Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 93

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα Μουσών - Μούχταρο
    Κτήμα Μουσών - Μούχταρο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μούχταρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    22,20 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Το Μούχταρο είναι μία σπάνια ερυθρή ποικιλία που προέρχεται από την περιοχή της Στερεάς Ελλάδας και οφείλει την ύπαρξη του στο Κτήμα Μουσών από την Άσκρη της Θήβας. Το μοναδικό μονοποικιλιακό Μούχταρο στον κόσμο, είναι φρουτώδες, μαλακό αλλά και ‘σοβαρό’ ταυτόχρονα, αποδεικνύοντας ότι η ποικιλία έχει δυνατότητες και αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Είναι από αυτά τα κόκκινα που μπορείτε να τα απολαύσετε παρέα με ψάρι!
  2. Μεθέα Ερυθρός
    Μεθέα Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα, 12,7% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    8,00 €
    Μανδηλαριά και Merlot δίνουν ένα αρωματικό, ελαφρύ, ερυθρό κρασί με ιδανική σχέση ποιότητας τιμής. Ξεχάστε πολυπλοκότητα από παλαίωση σε βαρέλι, εδώ έχουμε να κάνουμε με μια fruit forward εκδοχή κρασιού με τυπικά αρώματα μοσχάτου, ελαφρύ σώμα και ήπιες τανίνες, που πίνεται ευχάριστα σερβιρισμένο σε δροσερή θερμοκρασία.
  3. Gran Coronas
    Gran Coronas 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    16,50 €
    Γεμάτο ερυθρό κρασί από τις ποικιλίες Tempranillo και Cabernet Sauvignon. Ένα κρασί με βαθύ κόκκινο χρώμα που αναδεικνύει όλα του τα χαρακτηριστικά συνοδευόμενο με πικάντικα φαγητά.
  4. Ibericos Crianza
    Ibericos Crianza 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Tempranillo, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    12,30 €
    Ένα κρασί από το οινοποιείο της οικογένειας Torres στη φημισμένη οινοπαραγωγική περιοχή της Ισπανίας, Rioja. Το Ibericos είναι ένα κομψό και ιδιαίτερα ευκολόπιοτο ερυθρό κρασί με φρέσκα αρώματα φρούτων στη μύτη και εξαιρετική ισορροπία στο στόμα. Για την τιμή του, αποτελεί μία πρώτης τάξεως ερυθρή οινική πρόταση.
  5. Αϊδαρίνης - Γουμένισσα
    Αϊδαρίνης - Γουμένισσα 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Νεγκόσκα, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    80%
    14,00 €
    Παραδοσιακό στυλ Γουμένισσας με πικάντικα φυτικά αρώματα στο προσκήνιο, ελιά και λιαστή ντομάτα, αρκετά εξελιγμένο χρώμα και τανίνες που του χαρίζουν δομή στο στόμα. Ξινόμαυρο και Νεγκόσκα καταφέρνουν να δώσουν μεγάλη απόλαυση σε αυτό το επίπεδο τιμής ειδικά όταν συνδυάστουν με παραδοσιακά πιάτα της Ελληνικής Κουζίνας όπως σουτζουκάκια με πικάντικη κόκκινη σάλτσα.
  6. /
    Αϊδαρίνης - Γουμένισσα Ϊ 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    58%
    18,80 €
    Από ένα συγκεκριμένο αμπελοτόπι μια καταπληκτική έκφραση του Ξινόμαυρου και της Νεγκόσκα από τον Χρήστο Αιδαρίνη που καταφέρνει και συμπυκνώνει την παράδοση της περιοχής, δίνοντας μια χαρακτηριστική Γουμένισσα με αρώματα ώριμων αποξηραμένων φρούτων και λιαστής ντομάτας, έντονες αλλά ταυτόχρονα ώριμες τανίνες και αν μη τι άλλο δροσιστική οξύτητα.
  7. Villa Antinori Rosso
    Villa Antinori Rosso 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    21,10 €
    Εισαγωγή στην μυθική κατηγορία των Super-Tuscans με ένα κρασί από την Τοσκάνη που παντρεύει το ντόπιο Sangiovese με άλλες διεθνείς ποικιλίες. Ποιοτικό ερυθρό κρασί, παρά το γεγονός ότι προορίζεται - εμπορικά και τιμολογιακά - για καθημερινή χρήση.
  8. Mouton Cadet Reserve Rouge
    Mouton Cadet Reserve Rouge 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, 13% alc.
    21,10 €
    Φιλικό και εύκολο ερυθρό από το Μπορντώ, για καθημερινές καταστάσεις. Χαρακτηρίζεται από αρώματα φρέσκων κόκκινων φρούτων στη μύτη και το στόμα, λειες τανίνες και καλή οξύτητα που του δίνει νεύρο και ζωντάνια.
  9. ΑΤΜΑ Ερυθρό
    ΑΤΜΑ Ερυθρό 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    9,50 €
    Το βορειοελλαδίτικο Ξινόμαυρο συναντά την Αιγαιοπελαγίτικη Μανδηλαριά σε ένα κρασί με άφθονο κόκκινο και μαύρο φρούτο, φρεσκάδα, αισθητές αλλά ευγενικές τανίνες και πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Είναι ιδανικό για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για περιστάσεις που απαιτούν και ποσότητα εκτός από ποιότητα.
  10. Ένστικτο Ερυθρός
    Ένστικτο Ερυθρός 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Κοτσιφάλι, Λιάτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    26,70 €
    Πλήρως αφοσιωμένη με αγάπη και σεβασμό για το αμπέλι, η Ειρήνη Δασκαλάκη δίνει ένα σπουδαίο ερυθρό από Syrah και Κοτσιφάλι. Το Ένστικτο όπως όλα τα κρασιά της παράγεται βασισμένο στις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας και αποτελεί τη ναυαρχίδα της. Πυκνό, με συμπυκνωμένα αρώματα φρούτων, ζεστό αλκοόλ και διάρκεια στο στόμα, ένα κρασί το οποίο καταφέρνει και κλέβει τις εντυπώσεις.
  11. Άβδηρος Ερυθρός
    Άβδηρος Ερυθρός 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Λημνιό, Παμίδι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    14,30 €
    Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Ηρακλής έχτισε την πόλη των Αβδήρων στη Θράκη στη μνήμη του φίλου του, Άβδηρου, όταν αυτός σκοτώθηκε στη μάχη με τα άγρια άλογα του βασιλιά των Θρακών, Διομήδη. Από αυτό τον μύθο έχει πάρει το όνομα του αυτό το απολαυστικό ερυθρό κρασί που σφύζει από ζωντάνια, φρούτο και πικάντικα στοιχεία. Η αρχαιότερη Ελληνική ποικιλία, Λημνιό, βάζει τα φρουτώδη χαρακτηριστικά της και την ευγένεια της, το θρακιώτικο σταφύλι Παμίδι τον εξωστρεφή του χαρακτήρα και το διεθνές Syrah την δομή και το μπαχαρένιο προφίλ σε ένα κρασί που απολαμβάνεται ευχάριστα χειμώνα καλοκαίρι.
  12. Κόκκινο Σε Μαύρο
    Κόκκινο Σε Μαύρο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    10,20 €
    Το πολυδυναμικό Αγιωργίτικο σε μία έκφραση γεμάτη φρεσκάδα και ζωηρό φρούτο που ωριμάζει μόνο σε ανοξείδωτες δεξαμενές χωρίς την επίδραση του βαρελιού. Πρόκειται για ένα ευχάριστο και πολύ φιλικό κρασί, με μαλακές τανίνες που είναι φτιαγμένο για να το απολαμβάνουμε φρέσκο, δίπλα σε όλα τα μεσογειακά πιάτα.
  13. /
    Barbera d'Asti, Tenuta del Fant Santo Stefano Belbo 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Barbera, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    85%
    13,90 €
    Μπορεί να βρίσκεται στη σκιά του Nebbiolo, της πιο αριστοκρατικής ερυθρής ποικιλίας της Ιταλίας, ωστόσο η Barbera αποτελεί ένα σταφύλι με ένα πολύ ενδιαφέρον συνδυασμό υψηλής οξύτητας και φρούτου. Έχοντας ωριμάσει μόνο σε ανοξείδωτες δεξαμενές η συγκεκριμένη Barbera από την περιοχή του Asti επιδεικνύει φρεσκάδα, καθαρότητα φρούτου και μαλακές τανίνες στο στόμα.
  14. Κτήμα Κατσαρού - Ερυθρός
    Κτήμα Κατσαρού - Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    24,20 €
    Από τα πολύ ποιοτικά Ελληνικά ερυθρά που βελτιώνονται χρόνο με το χρόνο. Βελούδινη αίσθηση, σωστή τανική δομή και ιδανικό τελείωμα το κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό ανάμεσα στους φανατικούς πότες ερυθρού.
  15. /
    Massolino Barolo 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Nebbiolo, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    87%
    47,10 €
    Το Nebbiolo είναι το καμάρι του Piemonte και μια ποικιλία με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το δικό μας Ξινόμαυρο. Άγρια, επιθετική, τανική, χωρίς ιδιαίτερο φρουτώδη χαρακτήρα, αλλά ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία και ιδιαίτερο αρωματικό προφίλ που χρειάζεται χρόνο στη φιάλη. Το Barolo του Massolino αποτελεί μια τυπική έκφραση του παραδοσιακού στυλ της περιοχής, ένα κρασί πραγματικός δυναμίτης σε όλα τα επίπεδα.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί