Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 92

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Pouilly Fume Jean Max Roger
    Pouilly Fume Jean Max Roger 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα
    28,40 €
    Ευχάριστο λευκό από την περίφημη περιοχή του Pouilly Fume στο Λίγηρα.
  2. Pierre Gimonnet Brut 375ml
    Pierre Gimonnet Brut 375ml
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    75%
    27,90 €
    Μια μη χρονολογημένη, premier cru σαμπάνια, από 100% Chardonnay και από σπουδαίο μικρό παραγωγό της Καμπανίας. Αιθέρια, με σχετικά ελαφρύ σώμα αλλά με την ένταση και το νεύρο που διαθέτουν όλες οι Blanc de blanc σαμπάνιες από την περιοχή της Cote de Blancs. Καταπληκτική ως απεριτίφ αλλά και υπέροχος συνοδός δίπλα σε σολομό ή μια πιατέλα με ωμά θαλασσινά.
  3. Ύλη 35
    Ύλη 35 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12,5% alc.
    28,40 €
    Το Ασύρτικο σε μία ωραία ‘orange’ εκδοχή που παράγεται από καρπό που συλλέγεται όψιμα και προέρχεται από αμπελώνες στα 800 μέτρα υψόμετρο στην ορεινή Κορινθία. Το κρασί ζυμώνει με τις αυτόχθονες ζύμες, παραμένει για 35 ημέρες με τα στέμφυλα και στην συνέχεια ωριμάζει για 15 μήνες σε βαρέλια 500lt. Το υψηλό αλκοόλ και ο πληθωρικός και ώριμος χαρακτήρας δεν μας κάνει εντύπωση, καθώς αυτό είναι το στυλ των κρασιών του Γιάννη Παπαργυρίου, που έχει κερδίσει φανατικούς φίλους.
  4. Le Roi des Montagnes Cuvee
    Le Roi des Montagnes Cuvee 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Touriga, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση
    Ο Γιάννης Παπαργυρίου είναι ένας παραγωγός που λατρεύει την αλκοόλη και την συμπύκνωση και αυτό βγαίνει σε όλα τα κόκκινα κρασιά του, έχοντας κερδίσει φανατικούς φίλους. Εδώ έχουμε ένα κρασί που βασίζει την γοητεία του στην δύναμη του Cabernet Sauvignon από αμπελώνες στην ορεινή Κορινθία, του οποίου οι φιάλες προπωλούνται πολύ πριν εμφιαλωθούν και βγουν στην αγορά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Emphasis - Syrah
    Emphasis - Syrah 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ένα πολύ καλό Syrah που θα ενθουσιάσει τους φίλους της ποικιλίας. Πικάντικο στη μύτη και απολαυστικά δυνατό στο στόμα, με καλή ισορροπία τανινών και οξύτητας και τσιμπημένο αλκοόλ, που όμως δεν προβληματίζει. Χωρίς αμφιβολία, είναι Syrah παλαίωσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Puilly Fume Les Pierrefeux
    Chateau Langlois Pοuilly-Fume 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    30,40 €
    Ένα πολύ ποιοτικό και ιδιαίτερο λευκό κρασί από την κοιλάδα του Λίγηρα. Η φρεσκάδα και η οξύτητά του συναρπάζουν, ενώ το μοναδικό terroir του Pοuilly Fume του χαρίζει μία όμορφα τυπική μεταλλικότητα που περιμένουμε από ένα τέτοιο κρασί.
  7. Pedro Ximenez Triana
    Pedro Ximenez Triana
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    25,50 €
    To Pedro Ximenez φτιάχνεται από "λιαστά" σταφύλια της ομώνυμης ποικιλίας και παλαιώνει σε Αμερικάνικα βαρέλια για περίπου 10 χρόνια με τη μέθοδο Solera. Πολύ βαθύ χρώμα, πλούσιο στη γεύση και πολύ γλυκό, με αρώματα αποξηραμένου δαμάσκηνου και σταφίδας στη μύτη. Υπέροχο επιδόρπιο κρασί. Απολαύστε το μόνο του ή για να συνοδέψετε το παγωτό σας. Σερβίρεται δροσερό, από το ψυγείο ή βάλτε το για λίγο στο πάγο.
  8. Chablis
    Chablis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    25,70 €
    Τίμιο και καθαρό λευκό από την περιοχή του Chablis. Εκφράζει όμορφα την τυπικότητα της ποικιλίας και της προέλευσης και χαρίζει έντονη οξύτητα που δροσίζει και ξεδιψάει.
  9. Greywacke - Wild Sauvignon Blanc
    Greywacke - Wild Sauvignon Blanc 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    28,80 €
    Ένα κρασί που εξελίσσει το στυλ του Sauvignon Blanc από το Marlborough και θα τονώσει για άλλη μια φορά, το παγκόσμιο οινικό ενδιαφέρον για την περιοχή. Το Greywacke Wild Sauvignon αναμφισβήτητα πρέπει να αποτελέσει μια στάση στην αναζήτηση σας, για το καλύτερο δείγμα της ποικιλίας παγκοσμίως.
  10. Ασύρτικο Sur Lie Βρυνιώτη
    Ασύρτικο Sur Lie Βρυνιώτη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    28,40 €
    Με μερικούς μήνες ξεκούρασης πάνω στις οινολάσπες, το Ασύρτικο Sur Lie του Κωνσταντίνου Βρυνιώτη κοιτάει κατάματα ακόμα και τα καλύτερα Ασύρτικα από το νησί της Σαντορίνης, προκαλώντας με την ποιότητα του. Μέσα σε ένα μπουκάλι κρασί βρίσκουμε και ορυκτότητα Σαντορίνης και χαρακτήρα Αλσατικού Riesling και απίστευτο value for money.
  11. Σαντορίνη Βενετσάνου
    Σαντορίνη Βενετσάνου 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    27,10 €
    Εκφραστική Σαντορίνη από το οινοποιείο Βενετσάνου, που ιδρύθηκε το 1947 και είναι χτισμένο υπόσκαφο, μέσα στην θηραϊκή γη, χωρίς την χρήση σύγχρονων υλικών δόμησης. Πολύ ωραία και τυπική απόδοση του Ασύρτικου με λεμονάτο χαρακτήρα, που παράγεται από τα ιδιόκτητα αμπέλια στο Μεγαλοχώρι και τον Πύργο.
  12. Clos De Los Siete 2007
    Clos De Los Siete 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    26,80 €
    Γεμάτο αλλά κομψό, πλούσιο ερυθρό κρασί με σφικτές τανίνες, εξαιρετική ισορροπία στο στόμα και πολύ καλή διάρκεια. Το αστέρι της Αργεντινής τιμά την τοπική ποικιλία του Malbec, της δίνει όμως και μία άκρως κοσμοπολίτικη νότα, πλαισιώνοντάς την με τις ευγενέστερες Γαλλικές ποικιλίες.
  13. Oloroso Don Nuno
    Oloroso Don Nuno
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Palomino, Πιείτε το τώρα, 20% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    27,80 €
    Τα ξηρά Sherry είναι, ίσως, τα πιο υποτιμημένα κρασιά παγκοσμίως λόγο του ιδιαίτερου στυλ τους. Τα Oloroso, ωριμάζουν για πολλά χρόνια σύμφωνα με το σύστημα της Solera, εκτεθειμένα στο οξυγόνο, ώστε να αποκτήσουν ώριμο και πολύπλοκο χαρακτήρα. Το Don Nuno παλαίωσε για 12 χρόνια σε αμερικάνικα δρύινα βαρέλια και είναι έτοιμο να κατακτήσει τους λάτρεις των Sherry ή να κάνει αυτούς που δεν τους αρέσει αυτό το στυλ, να αναθεωρήσουν . Ανοίξτε ένα μπουκάλι και αν περισσέψει μην φοβηθείτε να το αφήσετε για μέρες στο ψυγείο, αφού το οξυγόνο δεν μπορεί να το ‘πειράξει’.
  14. Ένστικτο Ερυθρός
    Ένστικτο Ερυθρός 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Κοτσιφάλι, Λιάτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    26,70 €
    Πλήρως αφοσιωμένη με αγάπη και σεβασμό για το αμπέλι, η Ειρήνη Δασκαλάκη δίνει ένα σπουδαίο ερυθρό από Syrah και Κοτσιφάλι. Το Ένστικτο όπως όλα τα κρασιά της παράγεται βασισμένο στις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας και αποτελεί τη ναυαρχίδα της. Πυκνό, με συμπυκνωμένα αρώματα φρούτων, ζεστό αλκοόλ και διάρκεια στο στόμα, ένα κρασί το οποίο καταφέρνει και κλέβει τις εντυπώσεις.
  15. ViBo Vinedo Centenario
    ViBo Vinedo Centenario 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Malbec, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    27,70 €
    Τρεις ποικιλίες συνδυάζονται άψογα και δημιουργούν ένα αφοπλιστικό ερυθρό κρασί με το Cabernet Sauvignon να χαρίζει δομή και φινέτσα, το Malbec όγκο και φρεσκάδα και το μόλις 3% Petit Verdot να ολοκληρώνει το κρασί. Από αμπελώνες τουλάχιστον 100 ετών, στην κοιλάδα Colchagua, της Χιλής όπου παράγονται κάποια από τα καλύτερα ερυθρά κρασιά της χώρας, μεταξύ αυτών και αυτό από το Viu Manent.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί