Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 74

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Cloudy Bay - Sauvignon Blanc
    Cloudy Bay - Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Αν το χαρακτηριστικό στυλ του Νεοζηλανδέζικου Sauvignon Blanc και πιο συγκεκριμένα της περιοχής του Marlborough, έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο, αυτό το οφείλει αποκλειστικά και μόνο, σε ένα κρασί, το Cloudy Bay. Πίσω από μια, από τις πλέον αναγνωρίσιμες και cult σε σχεδιασμό ετικέτες, το φημισμένο κρασί εξακολουθεί να ‘δανείζει’ στα λευκά της Νέας Ζηλανδίας κάτι από την παγκόσμια αίγλη του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Τρεις Μάγισσες Magnum
    Τρεις Μάγισσες Magnum 2020
     
    Ημίγλυκος, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    34,70 €
    3ο ροζέ κρασί σε πωλήσεις του House of Wine του 2020! Το απόλυτο ‘χαλαρό’ κρασί! Ο Χρήστος Μπαραφάκας, ενώνει το Αγιωργίτικο, το Μοσχοφίλερο και το Syrah σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό που θα αγαπηθεί από το γυναικείο φύλο και όχι μόνο. Ένα από τα καλύτερα ημίγλυκα ροζέ κρασιά, που θα αλλάξει γνώμη σε όσους βλέπουν με δυσπιστία αυτό το στιλ κρασιών.
  3. Τέσσερις Λίμνες Magnum
    Τέσσερις Λίμνες Magnum 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Gewurztraminer, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    39,70 €
    Ιδιαίτερο λευκό κρασί με αρώματα και οξύτητα που σαγηνεύουν. Το χαρμάνι των ποικιλιών που το σχηματίζουν αλλά και η ειδική οινοποίηση υπόσχεται εξωτικά γευστικά ταξίδια σε κάθε γουλιά…
  4. Malvasia Πάρος 2ετών
    Malvasia Πάρος 2ετών 2016
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    80%
    ΠΟΠ γλυκό κρασί από την ποικιλία Μονεμβασιά, όπου τα σταφύλια συλλέγονται υπερώριμα και στην συνέχεια λιάζονται για να αφυδατωθούν κάτω από τον Κυκλαδίτικο ήλιο. Το αποτέλεσμα είναι ένα συμπυκνωμένο ισορροπημένο γλυκό κρασί, που ωριμάζει για 2 χρόνια σε δρύινα βαρέλια, με μεθυστικό άρωμα και γεύση. Συνοδεύει ευχάριστα γλυκά επιδόρπια και ποικιλίες τυριών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Idylle d'Achinos Magnum
    Idylle d'Achinos Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Syrah, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Ειδική Τιμή 39,02 € Κανονική τιμή 45,90 €
    Όταν το Αγιωργίτικο συναντά το Syrah και το Grenache Rouge, το φρούτο έρχεται από παλαιούς αμπελώνες, η δουλειά που γίνεται στο αμπελώνα είναι σχολαστική και η φροντίδα στο οινοποιείο ζηλευτή, τότε σίγουρα μιλάμε για ένα εξαιρετικό ροζέ κρασί.
  6. Merlot "Αμπελοτόπι Αλαργινό"
    Merlot "Αμπελοτόπι Αλαργινό" 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Ένα κομψό Ελληνικό Merlot που εκφράζει όμορφα την δημοφιλή Γαλλική ποικιλία. Ισορροπημένο και στρογγυλό στο στόμα, αναδεικνύει τυπικά αρώματα σκουρόχρωμων φρούτων, πάνω σε ένα προσεγμένο φόντο από καλοδουλεμένες τανίνες και ευχάριστη διάρκεια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Riesling Spatlese
    Riesling Spatlese 2022
     
    Ημίγλυκος, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 8.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Κάποια από τα Riesling του Rheingau της Γερμανίας, συγκαταλέγονται ανάμεσα στα καλύτερα λευκά κρασιά του πλανήτη και όταν πρόκειται για κρασιά από το Weingut Robert Weil, ένα από τα πιο σημαντικά οινοποιεία της περιοχής, που διαθέτεις 90 εκτάρια αμπελώνων, όλα φυτεμένα με Riesling, τότε σίγουρα μιλάμε για σπουδαία κρασιά! Πολλοί στο άκουσμα της λέξεις ‘ημίγλυκο’, κρατάνε αρνητική στάση! Όταν όμως έχουμε ένα Riesling Spatlese, που σημαίνει ότι τα σταφύλια έχουν τρυγηθεί όψιμα, τα δεδομένα ανατρέπονται! Έντονα αρωματικό αλλά εντυπωσιακά κομψό με το χαμηλό αλκοόλ, την μέτρια γλυκύτητα και την τραγανή οξύτητα να δημιουργούν ένα ιντριγκαδόρικο σύνολο που θα λυγίσει όλους τους εχθρούς της γλυκύτητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Χατζηδάκη - Σαντορίνη Νυχτέρι
    Χατζηδάκη - Σαντορίνη Νυχτέρι 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Εξελιγμένο λευκό κρασί με βάση το Ασύρτικο της Σαντορίνης. Οινοποιημένο σε ξύλινες δεξαμενές και παλαιωμένο για ένα χρόνο στο βαρέλι, μας δίνει μία πιο πικάντικη διάσταση του λευκού της Σαντορίνης που έχει τεράστιο ενδιαφέρον και μας προσφέρει αμέτρητες επιλογές συνδυασμών στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Βίβλινος Ροζέ Magnum
    Βίβλινος Ροζέ Magnum 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    40,30 €
    Αναβίωση τοπικής ποικιλίας που βρέθηκε στην περιοχή του Παγγαίου και δίνει ένα εξαιρετικό ροζέ κρασί το οποίο το κτήμα Βιβλία χώρα εμφιάλωσε σε magnum φιάλη. Πολύ τραγανό, φρέσκο κόκκινο φρούτο στη μύτη, φυτικότητα και φρεσκάδα που απέχει από τα κλασικά ελληνικά ροζέ και στόμα γεμάτο ενέργεια, ένταση και διάρκεια.
  10. Peplo Magnum
    Peplo Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Αγιωργίτικο, Μαυροφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    34,70 €
    Ένα από τα πιο ‘περίτεχνα’ ροζέ κρασιά όχι μόνο του Ελληνικού αλλά του παγκόσμιου αμπελώνα. 3 διαφορετικές ποικιλίες, 3 διαφορετικά είδη ‘δοχείων’ ζύμωσης και ωρίμασης. Το Αγιωργίτικο έχει ζυμώσει και ωριμάσει σε βαρέλια ακακίας, το Syrah σε ανοξείδωτες δεξαμενές και το Μαυροφίλερο έχει εκχυλιστεί με ολόκληρες τις φλούδες για 4 μήνες σε αμφορείς. Τα σταφύλια όλων των ποικιλιών προέρχονται από υψόμετρο άνω των 600 μέτρων. Πίσω από αυτό το κρασί ο σπουδαίος Γιώργος Σκούρας! Το αποτέλεσμα εξαιρετικό και πολύπλοκο!
  11. Chateau Fuisse Tete de Cuvee
    Chateau Fuisse Tete de Cuvee 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Για όσους αναζητούν Chardonnay από την Βουργουνδία, σε λογική τιμή και εξαιρετική ποιότητα, πρέπει να κάνουν στάση στην Ονομασία Προέλευσης Pouilly Fuisse και στο Chateau Fuisse, έναν από τους καλύτερους παραγωγούς της περιοχής. Το κλίμα στο Macon είναι λίγο πιο ζεστό σε σχέση με αυτό, του Cote ‘d Or με τα κρασιά να εμφανίζονται πιο ώριμα, λιγότερο αυστηρά και έτοιμα να τα απολαύσουμε σε συντομότερο διάστημα. Το συγκεκριμένο κρασί προέρχεται από επιλογή τουλάχιστον 20 αμπελοτοπίων με μέσο όρο ηλικίας τα 30 χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Κτήμα Δρυόπη - Reserve Magnum
    Κτήμα Δρυόπη - Reserve Magnum 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    34,70 €
    Πλούσιο και πολύπλοκο στη μύτη, ευγενικό αλλά και γεμάτο στο στόμα, με μακρά και όμορφη διάρκεια και αρώματα και γεύσεις που παραπέμπουν σε κόκκινα φρούτα και γλυκά μπαχαρικά.
  13. 1879 Boutari Legacy
    1879 Boutari Legacy 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    Το νέο premium Ξινόμαυρο της Boutari αποτείνει φόρο τιμής στη μακρά παράδοση της εταιρείας που ξεκινάει το 1879. Από συγκεκριμένο cru αμπελοτόπι στη περιοχή Τρίλοφο της Νάουσας, το 1879 φέρει στο περιεχόμενο της εντυπωσιακής του φιάλης μια διαφορετική στυλιστικά προσέγγιση του Ξινόμαυρου, με ώριμες τανίνες, πυκνό φρούτο και καινούριο Γαλλικό βαρέλι, σε μια μοντέρνα προσέγγιση της αγαπημένης ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Silphium
    Silphium 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Noir, Μονεμβασιά, Φωκιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    39,70 €
    Πήρε το όνομά του από το εξαιρετικά σπάνιο άνθος Σίλφιο υποδηλώνοντας τον επίσης σπάνιο χαρακτήρα και ταπεραμέντο του. Ένα απολαυστικό ροζέ στις προδιαγραφές μιας ‘ βαρελάτης’ Προβηγκίας με την υπογραφή του μαέστρου Κύρου Μελά από Grenache Noir 15%, Φωκιανό 70%, Μονεμβασιάς 10% και Άσπρο Ποταμίσι 5% παλαιών κλημάτων στον Αχινό Φθιώτιδας.
  15. 1ος Άθλος
    1ος Άθλος 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Θαυμάσια έκφραση Αγιωργίτικου που συνδυάζει την διετή ωρίμαση σε αμφορείς και δρύινα βαρέλια, εστιάζοντας στην καθαρότητα του φρούτου, την κομψότητα και τις βελούδινες τανίνες. Μία Νεμέα που ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά με την προσωπικότητα της αλλά και την δυνατότητα να εξελίσσεται όμορφα στον χρόνο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί