Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 96

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Geometria - Ασύρτικο
    Geometria - Ασύρτικο 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Το Ασύρτικο δείχνει ότι μπορεί να εγκλιματιστεί παντού και να δώσει εξαιρετικά κρασιά όπως αυτή η έκφραση από την Νεμέα. Ζωηρή οξύτητα και ωραία εσπεριδοειδή αρώματα σε τιμή απίστευτη για αυτή την ποικιλία. Είναι πραγματικά μοναδική ευκαιρία για να έχουμε το Ασύρτικο στο καθημερινό μας τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Σημείο Στίξης - Ροζέ
    Σημείο Στίξης - Ροζέ 2023
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Οι ποικιλίες Μοσχοφίλερο και Cabernet Sauvignon χαρίζουν μια απροσδόκητη γεύση στο κρασί, μία υπέροχη ισορροπία οξύτητας-γλυκύτητας και ένα εκρητικό φρουτώδες άρωμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  3. Παπαγιαννάκος - Σαββατιανό Παλαιά Κλήματα
    Παπαγιαννάκος - Σαββατιανό Παλαιά Κλήματα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Φίνος φρουτώδης χαρακτήρας και δροσιστικά επίπεδα οξύτητας σε ένα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο Σαββατιανό από το κτήμα Παπαγιαννάκου. Ο Βασίλης Παπαγιαννάκος υπηρετεί για χρόνια με μεγάλο σεβασμό τη κλασσική ποικιλία του Αττικού αμπελώνα, στοχεύοντας και επιτυγχάνοντας φυσικά την αλλαγή του προφίλ της. Ξεχάστε καμιά φιάλη στο κελάρι σας για μια πενταετία και δεν θα πιστεύετε την εξέλιξη του στο χρόνο…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Άρωμα Λόφου - Ερυθρό
    Άρωμα Λόφου - Ερυθρό 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ειδική Τιμή 8,67 € Κανονική τιμή 10,20 €
    Το να βρίσκουμε ερυθρό κρασί σε αυτή την κατηγορία τιμής, που να μπορούμε να μιλάμε για ένταση, για σχετική πολυπλοκότητα αλλά και για καταπληκτική ισορροπία είναι ιδιαίτερα σπάνιο. Και αυτός ο γοητευτικότατος συνδυασμός, Αγιωργίτικου και Cabernet Sauvignon της Achaia Clauss μας τα προσφέρει όλα αυτά απλόχερα!
  5. Ηλιοστάλαχτος - Ερυθρός
    Ηλιοστάλαχτος - Ερυθρός 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Ο συνδυασμός των ποικιλιών Cabernet, Merlot και το Syrah δίνει στον Ηλιοστάλαχτο ένα έντονο κόκκινο χρώμα και μια υπέροχη γεύση στον ουρανίσκο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Κτήμα Θεοδωρακάκου Περίβλεπτος Ερυθρός
    Περίβλεπτος Ερυθρός 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Μαυρούδι, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Η ‘γλύκα’ του Αγιωργίτικου προβάλλει σε πρώτο πλάνο χαρακτηριστικά κόκκινα φρούτα, όπως βύσσινο και κεράσι σε πολύ ώριμη εκδοχή-σχεδόν μαρμελάδα. Το βαρέλι ενισχύει την πολυπλοκότητα, προσδίδοντας αρώματα βανίλιας και κακάο, ενώ σε δεύτερο πλάνο ξεπροβάλλουν, κάποιες νύξεις σοκολάτας γάλακτος, μέντας και ζωικές νότες. Στο στόμα η οξύτητα του κρασιού προσδίδει φρεσκάδα, με το κόκκινο φρούτο να παρουσιάζεται λιγότερο ώριμο και το βαρέλι να ‘κυριαρχεί’ στην επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Apus Ρωμέικο
    Apus Ρωμέικο 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρωμαίικο , Πιείτε το τώρα
    Ευχάριστο, νόστιμο και κομψό λευκό κρασί φτιαγμένο από μία ερυθρή κρητική ποικιλία, το Ρωμέικο, που όπως δείχνει εκφράζεται πολύ όμορφα όταν ‘ντύνεται στα λευκά’. Το Οινοποιείο Ντουράκη φέρνει στο ποτήρι μας μία πολύ πρωτότυπη πρόταση με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας και γεύση που κερδίζει από την πρώτη γουλιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. IÓ Rosé
    IÓ Rosé 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Λημνιώνα, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Ελαφρύ και δροσιστικό ροζέ κρασί με φρέσκα αρώματα φρούτων και λουλουδιών ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου και όλες τις ώρες της ημέρας. Το Ξινόμαυρο, η Λημνιώνα και το Syrah συνδυάζονται πολύ όμορφα οδηγώντας σε ευχάριστα αρώματα και απολαυστική γεύση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Μυλωνάς - Σαββατιανό
    Μυλωνάς - Σαββατιανό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Αρκετά παρεξηγημένο λόγω της ταπεινής του καταγωγής, το κλασικό σταφύλι της Αττικής γης, ‘διεκδικεί’ ξανά τα τελευταία χρόνια την προσοχή μας. Φρέσκος, ‘τραγανός’ χαρακτήρας, με αρώματα τροπικών φρούτων και ροδάκινου από το εξαιρετικό Σαββατιανό Μυλωνά, σε μία προσπάθεια που ανεβάζει κατακόρυφα το προφίλ της ποικιλίας, δημιουργώντας ταυτόχρονα προσδοκίες για το μέλλον.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  10. Ακακίες
    Ακακίες 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Περίτρανο παράδειγμα της ομορφιάς του ροζέ κρασιού από την προνομιούχα οινοπαραγωγική ζώνη του Αμυνταίου. Το Ξινόμαυρο βγάζει όλη τη δροσιστική του οξύτητα, αλλά και τον πλούτο των αρωμάτων των άγριων φρούτων και της ντομάτας, για να δώσει ένα από τα πολύ αγαπημένα Ελληνικά ροζέ. Μια υποψία τανινών το βοηθάει να συνοδεύσει ελαφριά πιάτα με κρέας, καθώς και κοκκινιστά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  11. Παράγκα - Λευκός
    Παράγκα - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    3ο κρασί σε πωλήσεις του House of Wine για το 2020! Λευκό, δροσερό, φρέσκο κρασί με όμορφη οξύτητα και αρώματα εσπεριδοειδών. Η Λευκή Παράγκα συνδυάζεται υπέροχα με ζυμαρικά με ελαφριές σάλτσες και θαλασσινά. Απολαύστε την...
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  12. Αμυγδαλιές Ροζέ
    Αμυγδαλιές Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Ένα από τα δημοφιλέστερα και ποιοτικότερα Ελληνικά ροζέ. Θα σας εντυπωσιάσει το χρώμα του, η ζωντάνια του, η αρωματικότητά του, και πάνω από όλα το τέλειο ταίριασμα με όλα τα πιάτα στο τραπέζι σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Μαυροδάφνη Πατρών
    Μαυροδάφνη Πατρών
     
    Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Η πολυπλοκότητα των αρωμάτων και των γεύσεων χαρακτηρίζουν τον μοναδικό αυτό οίνo, που είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Η Achaia Clauss είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφαλαία στην ιστορία του Ελληνικού κρασιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. ΜΜ - Ροζέ
    ΜΜ - Ροζέ 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μαντηλαριά, Μαυροτράγανο, Πιείτε το τώρα
    Ειδική Τιμή 10,03 € Κανονική τιμή 11,80 €
    Δύο εξαιρετικές ερυθρές Αιγαιοπελαγίτικες ποικιλίες, το Μαυροτράγανο και η Μανδηλαριά, συνδυάζονται πολύ όμορφα σε ένα ροζέ κρασί γεμάτο ζωντάνια και φρουτένια αρώματα. Το Σαντορινιό terroir προικίζει το κρασί με ορυκτότητα και ζωηρή οξύτητα και το φέρνει δίπλα σε πολλά διαφορετικά εδέσματα της μεσογειακής κουζίνας.
  15. Cono Sur Bicicleta Carmenere
    Cono Sur Bicicleta Carmenere 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Carmenere, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ευχάριστο ερυθρό κρασί από την Χιλή που στηρίζει την γοητεία του στον βελούδινο χαρακτήρα, την φρεσκάδα και τα φρουτώδη αρώματα. Το Carmenere σε μία ευκολόπιοτη έκφραση που θα στολίσει το καθημερινό τραπέζι χειμώνα καλοκαίρι. Η πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας το καθιστούν ιδανικό ερυθρό για πάρτι και γιορτές με πολλούς καλεσμένους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί