Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 156

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Yalumba Viognier
    Yalumba Viognier 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα. Eξωτικά αρώματα βερίκοκου, ροδάκινου και τζίντζερ σε φόντο άνθεων εσπεριδοειδών και ροδοπέταλων που διεγείρουν τις αισθήσεις πριν ακόμα γευτούμε το κρασί. Η συνέχεια έρχεται με μία πλούσια και λιπαρή υφή στο στόμα, με οξύτητα που φρεσκάρει και ευχάριστη πικάντικη επίγευση. Απολαύστε το φρέσκο αν και το βιδωτό πώμα θα βοηθήσει να διατηρήσει την φρεσκάδα του για 2-3 χρόνια από τον τρύγο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Quintaluna
    Quintaluna 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Verdejo, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Ο οίκος Ossian στην Ισπανία ασχολείται και επενδύει σε μία μόνο ποικιλία, την λευκή Verdejo και σε παλαιά, προφυλλοξηρικά αμπέλια τα οποία καλλιεργούνται βιολογικά! Για την ακρίβεια ήταν το πρώτο οινοποιείο της Rueda που πιστοποιήθηκε για την οργανική καλλιέργεια. Με οινολόγους παγκοσμίου κύρους να συμβουλεύουν, δημιουργούν κάποια από τα καλύτερα λευκά κρασιά της χώρας που διακρίνονται για την καθαρότητα των αρωμάτων τους και την κομψότητα. Quintaluna σημαίνει ‘5 φεγγάρια’ και υπαινίσσεται τη σημασία του φεγγαριού στον προγραμματισμό των εργασιών στον αμπελώνα παρόλο που δεν ακολουθούνται όλες οι βιοδυναμικές πρακτικές.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Πλαγίως - Λευκός
    Πλαγίως - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    21,10 €
    Μάλλον με ευθύ παρά με πλάγιο τρόπο, θα λέγαμε ότι το κτήμα της Βιβλίας Χώρας κάνει ακόμα μία δήλωση ποιότητας με το Λευκό Πλαγίως. Το ωραίο χαρμάνι του Ασύρτικου και του Chardonnay και η οχτάμηνη περίπου παραμονή του σε δρύινα βαρέλια, θα γοητεύσει όλους αυτούς που αγαπούν το κρασί τους να διαθέτει ‘ξηροκαρπάτη’ και βανιλάτη γεύση και αρώματα.
  4. Κτήμα Γεροβασιλείου - Viognier
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Viognier 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    22,80 €
    Ιδιαίτερο και εξωτικό λευκό κρασί για όσους ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Έντονα αρωματικά με τα πυρηνόκαρπα φρούτα να κυριαρχούν και να αγκαλιάζονται διακριτικά από τα στοιχεία της δρυός, πλούσια γεύση, όμορφη οξύτητα και επίγευση που διαρκεί.
  5. Schioppettino - Λημνιό
    Schioppettino - Λημνιό 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Το χρώμα του είναι λαμπερό πορφυρό. Φράουλες, βύσσινα και δαμάσκηνα πλημμυρίζουν το ποτήρι σε φόντο κανέλας και αρμπαρόριζας. Στο στόμα είναι παιχνιδιάρικο με παραπάνω από μέτριο σώμα, ευγενικές τανίνες, γεύσεις φρούτων που παραπέμπουν σε μαρμελάδες και απαλά πικάντικη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Grande Reserve Dafnes
    Grande Reserve Dafnes 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λιάτικο, 14.2% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    O Νίκος Δουλουφάκης καταπιάνεται με την αγαπημένη ερυθρή ποικιλία του οινοποιείου και βγάζει από το κελάρι του ένα κρασί, σωστό άσο! Μία ξεχωριστή οινοποιητική προσέγγιση που μεταμορφώνει το κομψό Λιάτικο σε ένα εξαιρετικό Grande Réserve. Σταφύλια από παλιούς αμπελώνες στις Δαφνές, ωρίμανση για 18 μήνες σε γαλλική δρυ και ξεκούραση στη φιάλη για 30 μήνες οδηγούν σε ένα πληθωρικό και απολαυστικό κόκκινο που ανεβάζει σε άλλο επίπεδο τα κρητικά ερυθρά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Leon Beyer - Gewurztraminer
    Leon Beyer - Gewurztraminer 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Γαλλικό λευκό από την Αλσατία, από την ποικιλία Gewurztraminer, γλυκόπιοτο, πλούσιο, αρωματικό, νότες φρούτου λίτσι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Sauvignon Blanc Reserve
    Sauvignon Blanc Reserve 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Τυπικό Νέο-ζηλανδέζικο Sauvignon Blanc από ένα από τα μεγαλύτερα οινοποιεία της χώρας. Όμορφα εξωτικά αρώματα με πράσινες, φυτικές νότες, υποστηρίζονται από σωστά τονισμένη οξύτητα και καλή διάρκεια στο στόμα. Ένα όμορφο λευκό κρασί για όλες τις ώρες. Το βιδωτό του πώμα θα διαφυλάξει τη φρεσκάδα του μέχρι να το ανοίξετε, αλλά και θα σας επιτρέψει να το συντηρήσετε (και) σε όρθια θέση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Βιδιανό "Ιππόδρομος"
    Βιδιανό "Ιππόδρομος" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Αχυρόλευκο χρώμα, αρώματα ανανά και νότες πεπονιού, εσπεριδοειδών αλλά και μπαχαρικών, στόμα γεμάτο, ζωηρό και πικάντικο που καταλήγει σε μακρά και ισορροπημένη επίγευση, είναι ένα κρασί που εκμεταλλεύεται άριστα και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της πολύ ενδιαφέρουσας κρητικής ποικιλίας Βιδιανό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Θραψαθήρι "Αρμί"
    Θραψαθήρι "Αρμί" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Θραψαθήρι, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    71%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Το βαρελάτο Θραψαθήρι στην μονοποικιλιακή του οινοποίηση έχει κίτρινο χρώμα, λεπτά αρώματα αχλαδιού πράσινου μήλου, πορτοκαλιού, με νότες βανίλιας και διακριτά τα αρώματα του βαρελιού. Δροσερή και τραγανή γεύση, άριστη οξύτητα και με πικάντικη και φρουτώδη επίγευση, είναι κρασί που μπορεί να συνοδεύσει μια ευρεία γκάμα πιάτων.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Κτήμα Χατζημιχάλη - Cabernet Sauvignon
    Κτήμα Χατζημιχάλη - Cabernet Sauvignon 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Τυπικό ερυθρό από Cabernet Sauvignon με πλούσια αρώματα σκουρόχρωμων φρούτων και ευχάριστες νότες δρυός από το βαρέλι. Είναι γεμάτο και πυκνό στο στόμα και συνοδεύει πρόθυμα ό,τι εκλεκτό βγάλει το μπάρμπεκιου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Στη Ρίζα του Βουνού
    Στη Ρίζα του Βουνού 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αυγουστιάτης, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Καθαρό μέτριο ρουμπινί, κόκκινο φρούτο στη μύτη κεράσι, φράουλα και φραμπουάζ, σοκολάτα και όμορφα ενσωματωμένες δρύινες νότες. Στο στόμα είναι ξηρό με φρούτο και βαρέλι σε εξαιρετική ισορροπία, νόστιμες καλοδουλεμένες τανίνες και ενδιαφέρουσα αρωματικά και σε εξέλιξη επίγευση. Έτοιμο προς κατανάλωση και 3-4 χρόνια μπροστά του για να πάει στο χρόνο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Κτήμα Μίγα - Λημνιώνα
    Κτήμα Μίγα - Λημνιώνα 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα
    Ειδική Τιμή 18,87 € Κανονική τιμή 22,20 €
    Η Λημνιώνα του Κτήματος Μίγας παρουσιάζεται σε βαθύ ρουμπινί χρώμα με κομψή αρωματικότητα: κόκκινα φρούτα, μπαχαρικά, βιολέτα και νύξεις βασιλικού. Στο στόμα δροσίζει, συνδυάζοντας οξύτητα, μεταξένιες τανίνες και μεγάλη επίγευση. Περνάει από οινοποίηση σε ανοιχτού τύπου βαρέλια 300 LT και ωρίμανση 14 μηνών σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Ιδανική συνοδεία για κίτρινα τυριά, πιάτα με κόκκινα κρέατα ή πικάντικες κόκκινες σάλτσες.
  14. Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve
    Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Η Σεμέλη είναι ένα από τα πιο ιστορικά οινοποιεία της Νεμέας και το Grande Reserve είναι το κορυφαίο Αγιωργίτικο της. Παράγεται από τα ιδιόκτητα αμπέλια στο Κούτσι σε υψόμετρο 650, παλαιώνει για 18 μήνες σε καινούρια δρύινα βαρέλια και ωριμάζει για τουλάχιστον 24 μήνες στην φιάλη. Μία σπουδαία Νεμέα παλαίωσης που συνδυάζει πολύ όμορφα τα ώριμα στοιχεία με την φρεσκάδα του φρούτου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Kaiken Ultra Malbec
    Kaiken Ultra Malbec 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malbec, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Ένα εξαιρετικό ερυθρό από την Αργεντινή, με την υπογραφή του μεγάλου οινοποιού του νέου κόσμου, Aurelio Montes (το συγκεκριμένο, μάλιστα, είναι από τα αγαπημένα του). Προέρχεται από ένα προνομιούχο αμπελοτόπι στους πρόποδες των Άνδεων, σε υψόμετρο 1400 μέτρων! Ένα 10% Cabernet Sauvignon (που δεν αναγράφεται) από το ίδιο αμπελοτόπι του χαρίζει κοσμοπολίτικο προφίλ και πολυπλοκότητα. Είναι εξαιρετικό στο στόμα με βουτυράτη γευστικότητα και τέλειες τανίνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί