κτήμα Παυλίδη να φέρνει στα ποτήρια μας ένα single vineyard κρασί με άφθονο φρούτο, πολυπλοκότητα και μία βελούδινη γεύση που ξεμυαλίζει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Black Cottage
    Black Cottage 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    16,70 €
    Αυτό το Sauvignon Blanc έχει μια εκφραστική μύτη γεμάτη από εσπεριδοειδή. Ακτινίδιο, φραγκοστάφυλο και μίσχο ντομάτας. Ο ουρανίσκος είναι γεμάτος γεύσεις φύλλων μαύρου φραγκοστάφυλου, και καρπουζιού με ένα δροσερό τελείωμα.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί