Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 72

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1.  Scharzhof Egon Muller Riesling
    Scharzhof Egon Muller Riesling 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    100%
    59,10 €
    Τα Riesling του Egon Muller συγκαταλέγονται ανάμεσα στα κορυφαία λευκά κρασιά του κόσμου, εφάμιλλα μιας top Βουργουνδίας ή ενός λευκού Bordeaux. Διαθέτουν μια κρυστάλλινη καθαρότητα, φρεσκάδα, ισορροπία οξύτητας-γλύκας και εκχύλισμα που τους χαρίζουν τεράστια αντοχή στο χρόνο. Μοναδική κομψότητα και μεγάλη κλάση ακόμα και για το entry level Riesling του κορυφαίου παραγωγού.
  2. Frerejean Freres Brut Grande Reserve
    Frerejean Freres Brut Grande Reserve
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    61,70 €
    Η σαμπάνια ‘ναυαρχίδα’ του οίκου είναι ένα blend παντρεύει το Chardonnay και το Pinot Noir και παλαιώνει για τουλάχιστον 5 χρόνια. Μία εξαιρετική Grande Reserve με εξαιρετική κομψότητα και θαυμαστή απόδοση του terroir. Το φρούτο είναι σε πρώτο πλάνο παρότι η late disgorgement παλαίωση της φιάλης ενισχύει τα αρώματα ζυμών, ενώ το χαμηλό brut dosage χαρίζει μία εξαίσια ισορροπία.
  3. Laurent Perrier La Cuvée Brut
    Laurent Perrier La Cuvée Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    61,80 €
    Εκλεκτή λευκή Σαμπάνια από έναν εκ των πλέον φημισμένων οίκων της περιοχής. Η έμφαση στο Chardonnay χαρίζει φρέσκα λεμονάτα αρώματα, ενώ ο αφρισμός είναι προσεγμένος και με διάρκεια.
  4. Moet & Chandon Brut Imperial
    Moet & Chandon Brut Imperial
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    60,50 €
    Ίσως η πιο αναγνωρίσιμη ετικέτα Σαμπάνιας στον κόσμο, και όχι τυχαία. Πρόκειται για μία από τις πιο φιλικές και ευχάριστες Σαμπάνιες της αγοράς, που δίνουν έμφαση στη σωστή ισορροπία μεταξύ των στοιχείων που την συνθέτουν. Κομψή αλλά και πολυεπίπεδη, αποτελεί το τέλειο απεριτίφ, ενώ μπορεί να συνοδεύσει μεγάλη γκάμα φίνων γεύσεων. Η συγκεκριμένη ετικέτα διατίθεται επίσης σε φιάλες Magnum (1.5 λίτρου) και Jeroboam (3 λίτρων).
  5. Ridge - Lytton Springs
    Ridge - Lytton Springs 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Zinfandel, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.4% alc.
    63,20 €
    Αυτό είναι ένα από τα δύο εμβληματικά Zinfandel από τους Ridge, μαζί με το Geyserville, αν και δεν είναι τυπικά Zinfandel. Αρχικά, και τα δύο είναι μείγματα Zinfandel με Carignane και Petite Sirah, και αφού το ποσοστό Zinfandel είναι κάτω από 85%, δεν μπορεί να αναγράφεται η ποικιλία στην ετικέτα. Σε δεύτερο επίπεδο, ενώ τα περισσότερα Zinfandel υψηλού επιπέδου είναι «τέρατα» με 16% αλκοόλ και ταννίνες επιπέδου Cabernet, τα Ridge είναι πάντα εξαιρετικά φινετσάτα. Το Lytton Springs είναι το πιο πυκνό από τα δύο, μιας και έχει υψηλότερα επίπεδα Petite Sirah από ότι Carignane.
  6. Ridge - Geyserville
    Ridge - Geyserville 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Carignan, Zinfandel, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    63,20 €
    Εκλεκτό ερυθρό κρασί, τυπικό Καλιφορνέζικο Zinfandel, από τα προνομιούχα αμπέλια της Santa Cruz. Γεμάτο, ζεστό, με όμορφες τανίνες και εξαιρετική ισορροπία, το Geyserville είναι ένα απολαυστικό νέο-κοσμίτικο ερυθρό κρασί για πολύ "ψαγμένους".
  7. /
    Nittardi Chianti Classico Riserva 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    80%
    53,30 €
    Ένα Chianti κορυφαίας ποιότητας. Η λέξη Riserva στην ετικέτα σημαίνει παρατεταμένο χρόνο ωρίμασης σε βαρέλι. Ωστόσο για να αντέξει πάνω από δυο χρόνια σε γαλλικά δρύινα βαρέλια σημαίνει ότι το φρούτο που επιλέγεται είναι κορυφαίας ποιότητας και το συγκεκριμένο κρασί φτιάχνεται μόνο συγκεκριμένες χρονιές. Ένα κρασί με μεγάλο βάθος αρωμάτων, ένταση και πολυπλοκότητα που εξελίσσεται άριστα στο χρόνο.
  8. Pommery Brut Royal
    Pommery Brut Royal
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    55,60 €
    Μια θαυμάσια σαμπάνια που κρύβει μεγάλο μέρος της ιστορίας της Καμπανίας. Γεμάτη ζωντάνια, κομψότητα και φρεσκάδα, με κρεμώδη υφή αλλά και με εκπληκτική πολυπλόκοτητα είναι σίγουρα ένα κρασί που θα κάνει ακόμα και την πιο απλή περίσταση να φαίνεται γιορτινή!
  9. Dafnios Λευκός 4 σοδειές - Κασετίνα
    Dafnios Λευκός 4 σοδειές - Κασετίνα (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, 13,5% alc.
    62,00 €
    Ο Νικός Δουλουφάκης, μέσα από τον λευκός Δάφνιο, ένα από τα πιο value for money κρασιά του Ελληνικού αμπελώνα, ήταν αυτός που απέδειξε ότι η ποικιλία Βιδιανό μπορεί να παλαιώσει και να εξελιχθεί πολύ όμορφα στον χρόνο. Εδώ έχουμε μία κάθετη 4 χρονιών του κρασιού σε όμορφη κασετίνα που αποτελεί ιδανικό δώρο για όποιον θέλει να εξερευνήσει τις δυνατότητες της πιο δημοφιλούς πια, κρητικής ποικιλίας.
  10. Μπουτάρης - Grande Reserve Naoussa
    Μπουτάρης - Grande Reserve Naoussa 2000 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    61,70 €
    Για το προϊόν αυτό απαιτείται 1 εβδομάδα για προμήθειά του στη περίπτωση που η ποσότητα που θέλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.
    Πρότυπη ετικέτα παλαιωμένου ερυθρού της Νάουσας, που εκφράζει χαρακτηριστικά την τυπικότητα της ποικιλίας και της περιοχής. Είναι πληθωρικό και γεμάτο, με πλούσια τα τυπικά ποικιλιακά αρώματα και σωστή αρμονία τανινών και οξύτητας. Η Grande Reserve Νάουσα της εταιρείας Μπουτάρη είναι ορόσημο των δυνατοτήτων του Ξινόμαυρου της Νάουσας.
  11. Μπουτάρης - Νάουσσα
    Μπουτάρης - Νάουσσα 2000 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    53,20 €
    Για το προϊόν αυτό απαιτείται 1 εβδομάδα για προμήθειά του στη περίπτωση που η ποσότητα που θέλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.
    Μία χρονιά που βγάζει έντονο βοτανικό χαρακτήρα που εκφράζεται με δάφνη, δεντρολίβανο και ευκάλυπτο, αλλά και γλυκό φρούτο, ενώ αισθητά είναι και τα μπαχαρένια στοιχεία. Στο στόμα πάλι ξεχωρίζουν τα βότανα, η οξύτητα του είναι υψηλή, οι τανίνες του ώριμες και το μακρύ τελείωμα του εναλλάσσεται ανάμεσα στο γλυκό και στο πικρό. Ένα κρασί που αξίζει να το πιούμε τώρα!
  12. Ενάλια Γαβαλά
    Ενάλια Γαβαλά 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Αρώματα ώριμων πυρηνόκαρπων πλαισιώνουν την τυπική ορυκτότητα του Ασύρτικου. Γεμάτο, λιπαρό σώμα με υψηλή οξύτητα και ελαφρά τανικότητα.
  13. Μπουτάρης - Grande Reserve Naoussa Magnum
    Μπουτάρης - Grande Reserve Naoussa Magnum 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    57,90 €
    Πρότυπη ετικέτα παλαιωμένου ερυθρού της Νάουσας, που εκφράζει χαρακτηριστικά την τυπικότητα της ποικιλίας και της περιοχής. Είναι πληθωρικό και γεμάτο, με πλούσια τα τυπικά ποικιλιακά αρώματα και σωστή αρμονία τανινών και οξύτητας. Η Grande Reserve Νάουσα της εταιρείας Μπουτάρη είναι ορόσημο των δυνατοτήτων του Ξινόμαυρου της Νάουσας, με εξαιρετικές κριτικές από διεθνείς κριτικούς οίνου όπως ο Robert Parker που του έδωσε την εξαιρετική βαθμολογία 90/100.
  14. Σαντορινη Λαούδια
    Σαντορινη Λαούδια 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    54,20 €
    Θαυμάσιο Ασύρτικο που εκφράζει όλο το μεγαλείο του Σαντορινιού αμπελώνα. Προέρχεται από υπερώριμα σταφύλια, οινοποιείται σε αμφορείς και παραμένει για κάποιους μήνες με τις οινολάσπες αποκτώντας σύνθετο και ταυτόχρονα κομψό χαρακτήρα. Αν σας αρέσουν τα ώριμα κρασιά, επενδύστε άφοβα σε αυτή την ετικέτα και περιμένετε.
  15. Chateau Belle Coline Magnum
    Chateau Belle Coline Magnum 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malbec, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Τα διάχυτα αρώματα σκούρων φρούτων, σοκολάτας, βουτύρου, βανίλιας και πιπεριάς συνθέτουν ένα ακαταμάχητο αρωματικό προφίλ. Στο στόμα είναι πληθωρικό, με αρκετές αλλά βελούδινες τανίνες, ζωηρή οξύτητα και μακρά σοκολατένια επίγευση. Είναι κρασί που το απολαμβάνουμε τώρα αλλά έχει την δυνατότητα να εξελιχθεί για τουλάχιστον μία πενταετία ακόμα.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί